Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki_ca
    06. Travanj 2016. 09:31

Jutro klokanice, sta je ovo? Neko zatisje ovdje :)

Maya30
    06. Travanj 2016. 10:22

Dobro jutro cure, 

evo da se malo javim, bila sam na pregledu i sve je dobro, onako.kako treba biti. Pocela se otvarati i sad cekanje....za 2 tjedna opet pregled i to je to.Sve je blize i blize taj kraj.....

Ja ovaj tjedan zavrsavam s pripremama...za bolnicu sam vec sve spremila.

Bellagio: ne daj da te dira sto drugi govore, 10 kila je malo za dobiti, ja za sad 18 dobila. I meni su pricali da sam velika, ali bas me briga....pa trudne smo.....bitno da smo zdravevi da sve prode, ionako se sve to potrosi s vremenom :)....meni je samo tesko to nositi, ali mora se izdrzati :)

Uzivajte cure

Maya

• Piki83
    06. Travanj 2016. 14:56

Dan curke...
    Eto mene sa utz i opet zabrinuta ko zivcana vjeverica.
    Danas sam 34 + 2, a mjere:
    Bpd-82
    Fl-63
    Ac-290
    Sm-II
    Ri au-0,60
    Ri acm-0,89
    Niti mi je rekal doktor za koj tjedan su te mjere, niti mi je odgovarao na pitanja. Samo na kraju rekao sve je u redu, mali zastoj u razvoju(MOLIM!!!!!),mozda rodite ranije. Malo ste dobili na kilazi.
    Jedino dobro sto je glavicom dolje.
    Pa tko tu koga i sad da odem pitat svoju bila bi jos gora.
    Na netu sto sam nasla, vidim da dosta njih ima mjere kao ja u ovom tjednu, ali opet nismo svi isti.
    Pih

Kiki_ca, zatisje mozda jer je lijepo vrijeme pa sve bjezimo van.

Cure kako ste vi? Bebaci? Oni veliki bebaci od muzeva?

• Piki83
    06. Travanj 2016. 14:58

Zastoj u razvoju-mrsava beba (tako nesto rekao, ali nije rekao tezinu)

mamasita4
    06. Travanj 2016. 15:22

Piki, ne brini...imaš malo glupavog doktora koji ne zna kako pricat s ljudima....
    Ja ti mogu rec da budes mirna, meni su bebacu bile vrlo slicne mjere u tom tjednu, eno ga savrseno zdrav.
    Te mjere su za nekih 33 tjedna (u prosjeku)...kako onda zastoj u razvoju, Bože dragi!!!
    Po meni, ti si tjedan ispred...i mogla bi roditi tjedan prije....to je to.
    A procjenu bebine tezine vidi ovdje: http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto.htm
    Dakle, bebac ima otprilike 2kg.....
    Opusti se....sve je pod kontrolom....

mamasita4
    06. Travanj 2016. 15:23

A prosječne mjere pogledaj ovdje: http://www.poliklinika-harni.hr/Default.aspx?sifraStranica=1397

kiki_ca
    06. Travanj 2016. 16:00

Mamasita kako izracuna tezinu bebe, meni samo javi NaN u polju za tezinu, a ukucam I bpd I ac

• Piki83
    06. Travanj 2016. 16:05

Mamasita draga sad bih te izljubila od glave do pete al to bude tvoj dragi.

Pal mi kamen sa srca. Pa on meni rekao da je beba premrsava i da moram i ja vise se zdebljati da beba ima sto jesti. A mjere da su dosta male. Citala sam mjere i od harni i od malog kad sam bila trudna i sve mi se poklapa osim ak taj doktor misli da trebam nosit divovsku bebu. A tih par dana razlike me i ne zabrinjava kad su odstupanja i do 2 tjedna normalna.

• Audrey2016
    06. Travanj 2016. 16:08

Cestitke novim mamicama :) 
    Piki, ako ces biti mirnija zovi svojud doktoricu pa je pitaj, ali vidim da si vec ovdje dobila odgovor da je sve u redu  :)  
    Ima li tko iskustva s dr browns bocicama ili ima neki topic da me uputite? Kupujem pa ne znam da li staklene, plasticne, otional -da se moze poslije skiniti ona slamcica iznutra.... a uz to bi da su roze, ako moze ♡

• Anna123
    06. Travanj 2016. 16:11

Piki, ne brini, mene je prošli puta slala na vađenje krvi jer je sumnjala na zastoj u razvoju i nalazi se pokazali da su u redu. 
    Meni su ti mjere za 35+2 bile upravo kao sad tebi i kaže da one odgovaraju 33-34 tjedan, jedino trbuščić za 33 pa me zato slala na to vađenje krvi i nalaz bio super, nema zastoja u razvoju. Mislim da stvarno nemaš razloga za brigu. A sad što je malo mršavija, Bože moj, nije ništa po život opasno i još je 7 tj pred tobom i stigne se udebljati. 

Danas sam bila na kontroli 37+1 i trbuščić više ne kasni 2 tj, nego mjerama odgovara 36 tj,  bebač ima 2500 i nešto sitno pa ne drami oko toga, rekla da će biti sitnija beba i dobro, sve kak treba. =)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.