Pa ovdje stalno novosti!!! Jeeeeej!!!
Kamikaze, cestitaaaaa!! Neka je decko ziv i zdrav!!
Pupa go, go, go!!! Sretnooo!!
Kod mene nista nova, osim sto danas imam promociju i nadam se da se necu porodit nnegdje na putu
Pozdrav svima!!
kamikazee, čestitam ti od srca! Kako si napisala, stvarno si imala lijep porod, za poželit! Sad slijedi uživancija s bebačom...
Već su tri cure s liste rodile, pa stvarno nam je krenulo! Ako ćemo se držat reda, onda vas je još 9 prije mene, znači imam još vremena nekako sam sve napetija oko toga u zadnje vrijeme...
Kako ste inače, ima li nekih novih trudničkih "boljki"?
Ines_m, i tebi čestitke!
Kamikazee cestitam!!! Uzivaj s bebicom.
Pupa puno srece :)
Kod mene jos sve po starom. Jedino sto me grozno zdjelica boli pa jedva hodam. Ali jos malo. :)
Kamikaze cestitam od srca uzivajte!!!!!:)))
Mi smo izgleda blizu jako.doktor rekao jutros da sve ide prirodno kako treba i u ned ctg a u pon bolnica ako ne krene prije...malena je mislim najnjize do sada a i ja se osjecam cudno ne mogu opisati.pratim sve iako me malo brine prst i pol otvorena valjda ce se pokrenut na vise prek vikenda....drzite se cure i sretno svimaaa.javim se ako bude novosti.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Kamikazee, cestitaaam! Bas zvuci lijepo iskustvo poroda :)
Ja jos nista... Osim sto sam u temperaturi i virozi i primam antibiotike zbog grla...
Danas mi je ispao komadic sluznog cepa... Bez krvi i vode. Ipak se nadam da ce mali pricekati jos koji dan da se rijesim tegoba!!! Pa da imam snage :)
Pozdrav svimaaa :)
Abies ne zvuci tako strasno, malo si me utjesila hvala ti :)
Znas li hoce li drugo moci prirodno ili ides opet na carski?
Hej curke, imam pitanjce...
Jel imate vi vec posla s patronaznom? Ja vec mjesec dana i rekla da ako ne dodem kod nje na sastanke da onda ona mora meni. Pa zar ne dolaze kad se beba rodi?
Piki83 mislim da se samo moras javiti u dom zdravlja da oni znaju da cekas brzo bebicu (tako je meni moja med sestra rekla), a to nisam znala da dolaze prije poroda? Malo mi je to cudno jer koliko sam cula jedva dodju i tada kad moraju.. Ne znam nisam od pomoci, sori :(
Dojenje funkcionira, prasac spava tak dugo da ga budim na podoj. Iako ja ne kuzim da ista ide, ali ocito ide.
A sto se tice odlaska tamo ja sam bas imala osjecaj da se sve otvara dolje i hopsala sam malo po pilates lopti doma, a malo prodisavala na sve 4. Kaos je bio s trudovima u autu - muz vozi, a ja se gnijezdim, morao je zakljucati auto iznutra 😂
Jos cekam lift u bolnici i krene trud, a neki dida meni: pa gospodjo sjednite. A zena njemu: ma sta sjedni, pa jel ne vidis da ce rodit!?!
Meni je jako pomoglo sto sam doma dobar dio odradila jer na stolu sam bila na ctgu i jedino sam stol gnjecila i muzu mimikom govorila sta mi treba.
Stvarno sam zadovoljna kako je proslo i zelim vam takvo iskustvo 💕 Ali svejedno ce zavrsiti s bebacem na prsima i to jednostavno brise sve, sad samo cekam koja je iduca 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji