Simal cestitam od 💞! Zelim vam brz oporavak i da sto prije dođete doma :)
Inace sto se tice iscjetka, gacice su mi stalno mokre u zadnje vrijeme..valjda je to normalno..
Simal, čestitam od srca!! Drago mi je da je sve super prošlo! Brz oporavak ti želim, a malom velikom dečku puno zdravlja!
Jeeeeej počelo jeeee!!!
Simal, cestitam!!! Ne mogu reci da si me iznenadila. Sve cekam kad ces napisati da sj rodila! I evo te.. Uzivaj u svom sinu... Neka sve bude u redu :)
E sad cekamo sljedecu bebu :)
Simal čestitke i brz oporavak!
..eto, podižemo natalitet..krenulo je sa proljetnim bebicama sa foruma...
Uletim kao padobranac tu i tamo, ali pozdrav svim curkama..
Draga Simal iskrene čestitke povodom rodenja tvoje male struce. Uživajte,mazite se,pazite,,i želim ti brz oporavak. U kojem tjednu trudnoće si rodila? I Jel ti to prva beba?
IloveCats poslala sam ti poruku na pvt ali nisam sigurna jesi li je uuopće dobila. Ako si zainteresirana za aspirator slobodno mi se javi .
Cure nas vlakić je pokrenut,idemo dalje . Sad dok krene uskoro dan za danom biti ce veselo .
Uživajte u sunčanom danu.
Ja to mogu, ja to hoću....
Helou klokanice :)
Simal, cestitam <3
Cuvajte se, mazite I mirisite :)
Ja za 8 dana na pregled, jedva cekam da vidim u kojem je polozaju beba, jer me stvarno iznenadjuje svojim pokretima svaki dan, taman kad pomislim "aha, glava je ovdje I ruke, hop..." sutra je na drugom mjestu
Desava li se vama da vam "kucka", meni se zna desiti po 10 minuta kao da kuca I to istim intenzitetom I u istim razmacima :O
Bas me cudi sta je sad to
Sta vi koristite za hemice? Meni jedan izasao I nikako se vraca, stavljam obloge, mazem faktu, kantarion, on ni da se pomakne nazad :(
Simal čestitam ti na tvom velikom dječaku, baš mi je drago da je sve tako brzo i dobro prošlo
Uživajte, pazite se i mazite...
Kad se malo odmoriš piši nam detalje o porodu, gdje si rodila? Kako se zove prvi proljetni bebač?
Cure drage pooočelo je, baš sam sretna
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Jeeeee,stigla nam prva bebica!
Simal cestitam od srca tebi i tvom dragom na vasem malenom andjelicu! Uzivajte,mazite se i pazite! A tebi zelim sto brzi oporavak!😚
kiki_ca to kuckanje mislim xa bebabc stuca. To i ja znam cesto osjecat i preslatko mi.
Sto se tice iscjetka i meni su gacice non stop mokre.
Bravo mama simal! Sve cestitke! Uzivaj sad!
Joooj pa svi imamo neke iscjetke, sta je ovo....haha. Valjda je normalno, al je iritantno, bar meni....
kiki_ca to ti bebač štuca, moja cura štuca jedno 10 puta na dan, a tako mi je bilo i sa sinom....baš su slatki hehe.
Pozdrav svima, čekamo nooove mirisne bebice! I listu rodenih hahaha,......
Kiki-ca bebica ti štuca, i moja isto tako zna kuckati tj štucati par puta dnevno i preeeslatko mi je to ..
Imam i ja iscjedak, onako više vodenasti, sve nas prate slični simptomi.
Cure šta ste pred kraj kakav vam je apetit?
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji