Boska, cestitam!
Mama, HB da ste dobro! Cestitam! Ima njih dosta za te tjedne pa im je valjda i to pomoglo da brzo dodu k sebi! Nadam se da si se oporavila i da ti nije bio veliki stres sto je bio hitan cr. Kad stignes, javi nam zasto je bio hitan cr i kako si se snasla doma. Ljubi decke i curu!
Cestitke novim mamama, svaka cast :)
Kod mene nista novo, 38+2 smo, a nista se ne pokrece. Od onolike uzbune da mirujem, da ce biti prerano, sad bebac ni da se pomakne
Bolovi neki cudni su tu, al sve kratkotrajno
Veeelike bolove osjecam u kicmi, kukovoma I nogama kad moram u wc (velika nuzda), I to prije mi dodju bolovi nego da skontam da moram u wc, ne znam jel se kojoj to desavalo o.O
kiki_ca ista stvar. Vec tjedan dana muku mucim s tim bolovima. Prvo mi pocne kao lagana menstrualna bol, pa me probada u donjem djelu trbuha, onda se trbuh napne kao da su trudovi poceli, pa kicma i zatim noge kao da cu svaki cas kleknut i tako po sat, dva dok ne odem u wc i prisilim se. A osjecaj za piskit, gori neg na pocetku. Stisne mi mjehur, ja na wc a ono skoro pa nista.
Joj blago tebi, imas jos tjedan i sitno.
Piki, vjerovatno ovisi i o polozaju bebe. Ja nemam jos takvih problema. Mene bole ledja i misici ispod cica od tezine trbuha, al nemam jos nista slicno menstrualnim bolovima. Doduse, nekidan sam radila tjesteninu i valjala tjesto rucno pa me poslije uhvatila bol kao da radjam. Preforsirala sam se i ne znam kak mi uopce palo na pamet to raditi.
Otisla sam pod vruci tus i brzo se sve smirilo.
Eh piki, bas tako, i na kraju mi utrnu noge na to sve
Sreca traje unazad par dana, mislim da bi me slomilo da duze traje
Daaaa, sitno brojim, a ne kontam nikako da je bas tako usitnilo, sve kontam to je taaaaamooo neeekaaad
Hahahha kad si na pola ono nikako proci, a sad na kraju kud vec.
Malamimi, jao, pa ne se forsirat sad na kraju. Izbjeci ne mozes jer moras, razumijem, ali ak je nesto sto napravis u pola sata ti otegni na dva da te ne savladaju ti bolovi.
Ja sam malo u strahu jer sam tek u 33 tjednu, a posteljica nesto kao zrelija pa me dok.prepala da mi prijeti raniji porod i zato me ti bolovi muce malo...Ali dok beba mrdulji smiruje me.
Piki, nadam se da to ranije znaci da ces roditi u 37.tt. Evo i tebi i sebi drzim fige da ne bude prije. A sto se kucanskih i ostalih poslova tice, cim osjetim da sam dobro, odmah idem nesto raditi. Pametno kazes, otegnuti, a ne sve na horuk.
Sortiraj odgovore
Najstariji