Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lola29
    08. Ožujak 2016. 08:50

Cestitam Pupa i Kristza :) blago vama vi ste svoje obavile sad mozete odahnuti.  Mi ostale cekamo na red. Ja sam inace jako nestrpljiva po prirodi tako da cu ja do svog termina vjerojatno izgoriti 😁

• LillaRose
    08. Ožujak 2016. 09:11

Opaaa cure, koje lijepe vijesti za početak dana...
    Pupa čestitke na predivnom dječaku Filipu, hrabar je to dečko kao i ti, žao mi je što niste odmah skupa ali sve će to biti dobro, pa ćete se maziti i paziti..
    Kristza draga pa ti i ja smo tu negdje bile s terminom, kad ono, hop, stigla tvoja Mia..Čestitam ti draga i želim svu sreću s tvojom djevojčicom.
    Kad stigneš napiši malo kako se sve odvijalo!
    Ja sam jučer bila na zadnjem pregledu kod moje gin prije odlaska na hospitalizaciju. Sve je ok, i dalje sam prst otvorena, curica je sad procjenjena na 3 050 gr, ja i dalje na svojih plus pet kg. 
    Malo sam uzbuđena zbog sutrašnjeg odlaska u bolnicu i jedva čekam da se i kod nas nešto počme odvijati..Cure koje ste u terminu, imate li kakvih simptoma? Kod mene samo pojačani iscjedak, lagana bol u trbuhu i to je sve..

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

• Audrey2016
    08. Ožujak 2016. 09:24

Pupa i Kristza čestitke od srca! 
    Opasno se pocelo odvijati klupko porodjaja :) 
    Samo naprijed! 
    Mi smo danas usli u 32 tjedan. 
    Svima sretan dan žena!!
    P.s. znam da je bilo negdje ali ne mogu sad naci, kako priljepiti lilypie sticker?

• Piki83
    08. Ožujak 2016. 09:41

Jutric...
    Jos jednom cestitam svim novopecenim mamicama.

Kako smo krenuli decko,cura decko,cura,decko...cura nam je sljedeca.
    Ninachhhhh!!!!!!!!!

Ninachh12
    08. Ožujak 2016. 09:42

Mune-u kojoj ti bolnici radas da imate opciju radanje u vodi?! 

Sto se tice simptoma, meni se samo trbuh ovih dana cesce stvrdne. A ostalo bas nista :P cak mi je iscjedak prestao..skroz :P

Audrey kad napravis sticker odes na copy ono trece po redu sta dugacko pise i onda to kopiras u svoj opis na profilu. Na mobu sam pa nezz tocno kak se to trece zove, ako ti nitko ne objasni dok se ja docepam kompa reci cu ti tocno :)

Lola29
    08. Ožujak 2016. 09:48

Mune mene isto zanima u kojoj si bolnici, koliko znam samo Podobnik ima tu opciju u ZG ?

Abies
    08. Ožujak 2016. 09:52

Mune jel rijeka u pitanju. Znam da tamo hzzo pokriva. I super izbor. Prijateljica je radjala na stolu i vodi - kaze voda neusporedivo bolje. Samo se prepala jer beba nije odmah zaplakala i bila je plavicasta, babica mirno odgovorila da je to ok jer je porod u vodi.

Abies
    08. Ožujak 2016. 09:53

Ima i vinogradska kadu al za ukras (negdje od 2010)! Zalosno

Ninachh12
    08. Ožujak 2016. 09:57

Piki jos bar jedna me mora preskociti :P a gdje nam je garavica??? 

Ja biih u vodii radalaa, al dok bi dosla do rijeke bi se na autoputu porodila :P
    Koliko se to u podobniku placa, jel jako skupo?

Lola29
    08. Ožujak 2016. 10:04

Ninach imas cjenik na njihovoj str, ne znam napamet, ali mislim da je nekih cca 3000€ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.