Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lola29
    13. Ožujak 2016. 22:02

Kamikaze tnxic na popisu, uvidjela sam da mi fali par stvarcica u torbi. U kojoj bolnici si rodila i koliko kosta apartman po danu? Btw slikica ti je prepre 

Kamikazee
    14. Ožujak 2016. 00:35

E da, i ja sam si jos u jedan dzepic sa strane spakirala japanke, jednokratne gacice, 2 uloska, rucnik i spavacicu jer inace sestre pomognu odmah s tusiranjem nakon poroda. Ja sam i to preskocila jer sam od opce anestezije nakon poroda bila grogi i malo padala u nesvijest i hrkala po hodniku 😀 

Vinogradska, 375kn po danu. Imala svoj wc i suprug je mogao biti koliko je htio! Zbog wca se vec isplati, suprug je gratis 😂

I hvala za komentare na slikicu. To je nas mali pizdek s kojim smo upravo prezivjeli prvi skok u razvoju i obitavanje na sisi po 4 sata 😭😭

Tko je iduci? Tik tak...

poisonivy2604
    14. Ožujak 2016. 07:56

Jutro. :)
    Ninach čestitam! 
    Pupa nadam se da idete kući danas i da ćete se konačno moći maziti i uživati zajedno od 0 do 24
    Halila vidim da je tvoj red, sretno! ;)
    A i svim ostalim trudnicama također. 

Mi nikako da se javimo, ali čitam vas skoro svakodnevno i pratim stanje.
    Izgleda da nas se vise borilo sa skokom u razvoju i visenjem na cici po nekoliko sati i nespavanjem. Mi smo isto prošli tjedan to prolazile. Ali sada je ok.
    Inače smo super, napredujemo dobro, samo dojimo, družimo se stalno, neke noći spavamo bolje, neke lošije i tako.
    Puse svima 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Maya30
    14. Ožujak 2016. 09:52

Ninach cestitam i zelim vam da sto prije idete kuci uzivati

Ona odlucila sam se za JGL kremu za guzu, hvala na preporuci.

Ja sam uclanjena u sve: dm, bipo i muller. Nije lose jer dobije se par stvari jeftinije, a ionako ih se mora kupiti. 

Kamikaze
    Hvala na popisu, vidim da mi dosta toga jos uvijek nedostaje, na neke stvari nisam ni mislila. Puno ce mi pomoci :)

Maya

kiki_ca
    14. Ožujak 2016. 09:59

Jutro klokanice, nadam se da je sve ok... vidim pristigli bebaci nam se privikavaju na ovaj zivot, mrvice male <3

Sinoc sam skontala da mi se je stomak spustio, ne mnogo ali sam upotedila sliku od sinoc I od prije par dana I otisao je dole... 
    Kakve ste sa bolovima u zdjelici, mene su nekad navecer znali uhvatiti, a sada su 80% vremena prisutini, kao da mi neko razvlaci kosti... valjda je to normalno I da maleni nece izaci prije 24. 3. :D

Maya30
    14. Ožujak 2016. 10:00

I da, caj od lista maline mislim poceti piti tamo od 37 tjedna pa kak bude. Nekako me strah ranije poceti :).

A za velicinu bebe u 29 tj. javim jer sad nemam podatke kod sebe. Ali mislim da nema razloga za brigu.

Uzivajte cure 

Maya

• Piki83
    14. Ožujak 2016. 11:28

Dancek...
    Kikica ma nece valjda izaci prije, imas male pripreme, a 24 je za 10 dana. To je jos malo.
    Maya ma JGL dusu dao. Koristila ga ja i kasnije kad je izasal iz pelenica. Bili na moru pa mu se dolje zajelo od znoja mazala mu i proslo do drugi dan.
    Curke bas mi je drago da ste vesele sa svojim mrvicama doma napokon i da uzivate.

kiki_ca
    14. Ožujak 2016. 11:40

Ma nadam se da nece, a ako mu se je toliko navalilo izaci neka ide, sta bi sad :D

Ove koje su se porodile... za kuci, sta treba oko brige pupka? Znam da ima neki sprej i nesto, nesto... izgubila sam svoj spisak pa sad moram ovako traziti info :(
    I da li je jos sta bilo potrebno a da niste imale, da ste mislile da moze bez toga i sl.?

Abies
    14. Ožujak 2016. 11:54

Kikica gaza za pupak. Ovisno o patronaznoj, alkohol sam ja cistila ona je mazala ab kremom. To je najbolje s njom dogovoriti.
    Sto mi je super bilo cool twister. Dojila a dobio je tu i tamo ad mlijeko. Kad sam ga ostavila na cuvanju sat dva cooltwister je bio zakon.
    Mene zanima koja je razlika u pupku stapic i gumbic. Navodno sd rade gumbic, a ostala zg rodilista stapic?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.