Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    21. Siječanj 2016. 15:27

Hej :)
    Počela sam polako slagati stvari... i vidjela sam da imam masu 56 i 62 zimskog a beba je proljetna...

Ima neka mama viška ljetnog a da treba zimskog tih veličina? :) :)

ivchi87
    21. Siječanj 2016. 15:44

Mozda najbolje da pitas na zimskim bebama, tu ce svima trebat proljetno-ljetna robica tih brojeva...

ILoveCats
    21. Siječanj 2016. 16:45

Hvala, to je kad ne misliš :P

Bellagio
    21. Siječanj 2016. 18:02

Amo pomoć! Jel netko otkrio kakav krasan doiljački top? Ne želim grudnjake jer me sve steže i svaka čipka, žica nervira (Već sam dosegla D košaricu i pitam se kolike će bit kad se napune)... Još su u varičela krastama...bojim se da će doć do poda ako nešto ne nađem, a nemam vremena baš za šetnju :-(

Bellagio
    21. Siječanj 2016. 18:06

I love cats - ne znaš kakvo će biti proljeće, a i prvi mjesec će svaka proljetnica biti u dugim rukavima. Svakako ponesi i 56 i 62 u rodilište. Moja se starija nije mogla zakopčati u 56, a ginekologica rekla 3,5 kg na kraju bila 4 kg. Uglavnom, sjećam se da sam je mijenjala prvih mj. dana sigurno 2-3 puta dnevno kompletno pa sad računaj... Mekonij je gadna stvar :-)

Bellagio
    21. Siječanj 2016. 18:17

Ostaviti ćeš je u sam body.

Bellagio
    21. Siječanj 2016. 18:44

Vidjet ćeš što rade u rodilištu - bude sauna i obuću bebu i u body i u tuticu bez obzira na vremenske okolnosti vani. Oni objašnjavaju da je više bolje u prvih mjesec dana još znaju u onog Podobnika i kapu nakeljiti. Za sobnu temperaturu je idealno nekih 22 +/- 2 C. I postoji neko pravilo za prvi mjesec uvijek jedan rukav više od našega. Nećeš skitati vani po suncu s bebom jer joj to ionako šteti. Neće se pregrijati. Osim toga vidjet ćeš po bebi. Opusti se, ionako ćeš uvijek moći nekoga poslati, pa će ti doći u posjete, pitati šta ti treba ili naruči lipo doma s http://hr.nextdirect.com (imaju besplatnu poštarinu poviše 250). Ono šta je zgodno su bodiići na preklop jer bebice urlaju kad im stavljaš stvari preko glave (primordijalni strah).

Bellagio
    21. Siječanj 2016. 18:46

Po noći su mi uvijek više koristile one vreće nego bilo kakve dekice, popluni i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.