Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mune
    20. Veljača 2016. 22:47

Simal cestitam od 💞! Zelim vam brz oporavak i da sto prije dođete doma :)

Inace sto se tice iscjetka, gacice su mi stalno mokre u zadnje vrijeme..valjda je to normalno..

Halila
    20. Veljača 2016. 23:03

Simal, čestitam od srca!! Drago mi je da je sve super prošlo! Brz oporavak ti želim, a malom velikom dečku puno zdravlja! 
    Jeeeeej počelo jeeee!!! 

Pupa2
    20. Veljača 2016. 23:43

Simal, cestitam!!! Ne mogu reci da si me iznenadila. Sve cekam kad ces napisati da sj rodila! I evo te.. Uzivaj u svom sinu... Neka sve bude u redu :)
    E sad cekamo sljedecu bebu :)

Minniee
    21. Veljača 2016. 09:35

Simal čestitke i brz oporavak!
    ..eto, podižemo natalitet..krenulo je sa proljetnim bebicama sa foruma... 

Uletim kao padobranac tu i tamo, ali pozdrav svim curkama..

NMareN
    21. Veljača 2016. 11:14

Draga Simal iskrene čestitke povodom rodenja tvoje male struce. Uživajte,mazite se,pazite,,i želim ti brz oporavak. U kojem tjednu trudnoće si rodila? I Jel ti to prva beba?
    IloveCats poslala sam ti poruku na pvt ali nisam sigurna jesi li je uuopće dobila. Ako si zainteresirana za aspirator slobodno mi se javi .
    Cure nas vlakić je pokrenut,idemo dalje . Sad dok krene uskoro dan za danom biti ce veselo .
    Uživajte u sunčanom danu.

Ja to mogu, ja to hoću....

kiki_ca
    21. Veljača 2016. 11:22

Helou klokanice :)

Simal, cestitam <3
    Cuvajte se, mazite I mirisite :)

Ja za 8 dana na pregled, jedva cekam da vidim u kojem je polozaju beba, jer me stvarno iznenadjuje svojim pokretima svaki dan, taman kad pomislim "aha, glava je ovdje I ruke,  hop..." sutra je na drugom mjestu
    Desava li se vama da vam "kucka", meni se zna desiti po 10 minuta kao da kuca I to istim intenzitetom I u istim razmacima :O
    Bas me cudi sta je sad to

Sta vi koristite za hemice? Meni jedan izasao I nikako se vraca, stavljam obloge, mazem faktu, kantarion, on ni da se pomakne nazad :(

• LillaRose
    21. Veljača 2016. 12:28

Simal čestitam ti na tvom velikom dječaku, baš mi je drago da je sve tako brzo i dobro prošlo 
    Uživajte, pazite se i mazite...
    Kad se malo odmoriš piši nam detalje o porodu, gdje si rodila? Kako se zove prvi proljetni bebač?
    Cure drage pooočelo je, baš sam sretna 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Sunshine-ri
    21. Veljača 2016. 12:33

Jeeeee,stigla nam prva bebica!

Simal cestitam od srca tebi i tvom dragom na vasem malenom andjelicu! Uzivajte,mazite se i pazite! A tebi zelim sto brzi oporavak!😚
     kiki_ca to kuckanje mislim xa bebabc stuca. To i ja znam cesto osjecat i preslatko mi.

Sto se tice iscjetka i meni su gacice non stop mokre.

mamasita4
    21. Veljača 2016. 13:23

Bravo mama simal! Sve cestitke! Uzivaj sad!
    Joooj pa svi imamo neke iscjetke, sta je ovo....haha. Valjda je normalno, al je iritantno, bar meni....
    kiki_ca to ti bebač štuca, moja cura štuca jedno 10 puta na dan, a tako mi je bilo i sa sinom....baš su slatki hehe.
    Pozdrav svima, čekamo nooove mirisne bebice! I listu rodenih hahaha,......

• LillaRose
    21. Veljača 2016. 13:31

Kiki-ca  bebica ti štuca, i moja isto tako zna kuckati tj štucati par puta dnevno i preeeslatko mi je to ..
    Imam i ja iscjedak, onako više vodenasti, sve nas prate slični simptomi.
    Cure šta ste pred kraj kakav vam je apetit?

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.