Ajme Poison, vjerujem da si se uplašila. Drago mi je da je sve ok. Već ste vi dogurale do 33. tjedna, to je super, kako je bilo.. Drzite se jos malo.
I ja sam mislila kako ću vježbati pa ništa od toga. Na mirovanju već tri mjeseca. Iako ne tako strogom i s puno manje problema nego neke cure tu. Vi koje možete, samo naprijed! Baš nedavno jedna cura rodila jako brzo, bez rezanja, pucanja, šivanja.. vježbala je do zadnjeg dana. U četvrtak bila na pilatesu, u subotu rodila samo tako. I vama želim takav porod! 😊
Ja sam gledala te jastuke po različitim web shopovima, al kad sam vidjela da mali anđeo ima jastuk sivi na bijele zvjezdice raspametila sam se i morala sam ga imat, bez obzira na druge karakteristike
gledala sam i u bebenova dućanu ali mi se dezen nije svidio, bio mi je neki prekričav...
Pozdrav curke!
Moj jastuk je s Amazona, plavi s auticima :) i punjen kuglicama. Mislim da je oko 160 cm dugacak iako je pisalo 170. I ne mogu vise bez njega. Puno mi je lakse spavati stisnuta zu njega, a primjetila sam da se i muz rado stisne s druge strane :D
Kaj se tice vjezbanja, imala sam u planu jogu za trudnice pa mi nije pasao Termin zbog posla. Pa sam se prijavila za Aqua yogu i napokon docekala Termin. Kupila badic i dan nakon Toga saznala da nist od kupanja i vjezbanja jer ne smijem. Tako da... bas kak je vec netko napisao, nist ne previse planirati :)
Ja bila na utz i prezadovoljna sam...Kaze doktor da je sve super i taman za tjedne.ima oko 600 grama, curica 100 posto...nasmijali smo se jer nam je pokazala srednjak koji je tupnula u nos i tako zabila glavu direkt u moj mjehur, pa je rukice sklopila kao da moli...ma cudesa 4d utz.
Sortiraj odgovore
Najstariji