Jutro klokanice
I danas se stidljivo javlja, izgleda od kung fu pande prelazi u koale :)
A imam osjecaj da je opet promijenio polozaj, pa mozda zbog toga ga ne osjetim kao prije... tjesim se
Wow garavice, jos 48 dana :D
Ne znam jel neumjesno pitati, ali... jel vama vagina "otekla"? Kao da mi je naraslo sve dole :/
kiki_ca-meni nije tokom trudnoće, ali jednom mi se to dogodilo kada sam gel za brijanje promijenila i par dana je trajalo i nisam više koristila taj gel i nikad više nije došlo do tog naoticanja..:)
Pozdrav cure drage!
Mi smo bili jučer na pregledu, sve je super, ja sam zatvorena a bebica napreduje. Sad ima 1 900 grama. Doktorica kaže da su joj sve mjere uredne, samo su nogice malo duže..Javlja se svako malo, a najviše noću i kad god legnem.
Kiki-ca i kod mene je sve nateklo, još od početka, to je sasvim normalno. Zato ja u ovoj trudnoći imam nevjerojatnu seksualnu želju, sva sreća da sam zatvorena i da nemamo zabranu jer bi poludila. Kakva je situacija kod vas?
Damjana kako je prošla hospitalizacija? Mene čeka za 15-ak dana, pretpostavljam da će biti još jedna početkom ožujka pa onda u 38-om tjednu ostajem. Mislim da smo tu negdje s terminom, a kako i moju bebicu procjenjuju po uzv malo starijom možda se i sretnemo.
Cure kako stojite s kilažom? Ja sam na +4,5 . Doktorica ne kaže ništa posebno jer zna da sam na dijeti od 1800 kalorija, a beba je napredna. Valjda ću uspjeti do kraja dogurat do onih minimalnih +8..
Jeste odabrale imena?
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Hahaha i ja sam seksualni freak već mjesecima i doktor je rekao da smijem lagano, al što mi to vrijedi kad muž neće pa neće... Jednom sam ga nagovorila pa nikako se namjestit, pa ga je beba počela ritat i ništa, odustao. Tak da je kod nas suša već dugo. Sad me već malo i prolazi ta volja pa je lakše.
Drago mi je da ste sve ok i da bebice lijepo napreduju.
Baš i mene zanima kako s imenima stojite. Mi čekamo našu Iris ❤
Tema nam je baš nekako utihnula, gdje su nam nestale sve cure?? Sve su nešto turbo u pripremama, iskreno ja bas i nisam na najjace zagrizla,kao stignem još .
Narucila sam preko interneta grudnjak za trudnice i dojilje, i oduševljena sam udobnošću, 60-ak kn a stvarno jako jako udoban,barem meni. Ako kojoj treba nek si pogleda ne fejsu, Malena moda....
Mi očekujemo Emu koja udara doslovce stalno,neka vesela i razigrana beba.
Ja to mogu, ja to hoću....
Kristza uzela sam najvecu mjeru koju imaju, znaci imaš tabelu gdje se izmjeris i po tome narucujes broj grudnjaka,a te mjere su cca po 5cm u jednom broju. Pretpostavljam da mi nece odgovarati dok mi se prsa skroz napune mlijekom ali za sada je ok. Nije skup pa mi nije zao ako mi kasnije bude mali jer mi je za sad odličan, a i boji su,nisu samo bijeli ili crni. 59KN I 69KN.
Ja to mogu, ja to hoću....
LillaRose, super za pregled ;)
Za našu curu se tu već zna da će biti Stela :)
Što se tiče kilaže ja sam na +8...trbuh mi se već čini ogroman i bojim se da bi mogla spucati još do kraja, posebno jer se ne mažem, rekli mi u bolnici da ne smijem da ne izazovem kontrakcije. Ali kako bude bit će. Seks nam je zabranjen već oko 3 mjeseca, a još sigurno 2 ga neće biti...mislim da meni teže pada nego mužu.
Ja sam torbu za pelene, ako na isto mislimo, naručila s ebaya i sada negdje bi trebala doći. Jedva čekam. :)
Zadnja dva dana me zezaju bolovi u donjem djelu trbuha, povremeni, više kao neka probadanja i konstantni bolovi u križima. I kao da su BH malo učestalije. Ali koliko vidim što smo bliže kraju to se te tegobe pojačavaju i sve je to normalno, tako da nema panike.
Pregled i ctg imam za tj dana, opet u bolnici, kontrola. A za neka 3.5 tj mi skidaju šav pa šta bude bit će, možda curka odma krene van.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Torba za previjanje? evo to mi dosad uopće nije palo napamet da bi mi moglo zatrebati
koliko kojekakvih gadgeta treba za trudnoću i bebicu, sva sam izgubljena u popisima što moram kupiti...
i ja sam imala pregled, sve je super i u najboljem redu.
NMareN, hvala na preporuci za cicobran!
Sortiraj odgovore
Najstariji