Ni ja nisam još kupovala taj grudnjak, nekako čekam dok vidim koliko će mi dimenzije još rasti :D , a bezveze mi je da kupim pa da mi bude tijesan...
Slati ćete muža po to ili svoju majku/sveki isto bolje prije posnimiti. I onda će se grudi malo ispuhati nakon 2 mjeseca (ali samo malo). Ja tražim nešto sad jer mi je sve neudobno.
Mamamimi - Minigreenyjevi djeluju mrak samo ne kužim brojeve. Koja je razlika L i XL? Topića baš nemaju?
Jastuk je zakon naročito u dojenju da vam ne utrnu ruke. Ja sam ga posudila jer nemam pojma di bi s njim onolikim.
Bellagio hvala na linku nextdirect.com , ima divnih stvarčica <3
Meni je preslatka ta malena robica i jedva čekam oblačiti svoju bebicu..
O grudnjaku za dojenje nisam puno razmišljala, vjerojatno ću se i sama odlučiti za topić, vjerojatno iz h&m ili Mullera, a grudi mi i nisu nešto narasle u trudnoći ( tu sam nešto između dvojke i trojke)..
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Helou klokanice
Bila sam maloprijemna kontroli kod svoje doktorice, plodna voda se smanjila sa 20,9 na 14,9 ^^ jeeeij, i dalje sam na dijeti, ali sam uzela petak kao dan da se opustim i jedem sta hocu, nekako mi lakse i veselim se tom petku :D
Pitala sam za bolove, pregledala je grlic, nesto oko 4 i kaze da je ok... a bolovi vjerovatno zbog tezine jer nije mi tijelo naviklo na ovu kilazu pa kad se krecem ili nesto puno radim iscrpim taj dio ledja
Eto :)
Imam potrebu nešto reć o dječjoj robici jer upravo šizim - dakle sve što vam daju prihvaćajte, ne pretjerujte u kupovanju jer će vam poklanjati robicu u babinama. Ja sad npr. cijela dva jutra trošim na pokušaj minimiziranja robe i to samo od jednog djeteta i to cijeli dvodjelni ormar i poviše njega, a većinu nisam kupila, eto...znam da je teško ne podlijegati baby shoopingu, al ako nemate prostora, udahnite samo :-)
Istina je, ne gomilajte jer cete puno toga jos dobiti. I ja sam u velikom praznjenju i razvrstavanju djecijeg ormara. Od ovog "roznila", hello kitty, minnie i snjeznog kraljevstva me glava boli. Sva sreca da je 56 i 62 sve skoro bijelo pa cu moci iskoristiti za decke.
Carriwell bez savova sam i ja uzela pred 2 godine. Uzela sam xl jer sam porasla jako, al je rastezljiv i prilagodljiv pa i da sam promasila velicinu ne bi se skuzilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji