Ninach, nadam se da je sve zavrseno I da se mazite :)
Kamikaze, super... ja cu se umiriti ove dvije sedmice zbog njegovih pluca, kilazom je dostigao skoro 3 kg tako da je vjerovatno I on spreman :)
NMareN: cestitke na princezi. Frendica mi rodila prije tjedan dana na carski i nakon 2 dana je bila puno bolje, a nakon 4 je isla doma tako da brzo ce to proci.
Ninach: sretno, nadam se da vec uzivas pokraj svoje bebice.
I pitanje: koju kremu koristite ili mislite koristiti za bebinu guzu? Ne znam jel trebam imati to u bolnici i pelene pa pitam da se znam pripremiti.
Maya
Maya ja sam koristila za sina JGL mast i bila sam jako zadovoljna! Nikada ni crvenilo ni osip..tako da i za ovu bebu planiram isto :)
Maya, u bolnici ce ti reci, a i patronazna, sto manje kreme na guzu. Samo ako se zacrveni. Ja sam orginal Pavlovica koristila i ne kod svakog prematanja, al moja cura je bila u pp.
Potpisujem malamimi. Kasnije kod kakanja namazala. Kremu i kantarin ulje kombinirala. Samo jp ne pp koristila. Nikad problema.
Ninach cekamo :)
Pupa - razumijem te skroz u tim osjećajima dok ti je beba bila u inkubatoru. Užas! Ali sada je s tobom i uživaj u tome. Nemoj se brinuti zbog dojenja, ulovit ćete to. Redovito se izdajaj i redovito mu nudi cicu. Zamoli sestre da ti pomognu ako treba. Želimo vam svu sreću!!!💋
Nmaren i garavica ČESTITAAAM!!! Vidim krenulo je, bebice stižu ko na traci.
Mi smo dobro, imali smo kako kažu preskok u razvoju (bar mislim da je to to) i sada mali više ne spava tako dugo i čvrsto kako je spavao. Najljepše mu je spavati na meni i tako smo noćas proveli noć jer nije prestajao stenjati u krevetu. Tak da je krenulo vrijeme ne spavanja, jako mi fali san!
Vidim da ste pisale o pranju robice, s obzirom da je naše sve pamučno i ništa nije jakih boja perem njegovu odjeću posebno sa običnim praškom bez omekšivača na 60°C + dodatno ispiranje.
Pusa i sretno svima!
SIMAL
Ninach nadam se da je do sada vec sve proslo i da uzivate ti i bebica. Cekamo lijepe vijesti!
I ja sam se za pocetak odlucila za JGL mast pa cemo vidjeti kako ce odgovarati, ako bude kakvih reakcija, promijenit cemo.
Čestitam svim novopečenim mamama <3
Ja sam uzela neku kremu za guzu JGL mast, to će biti za rodilište a za kod kuće ću naručiti kremicu od žene koje radi doma prirodne kreme za guzu. Uz to ću koristiti kokosovo ulje koje ću staviti u kupku i malo bademovog :)
ILoveCats, od čega ti radi kremicu za guzu, imaš sastav? Ima možda svoju stranicu aromaterapeutkinja da pogledam?
Sortiraj odgovore
Najstariji