Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damjana
    24. Siječanj 2016. 19:38

Pozz svima. Ja sam tu, čitam tu i tamo. Danas 33 tjedna trudnoće. Iako tracker pokazuje 32, bebica je malo narasla. Sto je normalno jer sam dijabetičar. Sutra nova hospitalizacija, za 3 tjedna jos jedna i u 38 idemo na zadnju. Znaci jos 5-6 tjedan i 👶🏻 stiže. 😍😍

• kokenzi
    25. Siječanj 2016. 09:32

ola....ja malo više čitam nego što pišem :)
    kod mene sve po starom,kilice ne rastu baš,stomak visoko,spavnje ok,bebuljak se javlja redovno,ali mislim da se okrenuo drukčije jer me sad više lupka prema van,a ne bočno kako je dosad bio slučaj,no nema veze,dok ima mjesta,nek se vrpolji...
    ovih dana moram na ogtt i vaditi krv....
    vidim da neke od vas imaju "veselje" s doktorima :/ svašta....moj je ok,sve mogu pitati,a i ako mi nešto ne pregleda,ja dodatno pitam kako i zašto,pa mi ili pogleda,ili da savjet...usto i privatno odem na 4d uzv i tamo isto sve ispitam što me zanima,doktorica je ljubazna i ne žuri se,pa mi i to pomogne...
    nego...kako spavate,možete li se namjestiti,zezaju li vas bebe :) mene moj štedi,kako legnem,tako zaspem....koji jastuk među noge da mi je lakše i super....al sam primijetila da sam počale hrkati,hahahah,sama sebe probudim,da probudim....uplašim se ko zec :D

Ninachh12
    25. Siječanj 2016. 11:45

kokenzi-ahahaha, baš si me dobro nasmijala :P Sama sebe probudiš 

Ja sam danas isla na bris na streptokok, službeno otvorila porodiljni, imam zadnju kontrolu kod ginekologa za 2 tjedna pa krecem na preglede u bolnicu *__* Bože kako trudnoća brzo prolazii, još malo i moj bebac dolazi :))

• Piki83
    25. Siječanj 2016. 13:07

Dancek cure...
    Kokenzi, ima nas jos sa hrkanjima. Bas me mali sinoc napao da hrcem ko krava.
    Gledam popisic, bas ste neke opako blizu. Jedva cekam da pocnemo s popisom rodenih. Awwww, bas slatko.
    Eh sad sam ja sva va robici. Slazi,peri,peglaj pa opet kad budem pred kraj i to je to. Sad perem sa omeksivacem i sa praskom, a kasnije samo sa praskom i ispiranje. A popis za shoping ko kraljevska lenta. Blaznice,kremice,ulosci....
    Ma napokon da sam i ja postala svjesna,do sad sam bas bila kao sve mi je ravno.

Halila
    25. Siječanj 2016. 15:27

Imala sam i ja problema s hrkanjem, ali i pričanjem u snu, al izgleda da je to prošlo, više se muž ne žali ništa
    Mene moja curka probudi svako jutro u 6, ima jutarnju gimnastiku, al danas me i žgaravica ulovila i to najgadnija ikad. Stvarno sam mislila da ću izgorit. Popila sam malo mlijeka i pojela koji badem, oko 8 je bilo bolje. Danas sam oprala prvu turu odjeće i tetrica, jučer muž sastavio kinderbet, jedino torbu nikako da spakiram, stalno si imam vremena.
    Ninachh, već na porodiljnom... jure mi tjedni u zadnje vrijeme. Neću se ni okrenut već ćemo rađat jedna za drugom.
    Sretno na pregledima ovaj tjedan koje idu, mi smo na redu u četvrtak konačno.

I btw. čudno mi kad dođem ovdje, nekako mi fale ove moje "terminuše"... Garavica, Pupa, Bambola, Damjana, Poison… ne znam jel sam još koga zaboravila... nadam se da ćete se još sad pod kraj malo više raspisati pa da sve skupa odbrojavamo... s Ninachh kao vođom "pokreta".

Ninachh12
    25. Siječanj 2016. 15:58

Halila: ahahha, vođa pokreta, wooho :D da da, 21.01 mi krenuo porodiljni 45 dana prije termina..sva sam si uzbuđena, skroz smo u pripremama, torbu sam konačno složila, jest da mi fale 2-3 sitnice koje cu ubacit veceras poslije završnog šopinga ii ja sam spremna :D :D 
    Nekako mi već olakšanje što sam u 35om tjednu, da se beba i sad rodi 99-9 %šansa da sve bude okej, stvarno je olakšanje :) I skroz si u pravu..sve su nam curke nakako utihnule..gdje ste? :P

kiki_ca
    25. Siječanj 2016. 16:52

Helou klokanice :)

Oooh vi koje ste presle 33 sedmice, wow sve blize i blize :)

Ja sam se danas pravo nasekirala, nisam bebaca osjetiila od sinoc, nikako :(
    I dodjem kuci, legnem i upalim mu muziku preko stomaka i poceo se malo javljati :)
    Kako samo moze da nasekira to nejavljanje, off

Ne znam da li da idem doktorici zbog toga, tj. ako se bude rijetko javljao ili da ga moram muzikom tjerati da me koji put udari :/
    Jel se kojoj desavalo to? 

A inace se redovno javlja dok god sam budna, zato sam se bila prepala.

Halila
    25. Siječanj 2016. 18:12

Kikica, imala sam fazu kad je bila mirnija beba, al to je većinom trajalo dan-dva i obično je bilo povezano s mojim raspoloženjem, al desilo se možda 2-3 puta do sad. Većinom je jako aktivna. Ako je baš velika promjena i potraje, možda je bolje da pitaš doktora, da ne brineš. Znam da to izludi.

Garavica
    25. Siječanj 2016. 23:39

Vecer zenskice.evo nas dvije.neka guzva par dana bila i tako.Piki zao mi je sto moras prolazit kroz sve to bas je to ruzno sta veli moja mama pa zene smo da nemamo razumijevanja tako.jako ruzno.ali proci ce i to.ne znam od kud jesi tj  vjerojatno sam zaboravila ali da savjetovala bi ti da odes privatno ako si blizu zg a onda polikiklinika Vili dr.Latin jer znam hrpu cura zena koje su zadovoljnje njome medu njima i ja.ovisi o raspolozenju mome tako je i beba osiboto sto je veca.ja sam dva dana bila nervozna i ona je bila aktivna cijeli dan dok nisam zadpala sam ju osjetila kako posluje po trbuhu.danas sam smirena i javi se ali i odmori kad ja legnem.tesko je tu bit pametan kad su bebice ko i mi individualne.netko je spomenuo apetit da ne mogu jesti ko prije manje jedem ali jos cesce.takoder ako popijem vide malo vise i legnem imam osjecaj da mi se voda vozi od zeludca kroz jednjak do grla hahahahaaa.evo mi bile danas na kontroli.sve ok.zatvorene.ali malena je niskoooo..mislim vila je ali sad kak je teska osjetim jace.rekao je dr da pijem caj od koprive jer oticem jako.nadam se ok rezultatu te takoder da se odmaram vise tj.lezim.kratka setnja i tjt.kao cudim se sama sebi kad ono alooo pa 34 tjedan pose 48 dana do bebe hahahah juuuuuj mrvicaaaa 
    sretno na pregledima ovaj tjedan.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.