Cestitam Pupa i Kristza :) blago vama vi ste svoje obavile sad mozete odahnuti. Mi ostale cekamo na red. Ja sam inace jako nestrpljiva po prirodi tako da cu ja do svog termina vjerojatno izgoriti 😁
Opaaa cure, koje lijepe vijesti za početak dana...
Pupa čestitke na predivnom dječaku Filipu, hrabar je to dečko kao i ti, žao mi je što niste odmah skupa ali sve će to biti dobro, pa ćete se maziti i paziti..
Kristza draga pa ti i ja smo tu negdje bile s terminom, kad ono, hop, stigla tvoja Mia..Čestitam ti draga i želim svu sreću s tvojom djevojčicom.
Kad stigneš napiši malo kako se sve odvijalo!
Ja sam jučer bila na zadnjem pregledu kod moje gin prije odlaska na hospitalizaciju. Sve je ok, i dalje sam prst otvorena, curica je sad procjenjena na 3 050 gr, ja i dalje na svojih plus pet kg.
Malo sam uzbuđena zbog sutrašnjeg odlaska u bolnicu i jedva čekam da se i kod nas nešto počme odvijati..Cure koje ste u terminu, imate li kakvih simptoma? Kod mene samo pojačani iscjedak, lagana bol u trbuhu i to je sve..
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Pupa i Kristza čestitke od srca!
Opasno se pocelo odvijati klupko porodjaja :)
Samo naprijed!
Mi smo danas usli u 32 tjedan.
Svima sretan dan žena!!
P.s. znam da je bilo negdje ali ne mogu sad naci, kako priljepiti lilypie sticker?
Jutric...
Jos jednom cestitam svim novopecenim mamicama.
Kako smo krenuli decko,cura decko,cura,decko...cura nam je sljedeca.
Ninachhhhh!!!!!!!!!
Mune-u kojoj ti bolnici radas da imate opciju radanje u vodi?!
Sto se tice simptoma, meni se samo trbuh ovih dana cesce stvrdne. A ostalo bas nista :P cak mi je iscjedak prestao..skroz :P
Audrey kad napravis sticker odes na copy ono trece po redu sta dugacko pise i onda to kopiras u svoj opis na profilu. Na mobu sam pa nezz tocno kak se to trece zove, ako ti nitko ne objasni dok se ja docepam kompa reci cu ti tocno :)
Mune mene isto zanima u kojoj si bolnici, koliko znam samo Podobnik ima tu opciju u ZG ?
Mune jel rijeka u pitanju. Znam da tamo hzzo pokriva. I super izbor. Prijateljica je radjala na stolu i vodi - kaze voda neusporedivo bolje. Samo se prepala jer beba nije odmah zaplakala i bila je plavicasta, babica mirno odgovorila da je to ok jer je porod u vodi.
Piki jos bar jedna me mora preskociti :P a gdje nam je garavica???
Ja biih u vodii radalaa, al dok bi dosla do rijeke bi se na autoputu porodila :P
Koliko se to u podobniku placa, jel jako skupo?
Ninach imas cjenik na njihovoj str, ne znam napamet, ali mislim da je nekih cca 3000€
Sortiraj odgovore
Najstariji