Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    16. Ožujak 2016. 07:59

Cestitamna pravoj curki.
    Kako si ti? Pisi nam kad ulovis bremena.

Mune
    16. Ožujak 2016. 09:04

Aaislyn cestitam ti od 💓 na velikoj curici Sari! Zelim vam sto brzi oporavak! ☺
    Evo mene moj doktor od sad salje na preglede u bolnici, dakle od punih 38..zeli da mi pregledaju plodnu vodu jer sam vec duze otvorena 3 cm pa da se nije slucajno zamutila..ostalo je sve ok..nadam se da se drzite sve trudnice sa svojim tegobama, a mamice sa svojim ljubimcima :)

mama102
    16. Ožujak 2016. 09:23

Aaislyn čestitam…prava velika curka… sad uživajte zajedno...

mama10

mama102
    16. Ožujak 2016. 09:29

malamimi kako si ti i tvoji dečki? ostale curke u isčekivanju?

...ja moram priznat da je meni već dosta...sljedeći tj idem na zadnji pregled svom doktoru, a onda u bolnicu...nadam se da me neće odma ostavit pa da tamo čekam još i ovako mi je svaki dan ko vječnost...vrijeme je grozno, hladno, kišovito...baš za spavanje...robica je pripremljena, torba za rodilište isto, tak da sad samo brojimo dan za danom pa do kud doguramo...sretna sam što smo bez problema dogurali do gotovo 36 tt, a sad za dalje ćemo vidjet, ipak ih je dvoje i gužva je :))

mama10

Lola29
    16. Ožujak 2016. 10:34

Cestitke na curici Sari 👼 Sretno iducoj mami, a nama kojima je ostalo jos malo da nam sto brze proleti 😀

Malamimi
    16. Ožujak 2016. 10:37

Mama, super si dogurala. Znam kako ti je. Jedva se namjestam u krevetu iako mi trbuh i nije tako velik. Nisu ni oni prekrupni, samo da sto dulje izdrzu unutra pa cemo se boriti s gramima... Ja imam pregled 31.3. pa cu vidjeti sto ce mi reci. Jesi bila vec na ctg-u? Ni ja ne bi cekala u bolnici ako bas ne moram. Srce mi se slama kad pomislim da moram ovu malecku ostaviti. 
    Malo se bojim da nesto ne zbrljaju na porodu. Kakav porod ocekujes? Jesu li se okrenuli?

Aaislyn, cestitam!

kiki_ca
    16. Ožujak 2016. 10:37

Sara pravi curetak, cestitke :)
    Ja sam sinoc imala najgoru noc, od zgaravice disati nisam mogla. Sjedeci sam spavala, a glava sama pada s ramena, uzas... ni rupurut mi nije pomogao. Evo jutros pojedoh pahuljice s mlijekom, i opet se vratila :'(
    I na to sve, stomak mi od sinoc tvvvvrd, okrenuti se nisam mogla, i kao da bebacevu svaku kost osjetim... veselica :(

Maya30
    16. Ožujak 2016. 11:34

Aaislyn čestitam na curici.
    Nasdva sretno u četvrtak i 
    Halila sretno u petak
    vi ćete brzo upoznati svoju prinovu.

Ja sam obavila zadnji pregled kod ginekologice, sve je super, maleni je već okrenut prema dole i spreman za izlazak, ima 2260 g tako da se nadam da nisu pogriješili i da neće bit velika beba ;)....još ima vremena izrasti do 27.03.
    Ja nisam još sve spremila, ali računam da imam vremena do 01.04.. Stalno sam umorna, mislim da je najviše zbog ovog ružnog vremena, nedostaje mi sunce. Žgaravica baš i nemam,samo nešto malo i ne svaki dan. A kad je imam, onda čim pojedem malo kruha mi bude bolje. Na tečaju su nam rekli da za žgaravicu je dobro da nikad želudac nije prazan, da pomaže žvakanje žvačkače pa sad probajte....
    Za njegu pupka mislim imati oktanisept sprej i sterilne komrese, rekli su da ne smijemo puno dirati po tome, da štapići za uši nisu dobri za čišćenje pupka, već samo malo pošpricati oko pupka i pobrisati sa sterilnom gazom ako ima neko crvenilo. Da su neke veće promjene onda kod doktora ići i to je to. Ne kupati bebu dok pupak ne otpadne.  To je sve s tečaja, u praksi još ne znam ;).

Maya

Garavica
    16. Ožujak 2016. 11:59

Cao curke evo i mene napokon.nisam citala sve pa cure koje ste rodile iskrene cestitke i uzivajte u bebicama.
    Naime neko me pitao gdje sam rodila i kako sam zadovoljna sa osobljem i doktorima.
    rodila sam u Karlovcu.ajmo rec sve zajedno ok dojam.Pritojan na razini nista za kritizirati ili lose.meni bar.naravno da ima uvijek nadrndanih sestara ali ima i prisupacnih.isto tako i doktori.cak moram priznat da mi je hrana bila super iako premale porcije pa sam slabo bila sita ono ful kako sam navikla ali i zbog probave je trebalo malo stati na loptu.
    e da sto se mene tice ja sam super.konce sam izvadila u ponedjeljak i osjetno se svaki dan osjecam bolje.evo tjedan dana proslo.malena je dobra.dojim imam mlijeka ali po potrebi dodam dohranu.patronazna nam dolazi i rekla je drugi tjedanda cemo ju vagati.spava 4 h i onda imamo ritual mazenja hranjenja presvlacenja....
    dajem joj probioticke kapi.kazu da je odlicno to za imunitet,probavni trakt i da spijecava grceve.
    sreto curama u iscekivanju!
    stvarno za ne vjerovati ali dosta stvari dolazi intuitivno.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.