Piki hahahahahah...ja se isto stalno opravdavam...da je to od trudnoće..Pričam gluposti,rečenice ne znam završiti...o bože,nikad tako glupa nisam bila.
Ninach i ostale cure, moj savjet je da ponesete vise hrane 😂
Ja sam si uzela 2 proteinske cokoladice, krekere, 7 days, pretocila gusti sok u 2 bocice od pola litre, a kad je dosla vecera usmrkala sam ju! Mislim, nisam sve odjednom pojela, ali kroz noc pa gledam malca pa odrijemam pa ga gledam pa je on poceo bljuckati plodnu bodu i nervoza u 5 ujutro, sva sreca da sam imala hrane!
I jos sam banane imala, sad imam jos vise hrane!!! 😂
Jednostavno neka opca slabost i meni tu samo hrana i tekucina mogu pomoci, a sve sestre su odmah rekla sto vise soka i slatkoga. Ako ista ostane lako vratite, ali ako vam ponestane.. Not cool!!
Ma eto kamikaze samo potvrdujes moju teoriju! Danas idem po jos hrane. Muz umire od smijeha, kaze da ce mi hamburger donesti cim rodim :D mene pocinju loviti kao grcevi..vidit cemo kak cemo danas :)) javit cu vam sve na vrijeme
Jutro cure,imam pitanje,možda je glupo za trudnicu pred kraj da nezna to.... Zanima me jesu li kontrakcije i lažni trudovi jedno te isto ili?? Ninach možda ti to znas?
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutric curke
Ki je u grcevima?
Pisete kad u bolnicu. Ja cu definitivno krenut kad trudovi budu 3 do 5 min jer mi je bolnica udaljena 10 min.autom i ako jos ne budu jaki idem i na kavu ako treba, a kad postanu jaki onda se obratim osoblju.
Kriszta ma ja se ni ne opravdavam vise...Glupa sam ko stup va trudnoci i jotovo. Neg se sama znam smijati. Pocetak trudnoce kao promjene raspolozenja, a mene capa na kraju. Naopaka sam ko carapa.
Dakle HRANA u u torbu, zabiljezila... ja kontala samo nesto malo ponijeti za gricnuti :D
Ja sam sinoc imala neke jake grceve, malac je toliko izbio na povrsinu da sam mislila da ce izaci kroz kozu... rekoh evo ga, puknut ce koza i on izlazi... grozni bolovi koji su onda otisli prema donjoj ETAZI... i tako u tri puta... sama ne znam sta je to bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji