Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    26. Siječanj 2016. 19:44

Uff, seks..meni ginekolog preporučio da prestanemo s akrtivnostima 2 mjeseca prije poroda tako da i kod nas vlada suša :( 
    Mi očekujemo malu Lanu  i konačno imamo sve! Znači sve smo kupili i riješili i sad ju samo čekamo :))
    Mi smo torbu za pelene dobili uz kolica :D 
    Što se kilaže tiče ja sam na +18, i vjerovale ili ne još nisam dobila strije po trbuhu i stvarno se nadam da neću :))

marijab811
    26. Siječanj 2016. 19:49

Pozdraav mamitee! ;)
    Ja sam nova na forumu,i jako sam sretna zbog toga jer stalno čitam vaše komentare ali nikako da se odlučim i pridružim vam se,super stee :) :)

Mi smo u 28.tt i dolazi nam curica Petra!! :D pa me zanima,kako ćete obući vaše bebice pri izlasku iz bolnice?? pošto je nama termin 27.4. ja sam uzela bodi dugih rukava,hlačice-tajice,kapicu i čarapice. Dali baš mora biti jednodjelno odjelce ili može ko velika curka u tajicamaa hihh?

mb

Garavica
    26. Siječanj 2016. 21:16

Dobrodosla Marijab811 :)
    Ajde super Lila za bebicu da je sve ok.jooj te strepnje od pregleda do pregleda...ooo bice curica malo da podignemo zensku populaciju.
    da meni koda je dole nekako sve deblje a zbog pritiska je to cim gin nis ne prica.meni je mama poklonila grudnjak za dojenje valjda ce bit dobar.nije da sam nesto nadarena po tom pitanju i ako nabreknu nece biti nista drasticno moje misljenje.u pocetku trudnoce kako su bolile i rasle ja mislila ajmeee koji dekolte.poslje stale i tjt. XD
    ja se necu hvalit kilama da se neko ne sokira hahhahahah.gin me gleda i ne vjeruje ono di su.voda doktore vodaaaa.:)
    Mi cekamo Brigitu.:)
    jel koja od vas primjetila stucanje bebe?moja svako jutro stuca.mama moja kaze da sam ja jako puno stucala da se sijeca ona toga.hihihi.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Garavica
    26. Siječanj 2016. 21:18

I da ja sam totalno nezainteresirana za sex od prvog dana.muz je zicao ali nije nazicao pa odustao.totalno sam asexualna.hahahah.fenomen...

(^_^)

Garavica
    26. Siječanj 2016. 21:23

Aha da i zaboravih napisati da ce biti jednodijelno odijelce rozo a po meni ti je to prakticnije mozda i zbog pupka i to nego tajice i nemas puno petljanja sa odjelcem...postojece mame ispravite me ako grijesim a nece bas bit vani ni nekaa vrucina tada.nezz evo to je moje misljenje.:) bez ljutnje

(^_^)

kiki_ca
    26. Siječanj 2016. 21:26

Uff dobro je pa je normalno... jer me bas prestrasilo sta bi od NJE jadne
    Ali imam osjwcaj da je to od pritiska vode i svega, a i radi elasticnosti...
    Ja sam na +12, strija jos uvijek nigdje, ali se bojim zadnjih mjeseci da cu popucati :(
    Stucanje,moj je redovno stucao ali sad stidljivko nece nista ccc

• ines_m
    26. Siječanj 2016. 21:28

Vece curke!
    Nama stize Nika :)
    Ja nisam nista pitala dr u vezi seksa, a niti on sta govori. Imamo odnose mozda 2-3 puta tjedno. Kod mene zelja stalno postoji, samo mi je sad vec tesko zbog trbuha.
    Sto se priprema tice, laganini prikupljamo stvarcice, mislim da smo otprilike na pola, ali osnovno je tu. 
    Dobrodoslica novim curkama ;)

Halila
    26. Siječanj 2016. 21:39

Joj da, štucanje... jaaaako često štuca, skoro svaki dan i to sam primjetila da krene uvijek kad pojedem nešto slatko. Valjda se onda pohlepno naguta vode.. to si ja tak tumačim 
    S kilama se ni ja ne bi hvalila... Znam ili mislim da znam da Garavica i ja prednjačimo. Meni je sve u trbuh otišlo, ovako se baš i nisam nešto strašno popunila, al vaga me redovno šokira. 
    Inače nisam više sposobna za ništa.. imam grozne bolove zadnjih par dana.. do nedavno su se javljali ako bi se isforsirala, a sad... tri koraka napravim i gotova sam.. baš ovo što je Poison opisala. Neugodno. Jedva čekam četvrtak i pregled jer stvarno se već bojim da nije to možda otvaranje. 
    I da, vidim da je puno curica tu na proljetnim bebicama 😀😀😀

Kamikazee
    26. Siječanj 2016. 22:10

Bas sam se razveselila kad sam vidjela 2 neprocitane stranice na grupi, skracujete mi i uljepsavate lezanje, a da to i ne znate 😘
    Odnosi - sta je to?! Trebat ce mi uputstva za upotrebu kad napokon budemo smjeli 😩😩😩
    Malac redovito stuca po nekoliko puta dnevno i cijeli trbuh se trese od njega. A sad se vec i rastegne povremeno da me bas zna zaboliti.
    Mi smo upravo spakirali torbu za rodiliste i bolnicu da bude spremna, od bebaca smo sve oprali, popeglali i spakirali u vrece da stoji. 
    Na +14kg sam, ali stvarno imam osjecaj da je sve u sisama i trbuhu! Jedino sto se osjecam ko kit dok se okrecem s boka na bok po cijele dane! Strija jos nema, bolje im da i ne dodju!! 😂

Pregled iduci tjedan i odlucila sam da ce sve biti ok 😀

• Kriszta
    26. Siječanj 2016. 22:46

Dobro nam došla Marija :))))

Garavica ,ja sam mislila da sam jedina asexualna ovdje. :D
    Jedva sam čekala trudnoću,jer su mi svi govorili,da želja naraste ajme...a kod mene obrnuto!
    Kod mene isto dekolte počeo rasti na početku,a kasnije stao..ali možda i bolje ovako,barem mi ne vise do koljena :D

Torbu još nisam spakirala,ali namjeravam ovaj i slijedeći tj završiti kupovinu,pa polako onda krećem.
    Naručila sam torbu za previjanje ( pelene) i to me veseli,jer dosad stvarno malo sam kupovala za bebu..polako sam krenula ...jupiiiii :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.