Jutric cure
Ninachh sreco,kako si?
Pupa,mogu mislit kako ti je,samo mucenje i tlacenje. Naravno da kad odes doma i opustis se kako spada ce sve krenuti kako treba.
Halila? Pokreve li se sto?
Vidim da ste pricale o kremama za guzu. Koristila sam i opet cu tj.vec kupila JGL. I toplo preporucam svima. Kolicinski je ima puno i nikad nismo imali problema sa osipom.
Klokanica ja sam u dm babybonus se uclanila, dobijes pokloncic za trudnice ako sad odes i knjizicu sa popustima,a kad rodis imas opet neki poklon paket i popuste na pelene i sl.
Klokanica, nisu baš nešto jaki trudovi.. ctg je npr očitao jedan od 60 i jedan 40.. ovako inače kroz dan me ulovi 4-5 jačih i jedno 10 slabijih. I tako stalno.
I ja sam se učlanila u dm babybonus i preuzela onaj paket, od kupona sam iskoristila samo jedan za pelene. Sad vidim da i Bipo ima baš neku nagradnu igru za članove, al nisam se učlanila.
Što se tiče čaja list maline.. ja ga pijem od 33./34. tjedna, nisam sigurna, a od 37. sam povremeno znala popit po dvije šalice. Trenutno ga nemam više, a nikako da kupim.
Eto... ništa kod mene, još smo 2u1.
Pupa, još malo pa ćete vi kući. Samo hrabro!
Ninachh????
Lana 11.3 u 11.15 h 3110/50. Sve proslo super, javim dojmove kad dodemo doma. Uzasan internet mi tu :/
Halila ti si sljedeca ;))
Ja koristim takoder pavlovicevu, kupikavu ljekarni..
Puse svima :*
Ninachh, draga, čestitam ti od srca! Puno zdravlja maloj Lani, da bude vesela i dobra beba i tebi brz oporavak i da čim prije dođete doma! Uživajte, mazite se!
Ninach, cestitkee! Zelim vam da brzo izadjete iz bolnice i uzivate doma :)
Sortiraj odgovore
Najstariji