Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    10. Ožujak 2016. 12:50

Kamikazee, profilna slika ti je kraaaasna  uživaj sa svojom srećom i nadam se da ćete se brzo uhodati s dojenjem i da neće više biti problema! 
    Poison nam se ne javlja dugo. Sigurna sam da to zato jer previše uživa sa svojom curicom.  
    Simal, Garavica, Nmaren, Kriszta, nadam se da ste sve dobro i da su bebice super. 
    Pupa, samo hrabro! Još malo pa ćete kući i nadoknaditi sve ove teške dane. 
    Joooj, vi ste se svega toga riješile i imate svoje bebice, baš vam zavidim! Nadam se da ćemo se uskoro Ninachh i ja pridružiti u klub. Ili će nas još neka proljetnica prestići. 
    (Ako sam izostavila koju mamu, nije namjerno! Zaredale ste se odjednom hehe)

Malamimi
    10. Ožujak 2016. 17:35

Knjiznicarka, ja ne znam ni sama. Zna me stisnuti da se jedva ispravim, ali ja to pripisujem bebama. Ako mi se bude ovako svaki dan javljalo, otici cu provjeriti. Hvala za informaciju.

kiki_ca
    10. Ožujak 2016. 17:52

Nmaren cestitam na djevojcici, zilave su djevojcice, ona ce brzo udebljati, bitno je da je sve u redu
    Ja sam danas na kontroli, poslala me doktorica na bolovanje tj. strogo mirovanje o.O
    Uloziva za prst (ne znam sta to znaci), cerviks skroz omeksao I bebac je glavu pozicionirao ispod NECEGA (ne sjecam se kako je nazvala) ugl. da je prenisko
    Dala mi je uputnicu za porodiliste jer se boji prijevremenog poroda, veli da se strpim dvije sedmice I mirujem, a kad napunim 37 da onda je lakse za bebaca

Sokirala sam se s tim vijestima, pogotovo kad sam vidjela uputnicu :S
    Noooo, sad cu da mirujem...

Ninachh12
    11. Ožujak 2016. 03:00

Kiki_ca - zao mi je sto si na mirovanju, iskoristi to mirovanje za odmor pred porod i uzivaj, gledaj filmove, citaj knjige..zabavi se tih par tjedana. Sretno :))

Meni je oko 11 pocela curkati plodova voda po malo, a oko 1.40 su poceli trudovi..pokusala sam lezajuci prodisavati, ali mnogoo mnogoo lakse bol podnesem hodajuci..trudovi su mi malo precesti, svakih par minuta pa nisam sigurna jesu uopce pravi (boli katastrofa).ali nejdem jos u bolnicu..nije to to jos :P nadam se izdrzati doma do jutra kad ovako i onako moram u bolnicu na pregled. Halila ocito sam ja sljedeca :D javim se kada rodim 

Kamikazee
    11. Ožujak 2016. 03:30

Hajde hajde Ninach!!!! Wheeee, stize jos jedna bebicaaaaa 🏂
    Sretno i da se sto prije mazite 💕

Kiki, ja sam imala slican nalaz od 24. tjedna i strogo mirovanje. Kad sam usla u 35. tjedan doslovno su mi rekli sad radi sto hoces jer je beba razvijena. Naravno da je bolje da ostane do termina da se i udeblja jos i plucica ojacaju, ali meni je psihicki bilo lakse kad znam da je beba tad vec na sigurnom pa samo ti lijepo miruj i bez brige. Tvoja beba je vec pravi mali covjek 😍

• Audrey2016
    11. Ožujak 2016. 07:42

Ninachhh sretno!! 

0905
    11. Ožujak 2016. 08:00

Ninachhh sretnooooooo!!💪💪💪💪😊😊😊😊

Mune
    11. Ožujak 2016. 08:54

Ninachhhh sretno, mozda je mrvica vec dosla na svijet! 💪☺

Halila
    11. Ožujak 2016. 09:37

Ninachh, sretno!!!! Bilo je i vrijeme da se tvoja cura odluči! Nek sve dobro i brzo prođe! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.