Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    07. Ožujak 2016. 23:01

Cestitam Pupa, vjerujem da je bas tesko biti odvojen, a vec dugo samo cekas taj trenutak! Ali bit ce sve ok, vidis da je jak!!! Javi kako napredujete i sretno! 😘

Halila
    07. Ožujak 2016. 23:19

Kriszta i vi ste požurile  
    Čestitam!!!! Puno zdravlja maloj curi i tebi brz oporavak želim! Uživajte, mazite se i pazite! Kad stigneš, javi detalje! 

Ninachh, mislim da je krajnje vrijeme da se trgnemo, ovo sve nešto preko reda krenulo.  s tim da ja nisam prenesla... još!

• Piki83
    07. Ožujak 2016. 23:20

Kriszta cestitke na majusnoj curici. Isto brzi izlazak i oporavak zelim.

Abies
    07. Ožujak 2016. 23:22

Kriszta cestitke!

Kamikazee
    08. Ožujak 2016. 06:36

Kriszta, cestitam!!! Cuvajte se 💕💕

• iv-ka
    08. Ožujak 2016. 08:16

Dobro jutro cure! Ovdje se rađa sve u 16!

Pupa i Kriszta, iskrene čestitke na bebicama!!

Pupa, žao mi je što ste razdvojeni ti i bebač, ali izdržite još malo

E Kriszta, na tebe sam malo ljubomorna sad, ako se ne varam, imale smo termin isti dan

Kod mene ništa novoga, sutra konačno imam pregled pa ćemo vidjeti ima li kakvih promjena.

Lijepi pozdrav svima i sretan vam dan žena!

Ninachh12
    08. Ožujak 2016. 08:27

Kristza-cestiitam na maloj djevojcici!!  bude ona narasla vani ;)) kada se budes bolje osjecala napisi nam kako je prosao porod i kako se ti osjecas :))

Halila nasa djeca nece van, svi nas prestizuu :P :P 

Cure koje niste spremile torbu mislim da sad vidite da torba mora biti spremna tjednima prije, ko zna kad ce odluciti izaci vanka :P a ako budete srece ko ja torba ce vam uhvatiti prasinu :P

Mune
    08. Ožujak 2016. 08:38

Predivne vijesti, 2 nove bebice! Od srca cestitam mamicama :)
    Ja sam jucer bila na pregledu, ctg uredan, kaze doktor da je beba u kondiciji, dosta se micala i otkucaji su isli od 120 do 160..uzeo mi je cervikalni bris i jos neke briseve ako se odlucim roditi u vodi..i da vec sam otvorena 3 cm, kontrola za 7 dana..bebu mi ovaj put nije mjerio nego ce sljedeci..bas sam nekako uzbuđena, ali bi voljela da ostane sto duze u trbuhu jer je malo sitnija u trbuscicu pa da nabije malo kila..
    Ninach tvojoj curici je bas lijepo kod tebe kad joj se ne zuri.. :)

Malamimi
    08. Ožujak 2016. 08:48

Kris, cestitam na curici! Javi detalje kad stignes!

A svima nama zelim sretan dan zena!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.