Lolaaa cestitam, neka je porod lijepo prosao
A kako da spavamo, kad svakih sahat ustajem na wc lol
Kod mene nikakvog pomaka, prepone me jedino bole, I to kao da me neko zareze -.-'
Ali ostalo je ok, evo me u cekaonici, sjedit cu neka 2-3 sata jer je doktorica spora I ima mnogo zena ispred mene, nooo sta bih sad
Sve sam spremila, I malu besiku za bebaca, sad cekamo...
Lola cestitam, jesi ti to prenesla 11 dana?!Svaka cast na strpljenju i uzivaj u svojoj bebici.
Piki mislim da mi komotno mozes vratiti 13. kao datum, taj mi je i na tikeru, nema ovaj namjeru doci ranije uz sve prognoze.
Sunshine ja imam danas pregled pa da vidimo ako se sta pokrenulo ali nekako mi se cini da je opet sve stalo. Tu i tamo zaboluckaju kriza i to je sve.
Cestitam Lola!
Joj sjecam se prve trudnoce. Nikakav osjecaj da ce ista krenuti. Za vikend bila kod svojih u svinjokolji, u utorak s mm na bozicnom domjenku, u srijedu ujutro cistila u spremistu i penjala se na 6. kat jer lift nije radio. Nisam ni razmisljala da cu taj dan roditi jer sam do termina imala jos 2 tjedna, a do tad sam bila skroz zabetonirana. Sve vam se to dogodi u nekoliko sati. Od 15h od kad sam osjetila trudove do 17h kad su me primili u bolnici bila sam 8 prsta otvorena.
A sad, cim osjetim probadanje ili bolove, sva se ukocim od pomisli da nije krenulo...
Cari prve trudnoce i prvog poroda je da ne znas sto te stvarno ceka
Lola cestitam, neka ste vi doma napokon. Zelim brzi oporavak.
Jao da spavanje...!!!!!!
A stvari za kupit! Da uzmi si sto treba u 5 sekundi i idemo, a onda kad se meni neda na brzinu pa sto nisi kupila. Joj ti muski, stvarno ih treba natamburat prek guze neki put.
ILoveCats u potpunosti se slazem za to puhanje za vratom.
Sortiraj odgovore
Najstariji