Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bellagio
    21. Siječanj 2016. 19:14

Da ima tankih vreća i skroz su simpica (ima ih naš mtč/leptirić). Nema straha za robicu iako je to najslađi dio (bar meni).

Malamimi
    21. Siječanj 2016. 19:43

Bellagio, moje su u dijenju distigle E i ostale E  Nosila sam topice jer mi grudnjaci nisu odgovarali, a kupila sam ih preko Minigreeny.

ivchi87
    21. Siječanj 2016. 20:09

Cini mi se da sam na h&m vidla topice za dojenje, ali nisam isla vidjeti kakvi su... sve mi momentalno smeta i steze za zeludac i ledja, a znam da nije bas dobro bez iceg...

kiki_ca
    21. Siječanj 2016. 20:33

Helou :)
    Bila jucer na snimku, rasplakala se kad sam vidjela svog bebaca :')
    Stvarno prelijelo iskustvo I svakome preporucujem.
    Morfologija u redu, i ostalo sto je gledala...plodne vode ima dosta ali kaze da bi se nakon 28. sedmice trebala smanjivati

Mene su danas kroza uhvatila na desnoj strani, ne mogu nikako da se namjestim, kao da mi je neko zario noz u taj dio I ne popusta, "ponekad ga okrene " pa I jauknem, I ide ka desnom boku I kuku... sta je to? Jel ina neko iskustva?

• iv-ka
    22. Siječanj 2016. 08:44

Ja sam isto dosta robice dobila, nešto sam sama kupila i tako... a što se tiče brojeva, tu uopće nisam pametna, neka djeca tako brzo prerastu 56, a recimo jedna prijateljica ima bebu koja je do skoro pola godine nosila 56 (bila je dosta sitna beba).

Jastuk za trudnice/dojenje je isproban, ne mogu reć da sam oduševljena, ali je dosta dobra stvar, lakše se namjestit u krevetu. Jedino je problem kad se okrećem, jedva samu sebe okrenem a sad još i jastuk navlačim za sobom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.