Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    15. Ožujak 2016. 11:42

Da vam se javim.. bila danas na ctg-u, sve ok. Odlučila doktorica da dolazim svaki dan do petka, da damo šansu još da krene samo, a ako ne bi, onda najkasnije u petak sigurno ostajem u bolnici. Eto, prava cura, mora ju se čekat da se ona spremi. 
    Eto, imate vremena još da me i prestignete do petka  ima vas par otvorenih, ja se ne dam još. 
    I čekam da nam Ninachh dođe kući pa javi detalje s poroda.

Sretno s pregledima koje idete, a vi mame, uživajte sa svojim bebicama!

nasdva
    15. Ožujak 2016. 12:58

Redovito čitam, ali ne pišem.
    Čestitam svim mama!
    klokanica0905 postoji šansa da se beba okrene sve do kraja ako nije prevelika. Mojoj frendici se okrenula dan prije poroda.
    Moja beba je na zadak i tako je cijelu trudnoću i prešao 3500 g i nema mjesta se okrenut.
    Ja idem sutra u bolnicu i za četvrtak imam zakazan carski.

• ines_m
    15. Ožujak 2016. 17:01

Hvala svima na utjehi i podrsci. Mi smo danas sasvim ok, krvarenje prestalo, bolova nema. Vjerovatno je to sve bilo od pregleda.
    Halila jos maloooo :) drago mi je da je sve u redu, nadam se da si se smirila nakon danasnjeg pregleda.
    Nasdva, sretnoooo, mislit cemo na tebe u cetvrtak! ;)

Halila
    15. Ožujak 2016. 18:18

IloveCats, jučer su rekli da je beba 3800.. sutra ponovo pregled i ultrazvuk. Moraju pratit protok krvi i kisika pa zato svaki čas na uzv idemo. Jučer nisam bila otvorena, sutra ću vidjet jel ima promjene. 
    Nasdva, sretno!!!

• Piki83
    15. Ožujak 2016. 18:55

Vecer...

Nasdva, sretno i neka vam bude cetvrtak sto mirniji, laki i brzi...

Halila ti kao i Ninachh cvrsta zenskica, nedas se. Ali drago mi je da je sve ok i da ces i ti brzo upoznati svoju ljubav malecku.

Ines_m, znaci ipak od pregleda. Samo ti i bebac ostanite dobro.

Ja sam se uhvatila svojih nalaza od pocetka i vidjela da je 1 utz bio za tjedan manja trudnoca, 6 ultrazvuka su pasala tjednima trudnoce i sad zadnji 9 dana manja samo po fl i ac pa mi je dok.objasnil da je beba naopak okrenuta pa da ni mjere nisu bas precizne i da ih se ne drzim, a odstupanje koje pokazuje i tako nije preveliko. I napokon sam se skroz smirila luda ja.

Aaislyn
    15. Ožujak 2016. 23:58

Eto, stigla i Sara, 3930, 53 cm... Trebalo joj je 12 dugih sati da stigne, ali se isplatilo 

Halila
    16. Ožujak 2016. 07:48

Aaislyn, čestitam! Prava je to cura, velika! Želim vam brz oporavak i da čim prije dođete doma! Uživajte! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.