Cure moje drage....
Ocajna sam... srce vise ne kuca...
Moram na kiretazu. Molila bi cure koje su to prosle da mi se jave jer imam par pitanja u vezi zahvata.
Jagodica, daj ne vjerujem!!!!!!! Stvarno ne vjerujem!!!! Pa nedavno si bila i sve je bilo ok? Isuse, stvarno sam u soku. Jako mi je zao, drzi se, ne znam sta bi rekla. Iskreno, do sada nisam imala pojma da se to tako cesto dogadja....
Oh Jagodice žao mi je..ajme baš sam sad i ja u šoku ko i ti Pupa.jaoo...nezz evo šta bi rekla osim da se držite
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jagodice...ni ja ne mogu vjerovati, stvarno mi je žao!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jagodice draga, citam postove koje nisam procitala i dodjem do tvoga i ne vjerujem, citam opet, najezila sam se cijela. A do nedavno smo se skupa tu veselile, termin nam je trebao biti na isti dan. Jednostavno ne mogu jos doci k sebi i shvatiti da se to dogodilo!!
Drzi se i budi jaka. Proci ce i to, neces zaboraviti ali drzi se i borite se i dalje.... javi nam se da cujemo kako si i nadam se da ce uskoro opet zakucati novo maleno srceko.
Jagodice draga pa ne mogu vjerovati....Baš sam se ušokirala skroz ...Strašno mi je žao, ne znam uopće šta bi rekla.
Pokušaj biti jaka koliko god možeš!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Nakon ovakvog posta mozes samo buljit u prazno.
Jagodice, jako jako mi je zao. Beskrajno
jagodice baš mi je žao.. znam kako ti je, ja sam bila na kiretaži 3.9. slobdono se javi ako te nekaj zanima.. i drži se draga, znam da nije lako :(
Sortiraj odgovore
Najstariji