Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ines_m
    04. Ožujak 2016. 10:08

Pa ovdje stalno novosti!!! Jeeeeej!!!

Kamikaze, cestitaaaaa!! Neka je decko ziv i zdrav!!
    Pupa go, go, go!!! Sretnooo!!

Kod mene nista nova, osim sto danas imam promociju i nadam se da se necu porodit nnegdje na putu 

Pozdrav svima!!

• iv-ka
    04. Ožujak 2016. 10:21

kamikazee, čestitam ti od srca! Kako si napisala, stvarno si imala lijep porod, za poželit! Sad slijedi uživancija s bebačom...

Već su tri cure s liste rodile, pa stvarno nam je krenulo! Ako ćemo se držat reda, onda vas je još 9 prije mene, znači imam još vremena nekako sam sve napetija oko toga u zadnje vrijeme...

Kako ste inače, ima li nekih novih trudničkih "boljki"?

Ines_m, i tebi čestitke!

Aaislyn
    04. Ožujak 2016. 11:03

Kamikazee čestitam :), a Pupa sretno :)

Knjiznicarka
    04. Ožujak 2016. 11:31

Kamikazee cestitam!!! Uzivaj s bebicom.

Pupa puno srece :)

Kod mene jos sve po starom. Jedino sto me grozno zdjelica boli pa jedva hodam. Ali jos malo. :)

Garavica
    04. Ožujak 2016. 11:50

Kamikaze cestitam od srca uzivajte!!!!!:)))
    Mi smo izgleda blizu jako.doktor rekao jutros da sve ide prirodno kako treba i u ned ctg a u pon bolnica ako ne krene prije...malena je mislim najnjize do sada a i ja se osjecam cudno ne mogu opisati.pratim sve iako me malo brine prst i pol otvorena valjda ce se pokrenut na vise prek vikenda....drzite se cure i sretno svimaaa.javim se ako bude novosti.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Pupa2
    04. Ožujak 2016. 12:02

Kamikazee, cestitaaam! Bas zvuci lijepo iskustvo poroda :)
    Ja jos nista... Osim sto sam u temperaturi i virozi i primam antibiotike zbog grla... 
    Danas mi je ispao komadic sluznog cepa... Bez krvi i vode. Ipak se nadam da ce mali pricekati jos koji dan da se rijesim tegoba!!! Pa da imam snage :)
    Pozdrav svimaaa :)

Lola29
    04. Ožujak 2016. 12:08

Abies ne zvuci tako strasno, malo si me utjesila hvala ti :)
    Znas li hoce li drugo moci prirodno ili ides opet na carski?

• Piki83
    04. Ožujak 2016. 12:13

Hej curke, imam pitanjce...
    Jel imate vi vec posla s patronaznom? Ja vec mjesec dana i rekla da ako ne dodem kod nje na sastanke da onda ona mora meni. Pa zar ne dolaze kad se beba rodi?

Lola29
    04. Ožujak 2016. 12:37

Piki83 mislim da se samo moras javiti u dom zdravlja da oni znaju da cekas brzo bebicu (tako je meni moja med sestra rekla), a to nisam znala da dolaze prije poroda? Malo mi je to cudno jer koliko sam cula jedva dodju i tada kad moraju.. Ne znam nisam od pomoci, sori :(

Kamikazee
    04. Ožujak 2016. 13:16

Dojenje funkcionira, prasac spava tak dugo da ga budim na podoj. Iako ja ne kuzim da ista ide, ali ocito ide.

A sto se tice odlaska tamo ja sam bas imala osjecaj da se sve otvara dolje i hopsala sam malo po pilates lopti doma, a malo prodisavala na sve 4. Kaos je bio s trudovima u autu - muz vozi, a ja se gnijezdim, morao je zakljucati auto iznutra 😂
    Jos cekam lift u bolnici i krene trud, a neki dida meni: pa gospodjo sjednite. A zena njemu: ma sta sjedni, pa jel ne vidis da ce rodit!?!

Meni je jako pomoglo sto sam doma dobar dio odradila jer na stolu sam bila na ctgu i jedino sam stol gnjecila i muzu mimikom govorila sta mi treba.
    Stvarno sam zadovoljna kako je proslo i zelim vam takvo iskustvo 💕 Ali svejedno ce zavrsiti s bebacem na prsima i to jednostavno brise sve, sad samo cekam koja je iduca 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.