Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    27. Srpanj 2015. 15:38

Ja sam mislila zvati danas ginekologa da se narucim, to bi bilo za par dana ali prijateljica koja je vec duze vrijeme u braku i ne moze imati djecu kaze da idem tek s 8 tjedana na pregled kao nevalja ranije, a nezz ni koliko sam trudna mislim ne volim na pamet lupat reci ce mi to ginekolog, ali posto je meni vec u prvoj trudnoci kada je izostala menga u 6 tjednu bas tad mi zamro plod pa tu je malo strah da se nebi isto ponovilo. Moj ginekolog mi je rekao da slijedecu trudnocu kada pokaze plus da odmah dodjem i radim pretrage i ja danas zovem ali mi se ne javlja nitko na telefon.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Fiolina
    27. Srpanj 2015. 16:06

bok cure,žene :) da se i ja pridružim...
    zm je bila 8.6. ali pošto sam ja bila na mpo (transfer je bio 8.7.) neznam točan termin...
    onda prema zm bi termin bio 13.3. ali mislim da to neće biti tako.. u petak idem na prvi uzv pa ćemo vidjet.. inače prema zm danas bi bilo 7+1. svejedno veselim se proljetnoj bebici <3

Maja58
    27. Srpanj 2015. 16:34

Sandra  i ja mislim da je to to jer kasni treci dan a dva testa pokazala drugu blijedu crtu, a nezz kada je najbolje da se narucim ginekologu

Pupa2
    27. Srpanj 2015. 17:21

Maja58, kad kazes ginekologu kad je bila zadnja M on ce te naruciti kad misli da je najbolje... Makar tako moja. 
    Fiolina, dobrodosla, drago mi je da je postupak uspio. Meni je 12.termin tako da smo si ti i ja stvarno blizu :) 
    Ocito da sve imamo slicne "tegobe" :)

Maja58
    27. Srpanj 2015. 18:46

Drage moje izgleda da ja ipak tu ne spadam, imam bolove kao da cu svaki tren dobiti mengu cak sam jutros imala stolicu a sada sam primjetila na papiru svijetlo smedji i vodenkasti iscjedak. Izgleda da ce treci dan od izostanka ipak menga doci

Pupa2
    27. Srpanj 2015. 19:02

Maja58, ne mora to nista znaciti! Mene je do neki dan probadalo kao da cu svaki tren dobiti, a kao sto znas imala sam u vise navrata smedji iscjedak. Pricekaj, ponovi test ako nisi sigurna.... Ja ti zelim iz sveg srca da je to plus....

Maja58
    27. Srpanj 2015. 19:43

Pardon nije svijetlo smedji nego kao prljavo bijeli i vodenkasti iscjedak ali samo na papiru i imam bolove malo mi i u noge udaraju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.