Da da cure moje i ja sam cula te stare trikove odnosom do trudova. Rekla sam danas muzu bude li malac kasnio da zna sta mu je ciniti 😀 Malo se kao iznenadio, al ono pozitivno hehe valjda zbilja pali kad zene to kazu iz iskustva.
Btw kakav steznik tocno koristite tj. namjeravate koristiti? Ja ga jos nisam kupila pa bi neki savjet dobro dosao... Itko?
Jutro proljetnice,evo i nas ,
Iskrene čestitke Ninach i aislyn.
Ninach pa ti si većdoma,blago tebi,iskreno zavidim ti. Mi smo u bolnici vveć 10- ak dana i ovaj tjedan nejdemo sigurno doma. Pred kraj idućeg tjedna vjerojatno. Rodila sam na dan točno kad smo napunile 36.t, preeklampsija i hitan carski. Prva dva dana prikovana za krevet,kateter,i samo na ledima,bol od rane strašno boli,mrvica bila u inkubatoru i iskreno da nije neznam kako bi mogla oko nje brinuti. Na težini smo pali do 2000g( vidim da je kod vas većina bebica koje su još u trbuhu veće) i sad cini mi se puževim koracima dobivamo na kilazi. Za izlazak moramo doci do 2400 a još nemamo ni 2200.
Cure koje još nisu kupile uloške,veeeelika preporuka zza chicco,ako ste u bolnici 3,4,5 dana bit će vam i više nego dovoljno,nemam ekstremno krvarenje ali sam mijenjala čim je bila mrlja dok išla na wc i trajali mi punih 6dana. Nakon toga sam pocela koristiti vir jer ih imala za slučaj da ove iskoristim,i mogu rećida su odvratni,doslovce,bbaremmeni,20kom ppotrošila za dva dana a krvarenje oskudno(chicco paket ima 30). Zatim ona vata od vira preko mrežice Ude u svaki mogući dio spolovila,cure koje su rezane i sivane,njima se garant da mrežica zavuce medu konce.... Tako da imate preporuku za chicco uloške,i na kraju jeftinije prodete. Sad ću poslati muža po uloške koje inače koristim,vjerujem da to nije problem budući da sam imala carski.
Ono što je meni najbitnije u sobi je tekućina drfinitivno,jako sam zedna i voda mi je stalno u blizini. Zatim u nasoj bolnici su radijatori na najjace,pa radi suhog zraka redovito na radijator stavljam mokre pelene i rucnike. Japanke nemojte zaboraviti,čisto je,nemogu se žaliti ali ipak mi snjima ugodnije. Eto par mojih savjeta.
Cure sretno i samo hrabro.
Halila .
Zaboravila sam reći da smo cicanje super usavršili,bradavice ne bole,možda jer je sitna,lijepo papa ali i puno spava pa se tokom dana budimo .
Držite nam palceve da što prije izademo vanka.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutric
NMaren drzim palceve...Do sad je islo sporije dok se privikava mrvica ali vidjet ces sad kad skoci sa kilazicom pa se idete doma maziti, nosati i svasta nesto.
Sex za ubrzanje...nadrapal je!
Curke, jeste li imale vi pred kraj ili imate neke ceste stolice? Ne trckalicu (proljev), normalnu. Zadnjih par dana idem 3-5 puta dnevno i vec me pozadina boli i pece o zewa delux! Krv mi ide iz nosa kad ispusem, kakam 3-5 puta dnevno, piskim ko gradska fontana, pocel mi je neki maaali bjelkasti iscjedak, noge i kukovi mi se grce od lijevog boka...Jel to ave normalno pred kraj?
Piki, ja puno pijem pa i puno piskim. Snatram to normalnim. Beba ti pritisce crijeva pa ti je i stolica zato cesca, vjeruj znam i ja za to. S tim da i magnezij pomogao da imam cesce stolice. Meni oni pritiscu sve, vjerovatno i nesto od cega mi se zna kociti noga...neki zivac. Jedino nemam nikakve posebne iscjedke. Mislim da zbog tog bjelkastog ne moras brinuti, spomeni ga na sljedecem pregledu. I ne brini, sve je to normalno...
NmareN, drzim fige cvrsto...znam da ti nije lako, hrabra si ti mama! Znam da te necu utjesiti, ali nemas jos jedno pisulence doma da te ceka pa te ne jede jos i to. Sretno!
Je sve ti je to normalno, ja cijelu trudnocu imam stolicu i po dva puta dnevno, a inace patim od zatvora pa sad ti reci.. Inace bi bilo suprotno.
Piki, mi smo tri dana razlike. Drzi ti meni fige da se sto duze pratimo...
NMareN-a kod mene ti je sve skroz školski išlo pa sam treći dan doma puštena. Zaista suosjećam s tobom, nije ti lako..nadam se da imaš dobro osoblje tamo i da te bodre psihicki jer znam da ti nije lako, teško je tebi, a još se za bebicu treba brinuti. Samo budi pozitivna, sve to prođe, držimo fige moja curka i ja
Sortiraj odgovore
Najstariji