Drago mi je za čuti da su pregledi dobro prošli i da mrvice rastu
Mune, sve će to biti dobro uz smanjen tempo, ja sam od 26 tj prohodna za vršak prsta, a gle nas sad, punih 33, i nalaz još uvijek isti, nije se ništa jače otvaralo.
Super da je aspirator dobar, a ovi moji skeptici neka pričaju što hoće.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sa usisavačem treba oprezno, moj usisavač npr. nema takvu brzinu kojom bi se to dalo raditi čini mi se... Svakako ću posudit prije kupnje i probati prije na sebi, čitala sam da je mnogim mamama bilo neugodno kad su probale jer isto usisavači nisu podobni. Ja sam još u proučavanju toga, ali ipak me vuče da ako se nije koristilo do prije par godina, da ću i ja moć bez toga...
Jutro cure, baš mi je drago da kontrole prolaze super. Da bebice rastu i da ste vi,više - manje super.
Što se tiče vježbanja gdje ste mi dale podršku,nebi vjerovale na koliko sam kritika naišla,cuđenja i zgrazavanja. Moji najdrazi su uz mene i to mi je najbitnije,ali nisam mogla vjerovati u toliko negativnih komentara i to od mladih,obrazovanih osoba.
Pisale ste o robici, kupili smo bebici samo za izlazak iz bolnice,kombinezonic dugi i tuniku,broj 62 zato jer nam je bilo jako jako lijepo a manjeg broja nije bilo,pretpostavljam da bude malo veliko ali rukavice cemo zavinuti malo i ok bude. Bodi za ispod i kratke carapice budem uzela manje,kao i pamucnu kapicu. Kupila sam još 4bodija iz lidla i više nista. Puno puno toga sam dobila i još budem tako da mislim da necu više kupovati.Brzo ce prerasti te male brojeve pa cemo onda ici u kupovinu.
Čini mi se da nam se dugo nisu javile Pupa i Maja, nadam se da ste dobro cure .
Ugodan vikend cure
Ja to mogu, ja to hoću....
Pozdrav cure!
NMareN,samo ti vjezbaj dokle god mozes i osjecas se dobro! To je pohvalno...
Imas pravo, ne navracam vise ovdje tako cesto! Meni se vrijeme bas blizi... Osjecam se dobro, sve je ok, bebac je aktivan i sve super...
Sto se robice tice, ja sam nesto kupila, nesto sam dobila. Kad mi se nesto svidi-kupim, ne opterecujem se time hoce brzo prerasti ili ne. Ja sam odmah kupovala i 62 jer ne znam da ce mi se dat sjedat u auto, vozit 45 min do trgovackog centra i kupovat robicu.. Kod nas se sve zatvorilo od djecjih trgovina. A realno, moze mi za mjesec dana krenuti na 62... Buduci da je vec sad mali prasaac moj :)
Aspirator-cula sam samo pozitivna iskustva i isto tako su nam rekli i na tecaju. Ne slazem se s tim da ako su prije mogli bez toga mozemo i sada? Zasto ne olaksati djetetu ako mozemo... Evo npr sekin mali vec tjednima prehladjen, inhalira ga stalno al nakon nekog vremena u noci opet mu se nakupi sve i kaze da mu aspirator u 5 ujutro toliko olaksa da zaspe normalno disuci. Zasto bi dijete plakalo i mucilo se kad ne mora.
Neka djeca ne zaziru od tog aspiratora, neka ne vole kao npr moji necaci, ali stvarno budu zadovoljni poslije i lijepo disu. Ja sam probala to sebi, nije nista ni bolno ni neugodno, vise taj zvuk i mozda osjecaj bebi. Ali ne brinite, necete mu ostaviti zivotne traume od toga :D
Drago mi je za sve uspjesne kontrole, neka tako ostane do kraja...
I htjela sam samo reci, Ilovecats, 62 ti dijete moze nositi i s mjesec, a i s 2... Ja ti ne bi preporucila da se rijesis svega dugackog 62. 6.mjesec itekako zna biti promjenjiv....
Uzivajte u vikendu!!
Kristza-a da..moja beba se okrenula između 29 i 32 tjedna na zadak, do tada je stalno bila glavicom dolje..sad cemo u ponedeljak vidjeti da li se sta promijenilo, nadaam se da je, jer sad je već velika beba i teško da ce se moc okrenuti do poroda kak spada..:)
Moja sestra koristi još uvijek za malu aspirator, kaže da čini čuda. Prvo joj pokaže kak aspirator radi po obrazu i ručicama i kad ona skuži da ne boli onda se i ne buni previše. Stvarno lakše dišu pomocu njega, i ja ga mislim koristiti :)
Jutro ili dan svima :) Ja sam budna od 7 ... Mačka se probudila i tražila svoje... jesti,piti :)
Kako ste? Ja sam promjenjivo - kaj vele da je normalno kad si trudnica :)
Idalje sam sva u robici i planiranju kaj mi još treba i kad budemo kupili kaj nam treba - toplomjer, spavačice, pelene i itd... :)
Beba je ok, samo čekam da se javi pa da znam da je dobro i da je sve ok... kad mi se ne javi, onda se brinem pa me muž tješi da beba možda i spava i da ne može se javit baš kad bi ja htjela :)
Ilovecats,
kažu da se na 62 zadrži otprilike 3 mjeseca.. što bi značilo da 68 nama ide na kraj ljeta... iako, sve to ovisi o bebi :)
ali otprilike tako nekako.
Dan curke...
Bas mi je drago da je na pregledima sve super proslo i vidim da uskoro pocinjemo popunjavati listu rodenih.
Ja imam robice od malog jaaako puno i za po kuci ce biti super, a za vani cemo dobiti od susjede za curice robicu i nesto cemo i novoga malo kupiti za izlazak iz rodilista,za kod doktora i tak. Ilovecats, od viska glava ne boli tako da si svu robicu ostavis. I desit ce ti se sigurno da ce ti broj bubnem 56 biti veci od 60 jer nemaju svi proizvodaci iste velicine. Malome sam za izlazak bila kupila odjelce 54 koliko je bil velik, pa nam je na kraju bilo preveliko,a bodic sam morala uzeti 60 koji je bio taman.
Ali stvarno se moram ispucati
Prvo se bila gin.naljutila jer nisam radila probirni pa mi se inatila, a sinoc kad sam nosila nalaze se sestra izvikala na mene. Puna mi ih je kapa, a kako ne mogu kod drugog soc.ginekologa jer ni jedna kao ne prima primorana sam ostati kod ove dve vragove zene.
Da li je moguce traziti uputnicu za bolnicu ne samo za utz neg i za preglede? Helpajte mi, bas sam ocajna i tuzna. Umjesto da sretna izadem kad mi kazu da je sve ok uvijek idem s glavom u podu.
Izvikala se da rade do jedan,a na vratima pise do dva i pol i da je ona to meni rekla vec nekoliko puta sto nije istina jer sam do sad dolazila kako su me narucile vec treci put u 12 i pol.
Sortiraj odgovore
Najstariji