Hej curke
Znaci sve je to normalno. Iscjedak jos nisam imala ovu trudnocu neg danas ujutro prvi put bijelu tockicu, ali valjda je zanemarivo. Stolicu sam imala cesto na pocetku trudnoce i krv iz nosa i sad se opet ponavlja samo cesce i jace, ali na srecu nemam hemice.
Malamimi drzim palceve za sto duzu pratnju. Izgurat ces ti duze ipak je ekipa u trbuhu.
ILoveCats ma ni meni nije jasno o tim zatvorima i kojekakvim trudnickim cudima kad sve ide suprotno.
Halila, znaci pocetne trudnicke muke opet na kraju. Mogu misliti kako ti je kad stalno pitaju, a ni sama neznas kad ce krenuti. Mozda je osip od silne muke i stresa. Drzi se jos malo.
LillaRose cestitam i drzim palceve da sto prije budete skupa. Vazno je da ste ti i bebica dobro i da su se dobro pobrinuli za mrvicu.
I bas si me nasmijala za ime, mislim da cu i ja tako nesto jer nikako da se dogovorimo.
Ines_m dala si mi brigu! Vidim i ja sad da mi nestala s popisa. Nadam se da ce danas biti sve ok sa njom i bebicom.
...
Lila - česttiiitkee
Halila-u potpunosti razumijem to što te živcira to zvanje. Mene je to također živciralo, nakon 2 dana sam svima napisala da cu im javiti, da nebudu dosadni -.-
Ines, objasnila mi je doktorica da je taj osip nešto poput alergije na bebu. Zapravo organizam prepoznaje bebu kao strano tijelo, al kako je "programirano" tako da ju održava na životu, reakcija se manifestira u obliku osipa. Kaže da je to slično kao kad bi tijelo odbacivalo transplantirani organ. Zanimljivo uglavnom i poprilično izluđujuće.
Ninachh, svima sam rekla da im budemo javili, nema pomoći. Strašno. Ispočetka mi nije smetalo, sad mi već dosta.
Čestitke novim mamicama!
Sunshine mi se ipak pratimo ..i ja sam bila skroz zatvorena, a prvi ctg imam tek u utorak, tada cu biti 37tt.
Nego Ninachh nisam skužila jer nisam toliko bila na forumu, ti si rodila na stolčiću ili si tražila da budeš u nekoj pozi pri izgonu?
Jer nama su u Ri rekli da matične možemo pohraniti samo klasičnim porodom na stolu.
Minnie-ja nisam pohranila matične stanice jer nisu imali transport do Zagreba. A rodila sam klasično na stolu, samo sam tokom trudova bila na pilates lopti, na oba boka te klečeći do pred izgon :)
Aaaaa to nisam shvatila sa klečanjem...znači pilatesica je bila u igri...
..super da sve pišete iskustva sa poroda...ja isto nekako mislim da ću tražiti loptu ako budem imala snage jer sam čitala da se na lopti bebač lakše namjesti u ispravan položaj za izgon... ..i ono za međicu i ulje, svaka čast tvojoj babici, ja masiram sama već tjedan dana pa ću zamoliti i babicu na porodu ako mi može masirati..
Diiiivan dan danas, sunčano, toplo.. meni u noći krenuli trudovi, od 6 ujutro su bili na pet minuta. Svejedno sam morala na pregled pa sam otišla redovno. Tamo mi ispao čep, ali sam zatvorena pa su me vratili doma. Btw. Taj čep stvarno odurno izgleda. Sad odmaram i mjerim razmake između trudova. Malo su jači bolovi nego ujutro, ali nepravilni razmaci.. od 5 do 15 minuta. Vidjet ćemo kako ćemo napredovat dalje. Javim se!
Halila drzi se i sretno. Neka sve prode sa sto manje boli i u velikom veselju.
Sortiraj odgovore
Najstariji