Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    04. Ožujak 2016. 13:20

Citam vas vec neko vrijeme pa je red da se javim 
    Prvo, cestitam mamama!!! Bravo i nadam se da ce svi imati porode kao vi. 
    Mi cekamo curicu, termin 30.04. 

mamasita4
    04. Ožujak 2016. 14:21

Čestitke mama!
    Sad će Pupa brzo još....
    Ma samo ostanite doma što duže cure moje, jer ako dođete prerano samo vas sataru s dripom....to je moje mišljenje, pa sad....rekla sam da ću ovaj put čekat do samog kraja da odem u bolnicu...

• LillaRose
    04. Ožujak 2016. 14:35

Kamikazee bravo draga, čestitke tebi i tvojoj obitelji na malom princu. Izabrala si i jako lijepo ime za svoga dječaka..Uživajte, mazite se i pazite..
    Divno je bilo pročitati tvoje iskustvo s poroda, zvuči pozitivno i ohrabrujuće za nas ostale šta čekamo..
    Pupa sretno ti, uskoro ćeš i ti ! Znam da ti nije lako šta si u bolnici ali brzo će doći i dan poroda..Ja se polako spremam za srijedu. Nadam se da neću trebati previše čekati. Kod moje gin sam u ponedjeljak, baš me zanima jesam li otvorena više nego zadnji put kad su me gledali u bolnici..
    Ne idemo po redu, znači iznenađenja su moguća. Sretno svim curama koje su u terminu

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

kiki_ca
    04. Ožujak 2016. 14:38

Bravo kamikaze, svaka cast, nadam se da cu i ja moci vecinu vremena izdrzati kod kuce, tako sam planirala, sto duze kuci biti i predeverati. Iako, do porodilista imam 40 minuta, ali nece to tako brzo izletiti :D
    I bojim se toga kako ce muz voziti do porodilista, jer kad ja zajaucem od bolova on se izgubi >_<

Moj bebac je pravo visoko, ali jedva cekam kontrolu da vidim da se nisam pocela otvarati, zbog nekog mog cudnog osjecaja da jesam.

Abies
    04. Ožujak 2016. 15:18

Lola ne znam jos kakav porod me ceka. Nadam se prirodnom. Pitala sam dr al rece rano je jos - jacina reza. Od poroda do trudnoce je proslo nesto manje od 3,5god. Na iducoj kontroli cu opet ispitat. 
    Puppa ne date se vi :)  ako te tjesi i mene je prehlada ulovila pred kraj. Valjda je to simptom

Lola29
    04. Ožujak 2016. 15:31

Abies drzim nam onda fige da to bude prirodno ovaj put  cure, drzite se i cuvajte se! 

Halila
    04. Ožujak 2016. 15:38

Garavica, držim ti ogromne fige, to znaš! Nadam se da si ti sljedeća!
    Pupa, baš mi je žao da si na antibioticima i tako s virozom, nadam se da će brzo proći i da će tvoj dečkić se strpiti još malo da mama skupi snagu, a kad krene, svu sreću ti želim!
    Ninachh, kako si nam ti?

Mene od jučer navečer lažnjaci drže stalno, iscjetka ko u priči, al ne bi rekla da se o čepu radi i ne nadam se da će se išta pokrenut još... čekam srijedu i kontrolu.

Abies
    04. Ožujak 2016. 15:38

Hvala. Vidjet cemo sto bude bit ce. Samo da bude dobro. Ti imas dogovoren cr?

poisonivy2604
    04. Ožujak 2016. 16:01

Kamikaze čestitam! 
    Pupa i Garavica, neka vam sve prođe brzo i lako 
    Mi smo super, nikako da se javimo, jucer smo stigle doma. Ja sam prakticki ko nova, rez me boli bas jako jedino kad kasljem, ovako malo pece kod ustajanja i spustanja.  
    Uzivamo, mazimo se, jos navlacimo mlijeko, ali smo na sisi 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Ninachh12
    04. Ožujak 2016. 17:09

Evo i ja se pridružujem čestitkama kamikaze  Baš mi je drago što do sad sve imate okej iskustva s porodima (kucam o drvo da ne zacopram :P) Uživaj sa svojim malenim :))

Halila-ja sam izvrsno, čekam da trudovi krenu, mislim da je nedelja moja dan :P Baš sam uvjerena da cu na termin roditi, ahaha :D još bih sutra na rođendan trebala ic maloj sestricni pa se nadam da ce se cura strpiti :D  jesu to neki jaki lažnjaci ili je izdržljivo?

Curke u terminu držite se ;) Nove dobrodošle :DD 

Ja ne znam zašto nemam neki strah od poroda ili nešto, mene jedino strah da ne rodim poslije večere pa da budem gladna po noći. Muž mi je rekao da sam nenormalna pa smo kupili punu vrećicu 7days kroasana da to preveniramo :D Još maloo, jooš malo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.