Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jagodica4
    18. Rujan 2015. 13:50

Cure moje drage....
    Ocajna sam... srce vise ne kuca...
    Moram na kiretazu. Molila bi cure koje su to prosle da mi se jave jer imam par pitanja u vezi zahvata.

Pupa2
    18. Rujan 2015. 14:05

Jagodica, daj ne vjerujem!!!!!!! Stvarno ne vjerujem!!!! Pa nedavno si bila i sve je bilo ok? Isuse, stvarno sam u soku. Jako mi je zao, drzi se, ne znam sta bi rekla. Iskreno, do sada nisam imala pojma da se to tako cesto dogadja....

Garavica
    18. Rujan 2015. 14:17

Oh Jagodice žao mi je..ajme baš sam sad i ja u šoku ko i ti Pupa.jaoo...nezz evo šta bi rekla osim da se držite

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

poisonivy2604
    18. Rujan 2015. 14:23

Jagodice...ni ja ne mogu vjerovati, stvarno mi je žao! 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

doris1006
    18. Rujan 2015. 14:29

Jagodice draga, citam postove koje nisam procitala i dodjem do tvoga i ne vjerujem, citam opet, najezila sam se cijela. A do nedavno smo se skupa tu veselile, termin nam je trebao biti na isti dan. Jednostavno ne mogu jos doci k sebi i shvatiti da se to dogodilo!! 
    Drzi se i budi jaka. Proci ce i to, neces zaboraviti ali drzi se i borite se i dalje.... javi nam se da cujemo kako si i nadam se da ce uskoro opet zakucati novo maleno srceko.

• LillaRose
    18. Rujan 2015. 14:50

Jagodice draga pa ne mogu vjerovati....Baš sam se ušokirala skroz ...Strašno mi je žao, ne znam uopće šta bi rekla.
    Pokušaj biti jaka koliko god možeš!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Bambola
    18. Rujan 2015. 15:08

Nakon ovakvog posta mozes samo buljit u prazno. 
    Jagodice, jako jako mi je zao. Beskrajno

DoktoricaBiba
    18. Rujan 2015. 15:13

Jagodice, jako mi  je žao...

[/url

Fiolina
    18. Rujan 2015. 15:20

jagodice baš mi je žao.. znam kako ti je, ja sam bila na kiretaži 3.9. slobdono se javi ako te nekaj zanima.. i drži se draga, znam da nije lako :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.