Pozdrav curke!
Jutros nam se pridruzio i moj Filip, 3520g i 51 cm.
Sinoc krenuli trudovi oko 21-22 h i to odmah pravilni i jaki tak da sam odmah isla u radjaonu. Na kraju su me rokali tako jaki trudovi 9 sati, polako se otvarala, sve kao bilo ok i skolski, ali nazalost mali je zapeo u porodjanom kanalu i sav se jadan ispatio i na kraju su ga vakuumom izvadili van. Nagutao se mekonijske plodne vode pa je zbog toga svega zavrsio na pedijatriji.. Tako da ga ja praktcki nisam ni vidjela..pokazali mi ga na pola sekunde i odnijeli. Od sutra idem svaka 3h na pedijatriju ga hraniti. U bolnici ostajemo 7 dana zbog terapije koju prima... Ali kaze doktorica da je dobar i snazan!!!
Eto, zelim svima svu srecu na porodu, ali i kasnije. Meni su u radjaoni svi bili predivni i predragi. Stvarno sam zadovoljna... A porod, boli ko sam vrag, ali nestane bol u sekundi...
Pa Pupa, CESTITAM! Bila si hrabra i dobila najljepši poklon! BRAVO MAMA!
Ne brini za malca, bit ce on super, i moj je prvi išao vakuumom van, i cijeli je bio pravilan, ni traga nekom vecem zlu, snazniji su oni nego mi mislimo.
Sretno dalje, odmaraj sad....
Hvala ti mamasita! Meni je najzalosnije tu u sobi, mame sa svojim bebacima a ja ga nisam ni drzala, samo nabrzak poljubila. Pa ih zavidno gledam. Al dobro, sutra cu ga vidjeti, a kad dodemo kuci uzivat cemo :)
Pupa, čestitam ti od srca! Žao mi je što ste se namučili, ali bitno da je to prošlo i da ste oboje dobro! Želim vam da vam vrijeme čim prije prođe pa da napokon budete zajedno, kod kuće!
Pupa pa čestitam!!! Žao mi je što nisi sa svojim anđelom, suosjećam, ali bitno da je on dobro, a imat ces puno vremena s njim kad cete biti doma..Drži nam se ti
Pupa draga cestitam od srca. Zelim sto brzi oporavak. Pokazali ste i jedan i drugi da ste snazni.
Sortiraj odgovore
Najstariji