Lila Rose, ja sam isto opet za 15 dana na hospitalizaciji. I iza toga na onoj zadnjoj u 38. TT Na kojem si katu? Koji su ti Dr?
Bebica je po njima malo veća, 2200, a kao trebala bi biti 2000, iako je od prijateljice mali u istom tjednu imao istu kilažu, al kod nje je to normalno, jer nije dijabetičarka. A mene odmah naručuju tjedan dana ranije u bolnicu.
Inače me malo živciraju sa tim, njima je šećer 7,3 dvi ure nakon obroka visok, a meni je ok. Mislim pojela onu veceru i jogurt, bez kruha i voća. Ne znam di bi trebala vise smanjit. A inzulina dajem po 15 jedinica. Al dobro, ne sekiram se puno, bit ce sve ok.
Jutro cure, meni nažalost i nije bas najbolje počelo. Noć je bila blago je reci kaotična. Oko 12 zaspala budila se sigurno desetak puta do 3h, i nakon toga od 3h do sada nisam oka sklopila.... ,.strasno.... Nadam se da se neće ponoviti. U toku noci primjetila sam da je puni mjesec,možda mi je i to smetalo neznam.... A žgaravicu sam imala na najjače punih dva sata.... Čekaju me aktivnosti i neznam kako cu izdrzati dan.... Nadam se da ste vi bolje i ljepše spavale...
Ima i nešto lijepo, danas smo napunili 30.t, ide to nama,polako ali sigurno .
Ja to mogu, ja to hoću....
Bravo cure! Dobrodosla Marija!
Opet cu malo kukati... pa ja cu medju zadnjima ostati!
Moji becari udaraju sinkronizirano, jedan po mjehuru, a drugi upire u osit. I imam osjecaj da jedan drugog uspavljuju jer zajedno spavaju. Mozda ce tako biti i kad se rode.
Cure, za izlazak sam kupila bodi i hlacice s tregerima. Tako sam i curu iznosila, rekli mi da zbog pupka bolje...
NMareN, nisam ni ja spavala. Prvo me neke misli obasule pa sam se vrtila, a kad mi se prispavalo, onda me zgaravica uhvatila.
Moj pregled je 4.2. i nadam se da ce biti kao do sada sve ok.
Mama nam se nista ne javlja. Sigurno je sve dobro kod nje samo ne stigne...
Malamimi i mi imamo kontrolu 4.2., jedva čekamo da vidimo svoju mrvu i bas me zanima Benina težina, budući da su u 31.t bebe ovdje varirale od nekih cca 1500g pa do 2200g... Veliki raspon pa me bas zanima kako naša malecka raste
Ja to mogu, ja to hoću....
Dobro jutro!
Moje spavanje je u zadnja 2 tjedna blago receno katastrofa, tak da Mare, mozda i tebe isto ceka. Bude 2-3 dana ok pa onda opet uzas. A ja stalno citam neke krimice i gledam seriju s muzem pa mi se teme iz toga pomijesaju s bebom u snovima pa to bude jedan veliki kaos. Nocas sam drhtila valjda od straha i stalno se dizala...
Zgaravica me evo vec mjesec dana napustila, ali zato su mi se vratile mucnine. Imam osjecaj ujutro da cu brzo do wca sve izbaciti... I onda samo od sebe prestane.
Spominjale ste torbu-ja dobila uz kolica... Dakle nju nosim kad idemo negdje s bejbijem, ono, pelene, maramice, kremica, rezervna odjeca (ovisj gdje idemo i na koliko dugo)...
Sto se odjece tice za izlazak-planiram bodi dugih rukava, preko toga tuticu, imam neku pletenu jaknicu pa mozda to, carapice i umotat ga u deku i u AS.
Mi smo sada sve kupili, oprala sam sve, dobivam jos za vikend posiljku od seke... I onda sam sa svime gotova i planiram spremiti torbu.
8.2.sam na kontroli i ctgu i brisevima, u 36.tjednu pa cemo vidjeti...
Ne znam jel se sjecate da sam uvijek pisala kak imam osjecaj da cu ranije roditi-sad bas mislim da necu :D iako imam prasca kapitalca u pupi... Zanima me koliko ce bit na sljedecoj kontroli kad je u 32.bio 2200!
Puno pozdrava svima!
P.S. Mi cekamo Filipa!
Sve same cure ovdje, morat cu odgojit malog sarmera ;-)
Ej zene, tu sam. Citam al ne komm zeza me tablet i mob, stalnon izbacuje.
Ja sam dobro, decki isto. Ritaju se ko veliki. U 37 tj idemo u bolnicu pa cemo vidjet. Imam jos dva mj da sve sredim za njihov dolazak. Mamamimi jesu tebi sta rekli za hospitalizaciju? I da moram na dijetu 14 kg sam dobila, ne znam, vidim da je dosta vas dobilo isto ili vise,a niste na dijeti.
Curke kojecsu na dijeti kako uspjevate,sta papate ili ne papate?
mama10
Pozz svima i dobrodosle nove cure :)
Evo i mi napunili 30 tjedana i cekamo curicu Ritu 💓 u plusu 10 kg, curica na zadnjem pregledu prije tjedan dana teska oko 1300 grama..sto se tice odnosa, imali smo ih redovito do prosloga tjedan kada je doktor zabranio jer sam prohodna za vrsak prsta..sljedeca kontrola u utorak, 2.2..a nakon toga sam se narucila privatno za 4d uzv, 9.2., i tome se bas veselimo :D torbu za previjanje imam od kolica i ona ce duze vrijeme stalno biti s nama..
Jos ne obavljam nikakve ozbiljnije pripreme, planiram za mjesec dana poceti prati robicu i pripremati sobu i sebi torbu za rodiliste..a za izlazak planiram dugi bodi, hlacice sa carapicama i plus jos jedne carapice, majicu, kapicu, utoplit dekicom ili onim debelim jednodijelnim odijelom..slicno sam i sa sinom koji je rođen pocetkom ozujka..
Damjana istina, malo nas tlače s tim šećerom. Zadnji put mi je najveći iza ručka bio 6.3 , ostalo sve oko 5.5-5.7.. Ležim ti uvijek na trećem katu, a oba puta mi je bila doktorica Vukušić-Pušić.
Jel ti ležiš na drugom ili trećem? Koji su tebi doktori?
Moja je bebica u pon imala 1 900, mislim da je to sasvim ok za ove tjedne, ali vidit ćemo što će reći oni u bolnici.
Dijete se držim, ponekad mi bude teško, ali uglavnom sam se već navikla i rasporedila si te neke manje obroke i međuobroke. Kad sam u bolnici jedem strogo njihovu hranu taj dan, ali ne jedem kruh uopće jer si doma kupim crni vodeničar koji mi traje cijeli tjedan (nekad i više od toga) i integralni dvopek.
Sve u svemu postoji velika mogućnost da će porod biti inducirani( ili u krajnjem slučaju carski). Jesu li tebi što govorili o načinu na koji bi te porodili?
p.s. Vidim da su proljetne bebice velikom većinom curice
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji