Nmaren-za bebu nije opasno, stvarno je normalno da krvari nos u trudnoći, ali ako je u toliko velikim količinama kako ti kažeš ja bih na tvom mjestu to spomenula ginekologu, E da, ma ne možeš se ugušiti, osjetiš i probudiš se ako toliko curi, mislim da nije zabrinjavajuće, ali reci ti to svom doktoru :)
Evo samo prijavljujem da sam u komi. Svaaaa sam se osula osim po licu, dekolteu, stopalima i dlanovima. Sve ostalo je puuuuno crvenih plikova. Bila sam u ljekarni, nažicala neku kremu, a u 17 idem doktorici, rekla je da dođem jer više ne spavam od svrbeža. Jučer sam cijeli dan hodala po bolnici i na kraju mi nisu dali ništa, jedino bitno da ne šteti bebi. Ok, slažem se, al ovo je neizdrživo više. Po noći sam se izgrebala do krvi.
Što se tiče ove naknade, ne vjerujem im ništa sve dok to ne isplate. Porodiljni je katastrofa, drugih šest mjeseci će mi primanja bit nikakva, al na svu sreću i muž radi tako da se neću vraćati na posao ranije.. Ne bih tu godinu dana mijenjala za ništa. Naravno, druga je stvar kad nemaš izbora. Da muž ne radi, ne bih si ni ja to mogla priuštit, ovako ćemo se krpat nekako.
Bolova nemam baš nikakvih osim povremenih lažnih trudova, ali sam ih imala do nedavno dosta često.. i rastezanje i to što nisko nosim..
Ajme što me iznenade ovi brojevi od 20-ak dana na thickerima... Ninachh ti još i manje brojiš.. bližimo se prvim proljetnim bebicama... sad kad krenu jedna za drugom.. baš se veselim
Joj Halila baš mi je žao što ti je tako. Nadam se da će ti doktorica naći neko brzo i za oboje zdravo rješenje.
Pitanje za sve....koliko vas boli, tj. koliko često imate lažne trudove?
Mene non stop boli i to ne naprijed ispod trbuha nego u leđima i širi se prema naprijed i totalno me nervira. Sutra opet idem na pregled i nadam se da će mi reći "gospođo najbolje bi bilo da ostanete".
SIMAL
Simal, ako se ne varam, lažni idu iz trbuha u leđa, a pravi obrnuto.. barem ja imam takvu informaciju. Mene krene boljeti donji dio trbuha, poput menstrualne boli i onda prelazi u leđa i to povremeno, u različitim dijelovima dana i nepravilnih razmaka.
Nadam se da su tvoji pravi i da ćeš uskoro maziti svoju bebicu.
Hehe...ma možda i jesu pravi ali su nepravilni. Da budem iskrena, naravno da želim mazit bebicu i da joj se jako veselim, ona je jako željena od strane mene i muža i nikako nije slučajna, ali ja jedva čekam da rodim.
Moram priznat da iako mi je trudnoća super prošla, bez komplikacija, uopće nisam uživala u njoj i jedva čekam da prođe da opet budem ja.
SIMAL
Halila baš mi te žao, trackaj se kremicama i nadaj se da ce brzo proći :))
ma ja brojim sitno, a sve mi se čini kako je to još dalekoo :P
Ja lažne trudove nemam :P Imala sam jednu večer ono što sam bila opisala i nakon toga se sve vratilo na staro :D
Simal i ja sam imala periode u trudnoći kada sam se osjećala loše i kao da to uopće nisam ja i htjela sam da sto prije rodim, a opet su tu periodi kada mi je predivno i skroz uživam, čudo trudoće :P
Ninach hvala ti na odgovoru, umirila si me. Moram priznati da mi nije bilo baš svejedno u 5h ujutro.
Netko je spomenuo bol u trbuhu po noći, o daaaa, kad legnem navecer počinje se lagano svako malo stvrdnjavati trbu,kontrakcije,i toliko se zna stvrdnuti da zna bas biti neugodno,bolno,ne jako jako ali bolno da. To me zna i probuditi. Nakon dugo ležanja,kad ustanem,dolje me tako zaboli,kao da mi utezi neki vise.
Što se tiče toga da želim sto prije roditi, da želim što prije upoznati nasu princezu,ali nemam taj osjećaj da to nisam ja,da želim da sto prije zavrsi,ima trenutaka kada mi je malo teže ali još uvijek skoro pa samo uzivam. Možda da sam npr puna vode bi imala drugacije misljenje.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji