Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    22. Siječanj 2016. 14:39

Ja sam im kupila robicu za izlazak iz bolnice i za prvi odlazak pedijatru. I to je sve, nije me to sram reci. 
    Cure drago mi je da smo sve relativno dobro. Mama, kako si ti? Kako tvoji decki? Kad ides na pregled?

ILoveCats
    22. Siječanj 2016. 14:48

Ja sam dobila 56 i 62 zimsko, a proljetna beba :)
    Za 56 mi je sve ok, a za 62 budem kupila :) nekaj novo a nekaj rabljeno...
    Možda još dobimo nekaj od većega ;=)

Ninachh12
    22. Siječanj 2016. 16:03

Kristza-Do prije tjedan dva i meni je gore desno strašno boljelo, baš kao što kažeš kao da me netko nožem pika i apsolutno se nemoguce namjestiti već jednostavno čekati da prođe..i također svako jutro me trbuh bolio kao da sam cijelu noć spavala na njemu..a nisam..odjednom je sve prestalo i ne boli više, koliko sam skužila prestalo me boljeti točno kada se moja curka okrenula na zadak..

Ja sam si kupila u jednom desetom ducanu u gradu 2 grudnjaka za dojenje po 50 kn, nemaju žice, elastični su i uzela sam najveći moguci broj jer sam imala čevorku, a sada sam valjda na sestici -.- 

Cure moje, vjerovale vi meni ili ne ja nisam kupila ni jedan jedini bodi, majcu ili bilo što za svoje dijete makar mi je prvo :P Sestra mi ima malu od godinu i 3 mjeseca, a brat malog od godinu i tri mjeseca i malu od 3 godine i ja imam toliko robice da nit znam šta cu s njom, niti kad cu to sve iznositi. Jedino šta sam joj htjela kupiti je obleka kad ce izaći iz bolnice no moja majka me preduhitrila i ona je kupila..tako da ja s kupovinom odjeće zapravo nemam veze :P

poisonivy2604
    22. Siječanj 2016. 19:46

Malo veci grudnjak iz mullera sam uzela, mislim dobar mi je i sada, ali ako mi i narastu jos sise, stat ce
    Mi smo isto dosta dobili/posudili robice od moje seke i sestrične, ali smo i kupili jedan dio jer se ja jednostavno nisam mogla suzdrzat  ali nismo sve najmanje brojeve...
    Danas je muz obavio i ljekarnu, stvari za pupak i to, neka bude sve doma, da sam ja mirna...i aspirator za nos za usisavac smo uzeli jer sam citala da je najbolji, puno pozitivnih iskustva...a on se cudi da sta cu usisavacem bebi cistit nos, da nisam normalna  mislim, ne pisu valjda svi bezveze da najbolje ocisti i da ga pedijatri preporucuju...

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

kiki_ca
    22. Siječanj 2016. 20:15

Oh, mene je danas popustila bol, ali naidje... kad me uhvati, haman mi se noga okrene :S
    A robica... jos nisam prebrala ovo sto sam dobila, alli sam morala u hmu uzeti par stvarcica na snizenju, nisam mogla da prodjem tek tako da ne kupim :$

kiki_ca
    22. Siječanj 2016. 20:18

A grudnjaci... narasle su mi za 3 broja :/ i to baaaas primijetno.
    Kupila sam vece nego sto sada koristim, ja sam iz BiH pa sam nabavila u fisu pamucne grudnjake po 4,5 KM, kupila sam 4 za sad, pa vidjet cemo kako ce se pogazati :D

• Kriszta
    22. Siječanj 2016. 21:43

Ninachh sad ti se beba okrenula na zadak? A ja mislila ova moja je okrenuta glavom prema dolje i super sretna,da će do poroda tako i ostati..onda ništa,to znači u bilo kojem trenutku može promijeniti pozu?!

Ja sam danas svojoj prvi puta kupila bodi i čarape :)
    Kako je Malamimi napisala,kupiti ću za izlazak iz bolnice i kad budemo išli kod pedijatra..toliko stvarčica sam dobila,da nema smisla da kupujem još..

Grudnjak još tražim,ali topić iz mullera svakako kupujem.:)

Mune
    22. Siječanj 2016. 22:07

Definitivno preporucam aspirator za nos koji ide na usisavac! Spas u kriznim situacijama 
    Inace jucer sam imala pregled, beba je narasla, sad ima oko 1300 grama sto je ok..jedino sam ja prohodna za vrsak prsta pa moram malo usporiti i kontrola opet za 2 tjedna ☺

Sunshine-ri
    22. Siječanj 2016. 22:29

Evo i ja danas bila na pregledu. Moj mali frajer je tezak 1200 grama i hvala bogu sve super. Ja potpuno zatvorena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.