Draga Mune iskrene cestitke na tvojoj djevojcici! Kako je prekrasno procitati ovako lijepu pricu,zaista zvuci kao porod iz snova! Uzivajte sada sa svojom curkom!
Minnie nisam znala ovo za topal tus,probat cu ako opet bude bolilo. Danas dok hodam osjecam da me dole svako toliko onako ko strecne,ali na sekundu,pa cijeli dan lezim i odmaram i bas mi godi to. Meni je sljedeci pregled u srijedu jos uvijek kod mojeg gina.
Mune čestitke na princezi..
Sunshine nadam se da ce i nas dopasti takav divan porod i osoblje, stvarno ih svi hvale u zadnje vrijeme.
Ja imam u pon pregled kod svoje gin pa cemo vidjeti ako se sta dogodilo od tih laznjaka i menga bolova.
Piki i tebi skupa sa nama želim divan porod u nasoj krasnoj bolnici.
Mene nocas opet bolilo tri puta, dizala se, cekala, stalo pa sam legla...i tako svaki put... nešto se krcka samo treba docekati akciju.
Minniee, i ja se nadam da cemo imati divan i brzi porod. S obzirom da mi je prvi bio bljak...cula sam da se puno i promjenilo kod nas u bolnici. Nadam se da je tako i na bolje.
Minniee i Suneshine sad kad ste pri kraju i imate te bolove, a ja sam ipak nepunih 34 tjedna tek...Kad ste se i da li ste se i koliko pocele otvarati?
Bas uz te bolove imam osjecaj kao da ce svaki cas probit dolje.
Čestitam svim mamama na njihovim bebama :)
Ja još malo brojim :) , još sam pokretna ali natiču mi noge...
Jučer išli muž i ja do Zg-a na "izlet" i smijal se jer su me ljudi gledali i nasmijali se mojoj buši a još sam imala onu majcu iz Mama nove : baby loading...
Ne moram vam reći da se gegam ko patka, da sam spora ko puž :) :)
Kak ste vi?
ILoveCats, u potpunosti te razumijem. Jucer na placu bakice prstom pokazivale na mene?!?! A ja jos mjesec i pol do termina.
Jos i ti grcevi u nogama, a nisam pametna bih li prestala s magnezijem vec...
ILoveCats, pa super da i na izlet mozes. Bas mi te slatko citati uvijek si nasmijana...
Eh blago vama, meni kazu da izgledam kao da sam se udebljala samo.
Neki dan sam se isla narucit u bolnicu za utz pa je jedna uletila ispred mene da je ona trudna i kad sam se okrenula prema njoj...A JOJ PARDON PA I TI SI TRUDNICA! Nitko me bas ne dozivljava dok se ne pohvatam po trbuhu.
Neg curke ja toliko galamim da si spremam torbe, a jos nista nisam spremila. Apsolutno nista!
Sortiraj odgovore
Najstariji