Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    12. Ožujak 2016. 13:28

Curke drage...
    Molim vas ako imate vremena minuticu za izdvojit pa mi napisat kakve su vam mjere bebaca bile 29 ili 30 tjedan trudnoce.
    Doktor je rekal da je na zadak sa glavicom na gore pa mi nije siguran u mjere fl i ac ali po ovome je dva tjedna manje dok je bpd uspio ona je za 31 tjedan. A i posteljica mi je I/II...
    Fl-53
    Bpd-77
    Ac-239

Malo me strah iako je on rekao da sve lijepo napreduje i da je super ali jbga mi trudnice uvijek u panici.
    Prije su utz uvijek bili tjedan vise i sad...znam da nisu sve bebe iste ali barem priblizno da se umirim.

• ines_m
    12. Ožujak 2016. 14:13

Ninach, cestitkeeee, brz oporavak tebi i bebici i skori povratak kuci! :*

Piki, ovako je bilo kod nas u 30.tj (tocnije 29+5), fl 53,4; bpd 74; ac 249
    Mislim da nemas.razloga za brigu...

• Piki83
    12. Ožujak 2016. 14:21

Joj ines,ljubim puuuuuno...vjeruj da si me umirila. Znam da i curice inace znaju biti manje.

• ines_m
    12. Ožujak 2016. 14:27

Meni je na svakom pregledu rekao da su mjere kakve i trebaju biti. Usporedivsi s tvojim mjerama, odstupanja su minimalna, tako da mislim da se nemas razloga brinut ;)

• Piki83
    12. Ožujak 2016. 14:34

Punoooo te ljubim. Smirila si mi crva va riti. 

Kamikazee
    12. Ožujak 2016. 15:06

Ninach cestitam!!! Taman bebica i odradila si sve u 8 sati! 💥💥

Piki, ja sam isto strepila nad tim mjerama svaki put. Nekad je neki dio bio veci, nekad manji, odstupanja i po 2 tjedna i u plus i u minus. Vec iduci put ti mogu biti sasvim razlicite mjere pa se nemoj uznemiravati, butno da doktor kaze da je sve ok 👍🏻

Sunshine-ri
    12. Ožujak 2016. 17:57

Pupa i Ninach iskrene cestitke!!!😍😙

Abies
    12. Ožujak 2016. 18:26

Ninachh cestitam! Ljubi malenu

Piki da nije nesto kako treba vec bi imala knjigu uputnica. Uzv mogu u mjerama pogrijesiti mm i to su vec pogrijesili dane od onog najidealnijeg kako tumace. A idealno im je beba po rodjenju 2,5-4 (4,5)kg. Mojoj frendici rekli beba nesto preko 3kg. Kupuju bodice, ja joj preporucim tek neki 56 i vise 62. Rodila malu bebu 2400+/- i 40i nesto. Koliko mm su kod nje pogrijesili :)

Aaislyn
    12. Ožujak 2016. 19:49

Čestitke svim mamicama koje su u rodila :) 

Piki83 - meni su mjere 28+6 bile:
    AC: 259
    FL: 57
    BPD: 76

tako da, ja mislim da je to sve normalno.. Nikakvi razlozi za brigu.. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.