Kikica kad sam nedavno pitala patronaznu bas za pupak jer ni ja neznam sto se sad koristi, rekla mi je da hidrogen ide ako je sve ok i nema upale, a taj sprej ako je upala ali da bolje to kupim jer dobro dode za jos dosta stvari pa cu i ja taj sprej i sterilne gazice. Ima i u dm-u gazice za pupak 12 kn.
super stvar. odmah ohladi vodu i bočica je za min spremna. mislim da ih ima u mulleru. ja sam dobila na poklon. kasnije kad krenu papati kašice na bazi vode isto super stvar. bar meni
Kamikaze hvala na odg, taj apartman tamo i nije tako skup.. Ja planiram porod u Petrovoj pa ako bude slobodan mogla bi ga uzeti da se malo bar raskomotim :) E da pisite mame koje vec imate bebe i prosle ste neke etape nama novopecenima ce sigurno dobro doci.
Ja se malo gadim tog pupka :p
Hej
Nije me bilo par dana....
Ako ima novih mama-ČESTITAM <3
Ja sam prespavala u dnevnoj bolnici... došla sam jer mi je bil prvi tlak visoki, bila sam natečena u licu (ispod oka) i noge su mi bile jako natečene pa sam otišla da ne bi slučajno bila preeklamsija.
Sad je sve ok ;), moram pratiti tlak...
Vjerojatno je uzrok to kaj sam pojela previše toga u subotu i uopće to inače ne jedem i pazila sam kaj jedem... Ali evo, sad smo ok, pazim idalje :)
nije pupak mi bio gadan. očistiš zamotaš i bajbaj. više sam se uplašila prvo drugo kupanje i vidim kap krvi u pupku. jedva dočekala patronažnu. nego nikako sliku u glavu složit da su različiti sistemi onih batrljaka. odnosno taj gumbić. jasno da će pokazat njegu.
Hej curke!
Obavila i ja prvi pregled u dnevnoj bolnici. Kaze doktor, cerviks u nestajanju, prohodna za 1 prst i da ce vjerovatno porod biti prije termina.
Strogo paziti na tlak, prehranu i vise mirovati.
Primjetila sam sada trag krvi na wc papiru, onako pomjesano sa sluzi. Znam da su neke cure ovdje pisale da i se to znalo dogadjati nakon pregleda. Uz to osjetim i malo jaci pritisak dolje, cak i kad lezim. Nisam pametna sta da radim, da sacekam sto ce dalje biti ili da se vratim u bolnicu
Utjesite meeee, plzzz
Nije cep. Krv je bila pomijesana s vrlo malo sluzi. Ne osjecam nikakve bolove, samo pritisak.
Ali evo upravo sam se cula s prijateljicom koja je isla kod istog doktora na pregled i isto tako prosla, zapravo identicno. Imala je jos iduci dan roskasti iscjedak i proslo. Tako da sam se malo smirila ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji