Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lola29
    03. Ožujak 2016. 23:51

Cestitke mamama i tatama naravno :) lijepo je cuti da netko tako brzo i prirodno rodi. Ima li koja trudnica da zna da ide sigurno na carski, ili ga je mozda vec imala? Kakva su iskustva oporavka?

Pozz ;)

Abies
    04. Ožujak 2016. 06:44

Bila ja na carskom. Ako zanima detaljno,pisite pitajte. Dugo je proslo al mislim da se dosta sjecam.
    Dobijes carape protiv tromboze, razgovor s anesteziologom. Klistir brijanje. Nekoliko infuzija fizioloske. I u salu. Ubod u leđa ne boli, vise me boljelo sto su me pritisnuli glavom nekom tipu u trbuh. Noge ne osjetis za par sekundi. Sjec sjec. Plac. Katetar. Bebu odmah odnose na grijanje. Nema prvog podoja slikanja.... Kad popusti anestezija boli. Boli danima. Ne mozes kihnut, ne mozes se nasmijati. Kroz tjedan popusti. Al bezbolno nisam ustala bar mjesec dana. Intravenozno analgetici. I nikako ne dozvoli podizanje prije 24h. I kad ides kakati ne boli. A s obzirim da si polijepljena mislis da ce sve popucati. I nema mocenja rane nekoliko dana pa je tusiranje umjetnost

Abies
    04. Ožujak 2016. 06:47

Sto nam je s puppa2????

• Piki83
    04. Ožujak 2016. 08:21

Mozda i pupa2 obavila ca pa se ni jos stigla javit.

Kako smo krenule sad ce to kao po traci. Treba nas cetrdeset i toliko podjelit do 6 mjeseca.
    Uf..prije svega dobar i sretan jutric mamice i bebice.

Malamimi
    04. Ožujak 2016. 08:40

Kamikazee, cestitam hrabroj majci! Jeste li uspjelins dojenjem?

Znam da je Simal pisala da i.a previse mlijeka, tako sam i ja muku mucila pa se u noci izdajala i gorila u temperaturi, a one ko kamen tvrde. Poanta je u tome, sto sam ja vise izdajala, to sam vise mlijeka imala. Tako sam poticala jos mlijeka jer je mozak mislio da bebi treba jos. Poslije kad sam uhodala rucno izdajanje tocno bih pod rukom osjetila koliko je dovoljno da izdojim da ne dobijem upalu, a da ne poticem novo mlijeko. 
    Sretno!

• Kriszta
    04. Ožujak 2016. 09:41

Kamikazeeeeeeeee čestitam vam! 
    Kako si ti to odradila,skidam kapu 
    To znači samo laganini,bez žurbe,da što manje budemo u bolnici na stolu sa trudovima,jel tako?!
    Kako si ti to sve opisala,ko da nema ništa lakše..hahaha
    Uživaj u Filipu...puse vama 
    I dalje nas obaviještavaj...kakav je bio prvi kontakt,dojenje...itd.

NMareN
    04. Ožujak 2016. 09:46

Kamikaze skrene čestitke tebi i tvom dragom na rodenju vašeg princa . Kako si opisala porod zvuci prilično idealno,nadam se da ce nam svima tako biti .
    Tri bebe su tu,idemo polako,zanimljivo mi je kako porodi neidu po redu,po našim terminima,stalno si računamo da sam ja 20. I da imam još vremena a ono ko zna,već za tjedan dana možda dode naša misica.

Ja to mogu, ja to hoću....

Mune
    04. Ožujak 2016. 09:49

Kamikaze cestitam od srca na brzom i lakom porodu! Tako se to radi ;) znaci doma odraditi trudove i u bolnicu samo na finale :D
    Ja cekam svoj pregled u ponedjeljak da vidimo jesam li se dalje otvarala..kontrakcije zadnjih par dana ucestale, ali bezbolne..vise me muci zatvor -.-
    Pozzz :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.