Piki83 meni je termin 19.3. To za 1.4. mi je jedan dr dao po svojoj procjeni, a sad ko ce znati. Bila malo prije u bolnici na uzv pa su mi one sestre na porti rekle da cu ostati vjerojatno koliko mi je trbuh nisko neka javim muzu da mi ode po torbu, a ja shok! Na kraju su me ipak pustili kuci
hehe
piki-ahaaaaa :P Joj meni sama pomisao na rađanje na stolu je mučna (mada cu roditi na običnom ginekološkom stolu ko i vecina) Totalno je protiv zakona fiziologije da žena rađa u tom položaju. Nadam se da ce se jednog dana napokon neke stvari promijeniti i da ce žene moći rađati u kojem njima položaju odgovara. Ja bih htjela roditi stoječki, šteta što nemam nikakvu drugu opciju u bolnici osim na stolu -.-
E da i ja nama svima čestitam dan žena, sve ste vi izuzetne i nadam se da uživate u ovom divnom danu
Cure za rađanje u vodi, radi se o rijeckoj bolnici :)
Iskreno ja sam i prvi put i sad jako htjela roditi na stolcicu, ali obzirom da pohranjujemo privatno maticne stanice, rekli su nam da takva opcija nije moguca..tako da su mi prvi puta kod izgona podignuli stol u gotovo sjedeci polozaj..i to mi je bilo ok..e sad za rađanje u vodi nisam sigurna jer ne znam da li se onda mogu uzeti stanice..zna li mozda neka od vas?
...čestitam pupa i krizsta...gotovo je...sad uživajte s svojim bebicama...brz oporavak vam želim...
malamimi, ja za dva tj, znači sa 36tt idem na zadnji pregled kod svog doktora i onda u bolnicu na obradu za carski...e sad šta i kako bude, vidjet ćemo...još uvijek ne vjerujem da je kraj tako blizu...
evo slikica od danas...34+1
mama10
Ovdje se stvari brrrrrzo odvijaju! 😁
Pupa i Kristzca cestitke od srca!! Mazite i pazite svoje smotuljke i da nam se sto prije oporavite!!!
Kod mene nikakvih posebnih novosti. Za tjedan dana mi pregledu na kojem ce mi uzeti bris. Bas me zanima koliko je frajer narastao. Inace jaaako je aktivan zadnjih par dana i cijeli trbuh mi poskakuje na sve strane! Kod menr sve spremno,torba za rodiliste,njegova robica i sva oprema i sada samo cekamo! Ne mogu docekati da ga primim u ruke i poljubim! 😍
Bas me zanima koja je sljedeca! Veliki pozdrav svima!
Opala! Ovdje opet novosti ima! Bas lijepo!
Kristza i Pupa, cestitam od srca, brz oporavak vam zelim!
Mama, busa je preslatka!!! Drzim ti fige da izdrzite 3 u 1 sto dulje da ti je lakse s mrvicama kad se rode. Kazes carski... Zasto?
Hvala cure moje :-)
Kod mene sve krenulo u 2h ujutro kad je plodna voda počela curkat. Došli u bolnicu iza 3h,malo su već onda počeli neki lagani bolovi..do pola 6 su me pregledavati, ctg,pa ručno širili, jer sam bila otvorena sam 2 P. Pa su mi dali klistir i otusirala me..oko pola 6 su počeli malo veći bolovi svakih 3 min,tako da su me prebacili u radaonu i tamo nam se i tata pridružio. .na drip su me stavili u pola 7..jer su mi se smanjili trudovi i u 9:23 se rodila Mia..prekrasna curica :-)
Rezali su me,ali ovako sve išlo kako treba,plodna voda dobra bila,beba malecka, ali napunili smo 37 tt tako da je dobro. Porod prođe zaboraviš na to,čim cujes kako tvoja bebica zaplače. .prekrasan osjećaj ..sad se mučimo i vježbamo sa dojenjem..polako ćemo valjda i to naučiti. Sutra ako ne bude bilo zutice, ni ista drugo, možda će nas i pustiti kuci. .budemo vidjeli. Ma cure moje,ništa više nije važno, samo ONA ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji