Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    07. Ožujak 2016. 08:45

Jutro :)

Vidim da Vas muči žgaravica... ja sam skužila da mene gadno opere ako jedem masno, pečeno na prreviše ulja, svinjetinu, nekaj di je puno previše češnjaka i začina... Ok mi je kad jedem kuhano ili nekaj lagano pečeno tj. da nije na masti ili da se ne pliva u ulju.

Abies
    07. Ožujak 2016. 09:37

Jutro! Nista novo kroz vikend. Sve jos u komadu? Naravno mislim na proljetnice u terminu :) 
    Zelim svima ugodan dan

NMareN
    07. Ožujak 2016. 09:47

Jutro proljetnice, koja ce nam ovaj tjedan roditi? Bas me zanima kojim redoslijedom ćemo dalje ići.
    Vikend je kos nas prošao Oke osim sto sam imala visok tlak,inače sam niskotlakas,sad je bio 150/98 uglavnom,i otečene mi bile ruke i noge,toliko da prvi puta u trudnoći nisam mogla staviti prsten,sad sam bolje ali dosta umorna i pospana...

Ja to mogu, ja to hoću....

Malamimi
    07. Ožujak 2016. 10:01

Uf uf Mare! Kako podnosis visok tlak? Meni kad puls poraste, rusim se. Ne znam kako bi da iz niskotlakasa dodem do tako visokog tlaka. A to s otisanjem je skroz nepredvidivo, cak kod mene nije bilo povezano s naporom taj dan. 

Ja sam danas ko stara baba pogrbljena. Ne mogu se ispraviti zbog probadanja u prsima. Ko zna u sto su se oslonili unutra. 

Mama, kako si ti? Daj nam stavi sliku trbuha da vidim sto me ceka. 

Cure u termini, samo mirno, nemojte misliti previse, zadajte si neke poslice koji ce vam odvratiti misli. Moja prijateljica si zadala da napravi album sa slikama iz trudnoce i kaze da ju to spasilo. Najgore je cekanje kad termin prodje. Sretno!

NMareN
    07. Ožujak 2016. 10:07

Kaj podnosim? Čudno neko stanje,jako sam umorna i pospana,i prilično slaba,samo ležim i odmaram,inače mi je tlak oko 110/70,ovo mi je sada velika promjena ali držim se

Ninachh12
    07. Ožujak 2016. 12:06

Jutroo 
    ja u komadu, cura neće pa neće van :P bila na kontroli, radili uzv, kažu beba 3180 g :D inače sve okej, spremna je za porod, ali još se neće, otvorena jedan prst, imam česte kontrakcije i pomalo bolne grčiće..ali ništa posebno..Sljedeća kontrola u srijedu. Dosadno mi je doma, sve sam sredila prije poroda i sad ne znam šta bih od sebe :P

NMaren-suosjećam, i ja sam niskotlakaš i da mi bude visok tlak šokirala bih se, odmaraj što više :))

Maya30
    07. Ožujak 2016. 12:59

hej,

samo da na brzinu pozdravim sve......ČESTITKE SVIM MAMAMA na njihovim prekrasnim bebicama, a mi ostale koje sitno brojimo (za mene je i 2 mjeseca sitno )  sretno i držite se....Meni osmi mjesec počinje, za sada sve je super. Žgaravice baš i nemam, nešto jako slabo i kratko, Malo me zna nešto boljeti skroz dole, ali još se ništa ne zabrinjavam.

Radim još uvijek, tak da puno ne mislim o svemu tome, nemam ni vremena....dok se ja ok osjećam, vjerujem da je to onda i tako. Uskoro pregled pa ću točno znati ;)

Maya

NMareN
    07. Ožujak 2016. 14:27

Nama je danas točno mjesec dana do poroda, bas me zanima sto ce naša cura odlučiti kada se upoznajemo .  
    Torba za u sobu je spremna,još samo voda,keksi i suho voce. čeka me spremanje torbe za rodilište,imam sve samo trebam utrpati u torbu i mi smo spremni .

• ines_m
    07. Ožujak 2016. 15:06

Bokic svima!

Samo vas zelim sve lijepo pozdraviti, kod mene nista novog, osim sto me ulovila neka prehlada. Ali nije ni cudo s obzirom da su svi ukucani bili bolesni, samo sam cekala kada ce mene uloviti.

Danas zavrsavam s pakiranjem torbe. Vec odavno imam sve doma, samo nikako da sve poslozim. 
    Danas se takodjer narucila za prvu dnevnu bolnicu 14.3.

Uzivajte! 

ILoveCats
    07. Ožujak 2016. 18:57

Večer :)

Kak ste?
    Čim se bavite?
    kak skraćujete dane do poroda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.