Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    11. Ožujak 2016. 16:37

Evo :)https://www.facebook.com/Lovely-prirodna-kozmetika-1630728943832995/?fref=photo

• ines_m
    11. Ožujak 2016. 17:09

Di nam je Ninach?! nadam se da je sve ok...

Halila
    11. Ožujak 2016. 17:37

I ja sam nestrpljiva, svako malo gledam jel nam se javila Ninachh s lijepim vjestima. 

simal
    11. Ožujak 2016. 19:30

Meni je JGL super, u bolnici sam koristila becutan jer je sam ovu JGL kupila najveće pakiranje i dok sam došla doma malom se je guza već crvenila. Čim sam počela mazati s tom JGL kremom crvenilo je prošlo. A i patronažna mi je rekla da je ta krema super.

SIMAL

• ines_m
    11. Ožujak 2016. 19:38

Jos nema nikakvih vijesti. 
    Halila jel se kod tebe stogod dogadja?

Halila
    11. Ožujak 2016. 20:28

Ines, kod mene još ništa. Pripremne trudove imam već 10-ak dana stalno, zadnji put je i ctg nešto očitao, al nikako da se pokrene nešto. U ponedjeljak idem na kontrolu, ako se do tada ništa ne promijeni.
    Vidim da bi me tu još par cura moglo preskočiti. 

0905
    11. Ožujak 2016. 22:49

I ja svako malo provjeravam ima li novosti ! Sretno svima !

Halila koliko su ti intenzivni pripremni trudovi ? Vidim da se hrabro s njima nosis; a sta ces  

I mala digresija- da li je neka od vas ukljucena u dm babybonus program za trudnice ili Bipo klub ? Cujem preporuke sa svih strana da se isplati radi popusta . Mislim da cu i u dm-u i u Bipi se ukljuciti 

I kada ste pocele piti caj od maline , ako jeste ?

Pozdrav svimaaa

Pupa2
    12. Ožujak 2016. 08:19

Hvala vam cure svima!
    Jos smo u bolnici.. Nadam se u ponedjeljak doma.
    Ninach, ako ti curi plodna voda, bolje odi u bolnicu. Ne zelim te plasiti, ali sa mnom lezi jedna zena kojoj je 2 dana curila polako, bila je i pod lijecnickim nadzorom, a svejedno joj je malac zavrsio na neonatologiji zbog izlozenosti infekcijama zbog te curece plodne vode... Sretno!
    Simal, ma nije mali kraj mene, samo je izvan inkubatora ali je na pedijatriji. Ja idem svaka 3 sata hraniti ga. Kad je budan onda pocica fino, al kad spava onda nema sanse tako da se ja izdajam svaka 3 sata jer su mi se zacepili kanalici pa su mi 2 sestre izmasakrirale sise i pomogle mi. Bolilo je ko sam vrag, ali je vrijedilo. 
    Kad dodemo doma, onda cemo se uhodati, nadam se jer ja ovdj imam samo tocno odredenih pola sata za biti s njim, a nekad nije ni gladan. 
    Sretno svima koje cekaju :)

• ines_m
    12. Ožujak 2016. 09:02

Halila, zao mi je sto se tako patis, valjda ce se uskoro pokrenut nesto. ;) Ja u ponedjeljak isto idem na kontrolu, ali tek prvu u bolnicu, prvi ctg...kod mene se jos nista ne mjenja, no malo je i rano jos...
    Klokanica, ja sam caj pocela piti kada sam usla u 37tj. Ali cesto ga zaboravim popit, moram sad to malo ozbiljnije krenut. 
    Sto se tice dm-a i bipe, ja sam se ukljucila, nisam jos nista kupovala, u dm-u sam samo preuzela poklon dobrodoslice.

Za sve koje su zainteresirane, mozete se uclanit u djecji multiplus klub (na str.konzuma), na kucnu adresu dobijete kupon s kojim u konzumu mozete preuzeti bespl.paket pelena. Pelene su marke Bebe, ne znam kakve su, ali eto, ako netko zeli...

Cure koje ga pijete, kada ste pocele piti dvije salice dnevno?

Pupa draga, drago mi je da ste vas dvoje naisli i polako se uhodavate u sve, a kad stignete kuci, bit ce jos lakse i ljepse 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.