Vidla sam kak su te za 5,2 maltrali. Ma vidjet ću na prvom pregledu ako uopće odem tamo, ako će me maltretirat radi granične ove druge vrijednosti, razmišljam da neću tamo ostat. Pogotovo što si kontroliram štitnjaču svaki mjesec u Suncu, navečer vadim krv i onda im kažem da mi i glukozu izvade a to bude dva sata nakon jela i nikad ne bude iznad 4,7. Jesam laik al mi se čini to bolji pokazatelj da je sve ok od te njihove šećerne vodice...
Ninach hvala ti puno na objašnjenju,imam po tome kontrakcije koje znači nisu što i lažni trudovi,trbuh se stvrdne,neugodno zna biti,uglavnom ne bolno ali ponekad i mrvu kao bolno,u tim trenucima kažem dragom ljubavi pa kak ću ja roditi ako me ovo boli , kaže on draga imas ti snage a da ni neznas koliko... Puno mi znači da me tješi,a i jako sam sretna što će biti samnom
.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sad sam pametnija pa pokusavam ne dozvolit ni secer ni kg. Malo pretjeram pa mi zeljezo na donjoj granici al cikla ce to podici do kontrole. Onda mi je bilo uzas hospitalizacija. Al ok sami muz i ja. Sad kad mi je klinjo doma za takve ludosti necu pristat.
NMareN-i meni puno znaci sto ce moj M biti samnom..ne znam kako bih bez njega.. :)
Stigao je i moj dan, moj termin, al po svemu sudeci mala princeza nejde vanka skoro :P pupa, garavica ima kakvih novosti?? :)
Jutro klokanice
Ooo ninach, u terminu si, svaka cast, mozda to danas sve ubrzano krene :)
Mene su sinoc od 8 do 11-pola12 "menstrualni bolovi" drzali... na karaju termofor stavila I tako zaspala, I oko pola 3 zgaravica... haman mi u nos dosla :S
Hodala po kuci, pij mlijeko, sodu potrosila, mineralna nije pomagala... sjetim se da je neko rekao da na visokom treba spavati, pa stavim jedan veeeliki jastuk ispod ovog na kojem spavam I docekam jutro nekako
Prerano mi je ovo sve sto me hvata :S
Ninach, kod mene jos nista iako mi je curila sukrvica, al je i to stalo.. Mali je aktivan, mene malo ledja bole ali nista strasno zasad...
Jutric proljetnice
Ninachh pa cestitam na punih 40 dana....
Ma neda se tvoja curka.
Kiki_ca je bolje sad zgaravica? Ja je s nicim ne mogu smirit a noci su mi kreditne, spavam na rate.
Eh, a neke nam se slabo javljaju.
Ima 'l novosti?
Klokanice sretno vam svima!
U pocetku, kad sam imala zgaravice pomoglo bi mi da skroz uspravno spavam, skoro sjedeci i ne bi pila nista tekucine uru pred spavanje.
Ninachh i Abies hvala vam na podršci i lijepim riječima, ma sve za naše bebice ..
Noćas me laganini bolilo, kao da sam u pms-u i da ću svaki čas procuriti. Budila sam se više puta zbog odlaska na wc, poslije se sve smirilo pa sam zaspala. Zagrlim dragoga ili jastuk, zavisi na koju se stranu okrenem.
Ninachh tebi je danas dan termina, pa hoće li ta curica vani? Mislim da joj je prelipo u tebi pa joj se ne da, ali sad će to skoro.
Pupa kako si ti, kako podnosiš dane u bolnici? Što kažu doktori, da li ti obavljaju išta osim ctg-a?
Ja sam se već navikla na stalno bockanje i mjerenje profila šećera. Nije moj šećer baš previsok, ali malo iznad onih graničnih vrijednosti, a sad su doktori strogi s tim, a možda i bolje tako, pod stalnom sam kontrolom. U bolnici ima dosta žena na odjelu koje imaju gestacijski i malo veću tjelesnu težinu, ali nije to pravilo, ja sam prilično mršava i sitna pa eto, opet sam " slatka "..
Sutra smo na kontroli kod moje gin, treba mi dati uputnice i obaviti zadnji pregled, jako me zanima što će reći.
Pusa svima, provedite ugodan dan !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji