Dobro jutro cure,
evo da se malo javim, bila sam na pregledu i sve je dobro, onako.kako treba biti. Pocela se otvarati i sad cekanje....za 2 tjedna opet pregled i to je to.Sve je blize i blize taj kraj.....
Ja ovaj tjedan zavrsavam s pripremama...za bolnicu sam vec sve spremila.
Bellagio: ne daj da te dira sto drugi govore, 10 kila je malo za dobiti, ja za sad 18 dobila. I meni su pricali da sam velika, ali bas me briga....pa trudne smo.....bitno da smo zdravevi da sve prode, ionako se sve to potrosi s vremenom :)....meni je samo tesko to nositi, ali mora se izdrzati :)
Uzivajte cure
Maya
Dan curke...
Eto mene sa utz i opet zabrinuta ko zivcana vjeverica.
Danas sam 34 + 2, a mjere:
Bpd-82
Fl-63
Ac-290
Sm-II
Ri au-0,60
Ri acm-0,89
Niti mi je rekal doktor za koj tjedan su te mjere, niti mi je odgovarao na pitanja. Samo na kraju rekao sve je u redu, mali zastoj u razvoju(MOLIM!!!!!),mozda rodite ranije. Malo ste dobili na kilazi.
Jedino dobro sto je glavicom dolje.
Pa tko tu koga i sad da odem pitat svoju bila bi jos gora.
Na netu sto sam nasla, vidim da dosta njih ima mjere kao ja u ovom tjednu, ali opet nismo svi isti.
Pih
Kiki_ca, zatisje mozda jer je lijepo vrijeme pa sve bjezimo van.
Cure kako ste vi? Bebaci? Oni veliki bebaci od muzeva?
Zastoj u razvoju-mrsava beba (tako nesto rekao, ali nije rekao tezinu)
Piki, ne brini...imaš malo glupavog doktora koji ne zna kako pricat s ljudima....
Ja ti mogu rec da budes mirna, meni su bebacu bile vrlo slicne mjere u tom tjednu, eno ga savrseno zdrav.
Te mjere su za nekih 33 tjedna (u prosjeku)...kako onda zastoj u razvoju, Bože dragi!!!
Po meni, ti si tjedan ispred...i mogla bi roditi tjedan prije....to je to.
A procjenu bebine tezine vidi ovdje: http://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto.htm
Dakle, bebac ima otprilike 2kg.....
Opusti se....sve je pod kontrolom....
A prosječne mjere pogledaj ovdje: http://www.poliklinika-harni.hr/Default.aspx?sifraStranica=1397
Mamasita kako izracuna tezinu bebe, meni samo javi NaN u polju za tezinu, a ukucam I bpd I ac
Mamasita draga sad bih te izljubila od glave do pete al to bude tvoj dragi.
Pal mi kamen sa srca. Pa on meni rekao da je beba premrsava i da moram i ja vise se zdebljati da beba ima sto jesti. A mjere da su dosta male. Citala sam mjere i od harni i od malog kad sam bila trudna i sve mi se poklapa osim ak taj doktor misli da trebam nosit divovsku bebu. A tih par dana razlike me i ne zabrinjava kad su odstupanja i do 2 tjedna normalna.
Cestitke novim mamicama :)
Piki, ako ces biti mirnija zovi svojud doktoricu pa je pitaj, ali vidim da si vec ovdje dobila odgovor da je sve u redu :)
Ima li tko iskustva s dr browns bocicama ili ima neki topic da me uputite? Kupujem pa ne znam da li staklene, plasticne, otional -da se moze poslije skiniti ona slamcica iznutra.... a uz to bi da su roze, ako moze ♡
Piki, ne brini, mene je prošli puta slala na vađenje krvi jer je sumnjala na zastoj u razvoju i nalazi se pokazali da su u redu.
Meni su ti mjere za 35+2 bile upravo kao sad tebi i kaže da one odgovaraju 33-34 tjedan, jedino trbuščić za 33 pa me zato slala na to vađenje krvi i nalaz bio super, nema zastoja u razvoju. Mislim da stvarno nemaš razloga za brigu. A sad što je malo mršavija, Bože moj, nije ništa po život opasno i još je 7 tj pred tobom i stigne se udebljati.
Danas sam bila na kontroli 37+1 i trbuščić više ne kasni 2 tj, nego mjerama odgovara 36 tj, bebač ima 2500 i nešto sitno pa ne drami oko toga, rekla da će biti sitnija beba i dobro, sve kak treba. =)
Sortiraj odgovore
Najstariji