Hej :)
Počela sam polako slagati stvari... i vidjela sam da imam masu 56 i 62 zimskog a beba je proljetna...
Ima neka mama viška ljetnog a da treba zimskog tih veličina? :) :)
Mozda najbolje da pitas na zimskim bebama, tu ce svima trebat proljetno-ljetna robica tih brojeva...
Amo pomoć! Jel netko otkrio kakav krasan doiljački top? Ne želim grudnjake jer me sve steže i svaka čipka, žica nervira (Već sam dosegla D košaricu i pitam se kolike će bit kad se napune)... Još su u varičela krastama...bojim se da će doć do poda ako nešto ne nađem, a nemam vremena baš za šetnju :-(
I love cats - ne znaš kakvo će biti proljeće, a i prvi mjesec će svaka proljetnica biti u dugim rukavima. Svakako ponesi i 56 i 62 u rodilište. Moja se starija nije mogla zakopčati u 56, a ginekologica rekla 3,5 kg na kraju bila 4 kg. Uglavnom, sjećam se da sam je mijenjala prvih mj. dana sigurno 2-3 puta dnevno kompletno pa sad računaj... Mekonij je gadna stvar :-)
Vidjet ćeš što rade u rodilištu - bude sauna i obuću bebu i u body i u tuticu bez obzira na vremenske okolnosti vani. Oni objašnjavaju da je više bolje u prvih mjesec dana još znaju u onog Podobnika i kapu nakeljiti. Za sobnu temperaturu je idealno nekih 22 +/- 2 C. I postoji neko pravilo za prvi mjesec uvijek jedan rukav više od našega. Nećeš skitati vani po suncu s bebom jer joj to ionako šteti. Neće se pregrijati. Osim toga vidjet ćeš po bebi. Opusti se, ionako ćeš uvijek moći nekoga poslati, pa će ti doći u posjete, pitati šta ti treba ili naruči lipo doma s http://hr.nextdirect.com (imaju besplatnu poštarinu poviše 250). Ono šta je zgodno su bodiići na preklop jer bebice urlaju kad im stavljaš stvari preko glave (primordijalni strah).
Po noći su mi uvijek više koristile one vreće nego bilo kakve dekice, popluni i sl.
Sortiraj odgovore
Najstariji