Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    12. Ožujak 2016. 09:16

Jutric cure

Ninachh sreco,kako si?

Pupa,mogu mislit kako ti je,samo mucenje i tlacenje. Naravno da kad odes doma i opustis se kako spada ce sve krenuti kako treba.

Halila? Pokreve li se sto?

Vidim da ste pricale o kremama za guzu. Koristila sam i opet cu tj.vec kupila JGL. I toplo preporucam svima. Kolicinski je ima puno i nikad nismo imali problema sa osipom.

Klokanica ja sam u dm babybonus se uclanila, dobijes pokloncic za trudnice ako sad odes i knjizicu sa popustima,a kad rodis imas opet neki poklon paket i popuste na pelene i sl. 

Halila
    12. Ožujak 2016. 10:08

Klokanica, nisu baš nešto jaki trudovi.. ctg je npr očitao jedan od 60 i jedan 40.. ovako inače kroz dan me ulovi 4-5 jačih i jedno 10 slabijih. I tako stalno. 
    I ja sam se učlanila u dm babybonus i preuzela onaj paket, od kupona sam iskoristila samo jedan za pelene. Sad vidim da i Bipo ima baš neku nagradnu igru za članove, al nisam se učlanila.
    Što se tiče čaja list maline.. ja ga pijem od 33./34. tjedna, nisam sigurna, a od 37. sam povremeno znala popit po dvije šalice. Trenutno ga nemam više, a nikako da kupim. 
    Eto... ništa kod mene, još smo 2u1. 
    Pupa, još malo pa ćete vi kući. Samo hrabro! 
    Ninachh????

Ninachh12
    12. Ožujak 2016. 11:38

Lana 11.3 u 11.15 h 3110/50. Sve proslo super, javim dojmove kad dodemo doma. Uzasan internet mi tu :/
    Halila ti si sljedeca ;))

Ja koristim takoder pavlovicevu, kupikavu ljekarni..
    Puse svima :*

Halila
    12. Ožujak 2016. 12:03

Ninachh, draga, čestitam ti od srca! Puno zdravlja maloj Lani, da bude vesela i dobra beba i tebi brz oporavak i da čim prije dođete doma! Uživajte, mazite se! 

crna123
    12. Ožujak 2016. 12:11

Ninachh čestitam, brz oporavak!!

Malamimi
    12. Ožujak 2016. 12:13

Cestitam Ninachh! Cuvajte se i pazite!

Pupa2
    12. Ožujak 2016. 12:13

Ninach, cestitkee! Zelim vam da brzo izadjete iz bolnice i uzivate doma :)

• Piki83
    12. Ožujak 2016. 12:30

Ninachh napokon
    Cestitam i uzivaj!
    Brz oporavak i izlazak zelim

Lola29
    12. Ožujak 2016. 12:44

Cestitke na curici  bravo! Jos jedna manje.

Mune
    12. Ožujak 2016. 13:02

Ninachhh cestitam od 💟 na maloj princezi! Uzivajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.