Kriszta i Pupa cestitke puno pozitive vam saljem i brz oporavak zelim.
da sada i ja prijavim jucer 07.03.2016.rodila se Brigita u 13:40 teska 4370g i duga 56cm na carski rez kada je svima nakon 7 sati postalo ocito da to nece ici prirodno ni dripom i vec sam bila klonula i dosao glavni doktor i rekao prpremite salu na sto sam potpisala papir i opcu anaszeziju.
malena je prava cura i hvala Bogu sve je ispalo super iako je dan prije procjenjena na 3900g ali uzalud sva tehnoliga kad su svi pametni.no nema veze proslo odmaramo uzivamo i tako svasta.mlijeka malo imam ali malena voli sisati i dobila je dohranu.jucer kako smo bile obje u soku nismo jele..polako se uhodavamo i nadamo da cemo se uskladivati i dalje.sretno svima koje ocekuju.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Garavica cestitam! A srce malo sigurno ste se napatile, glavno da je sve ok s vama sad. Drzim fige da ti krene mlijeko pa da joj ne moras doma davati bocicu. Zelim ti brzi oporavak da se mozes sto vise druziti sa svojom curom. Ako stignes samo napisi gdje si rodila i kako si bila zadovoljna s osobljem bolnice? Puse :)
Garavica ČESTITAM još jednom! Žao mi je što ste se namučile, al bitno da je sve dobro završilo. Brigita nam je prava cura! Rekorderka za sad! Brzo nam se oporavite!
Kriszta, tako si divno to sve napisala da su mi suze krenule.
Sve mame nove, uživajte u svojim srećicama, napokon ste ih dočekale i sigurna sam da se isplatilo proći kroz sve to.
Nadam se da ću vam se i ja uskoro pridružiti.
Garavica, cestitke! Svaka cast, velika je to i jaka cura. Zelim brzi oporavak i jos jednom svaka cast i tebi.
Pozdrav cure 😊 Citam vas, ali nikako nesto napisati.
Cestitke svim novopecenim mama- puppa, kriszta, garavica 😊
Ljubite svoje malene i uzivajte sa njima !💕😙 I sretan svima dan zena💪💪😉!
Evo mi usli u 31 tjedan i polako prikupljamo robicu sa svih strana i glumimo Caritas 😆 Iznenadis se koliko ljudi ti je spremno pomoci, a stvarno nema smisla kupovati nove stvari i trositi se kad bebe sve brzo prerastu.
Nego, apropo te robice , zanima me dal ste vi prale posebnim praskom i kojim ? Starije mamice mi govore da nije potrebno komplicirati i da normalno operem kao sto bi i svoju robu oprala, ali eto cisto da se i kod vas raspitam. 😉Piki samo da prijavim za listu da je moj termin 9.5.😉 Deckic 💙
Nije me dugobilo, opet me internet zeza :( i vidim jakoooo punoo novosti pa mamice cestitam!!! Sva sreca dosad je svima bilo sve super na porodu tako da malo olakšanja. Mi imamo danas i sutra pregled pa cemo vidjet, znam da je rano jos da izade al meni je tak tesko od bolova u ledima u preponama i svugdje da bi htjela da se sto prije sve zavrsi. I mala napomene nije klara nego kiara :)
Garavica, cestitam velikoj curi i hrabroj mami! Cim ona bude stalno s tobom i na cici bit ce mlijeka, ne brini.
Koliko se ostaje u bolnici nakon carskog reza, ako je sve ostalo uredu?
Mama trbuh je predivan, meni je ponekad tesko shvatit kako imam bebu u trbuhu, a kako bi tek da su dvije :P super izgledas ;)
Garavicava cestitam jos jednom, pravu curu si ti rodila :D :D nadam se da te rez ne boli previse, drzi se
Klokanica ja sam oprala svu robu i planiram prati do 3-4 mjeseca zivota sa persil sensitiv i silan sensitiv za djecu posebno od naseg vesa. Razlog je taj sto bebina robica nije zamazana vec vise zabljucana i kako bih prevenirala neke osipe i sl. Dok je tako malena :)
Sortiraj odgovore
Najstariji