Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    20. Siječanj 2016. 08:35

Jutro cure, hvala vam puno na potpori što se tiče vježbanja. Mislila sam kak ću možda dobiti napad kao i u stvarnosti od većine cura. Doslovce se uvrštavaju u svakoj moram objašnjavati kak nejdem na vježbe da smrsavim nego da ojacam mišiće leda,zdjelice,noge ali i ruke. Bolje se osjećam nakon njih,imam puno manje bolova nego prije i nekako vjerujem da mi to sve može i pomoći na porodu,ako i ne pomogne sumnjam da će mi odmoći.
    Danas smo navršili 29.t i u plusu 8kilica. Žgaravica mi sezadnjih dana pojavila ali ne tako sstrašno po izdrzim bez ičega,za sada.

Ja to mogu, ja to hoću....

kiki_ca
    20. Siječanj 2016. 10:17

Jutro klokanice, kod mene danas 4d snimak da vidimo sta se desava unutra, da li dolazi do smanjenja plodne vode, naravno narucila se kod druge doktorice (privatno) da vidim i njeno misljenje zboog cijele situacije.

Za vjezbanje, ne treba nikad osudjivati dok ne steti trudnici i bebi :)
    Ja sam na +11 kg :O Pokusavam ostati na tome makar ovaj mjesec, prosjek mi je 1 kg seedmicno, ali sad desetak dana drzim kilazu, pa se nadam da ce ostati tako :S

• Piki83
    20. Siječanj 2016. 10:25

Jutric
    Draga ti NMareN, zasto bi te itko napadao radi vjezbica. Pa naravno ako mozes i smijes da je to dobro. Beba je zasticena u trbuhu, a i kako se ti gibas tako i beba. Nastavi sve dok mozes. Lakse ces podnjeti bolove, a i izgon ce ti biti laksi nego nama sa opustenim misicima, oporavak brzi. Ma svaka cast, podrzavam. I ja bi kao i ti, ali ova druga trudnoca mi to ne dozvoljava.
    Jeeeeej danas je taj dan....idem na kontrolu u bolnicu i nadam se da je sve kako treba biti. Spremila sam milijon pitanja za doktora i nadam se da me nece stjerat.

• Kriszta
    20. Siječanj 2016. 10:45

Piki sretno danas :)
    Očito si i ti primjetila,da doktori ne vole kad imamo previše pitanja :D
    Ja nekad od uzbuđenja zaboravim svašta nešto pitati,pa kasnije onda zovem...hehehe

Kikica javi nam kako je bilo na 4D..
    Vjerujem da si uzbuđena,ipak je to drugačiji pregled. 

Uživajte danas cure i javite nam lijepe vijesti :)

poisonivy2604
    20. Siječanj 2016. 11:16

Dan cure.
    Sretno danas i čekamo lijepe vijesti. :)
    Ja sam htjela i planirala biti fit trudnica i raditi vježbe, ali sam završila na tome da ne smijem mrdnut iz kreveta...piši kući propalo. :P
    Žgaravica me muči već i mjesec dana i više nisam znala što bi pa sam poslala muža u ljekarnu i kupio mi tablete za žvakanje koje smiju i trudnice (rupurut). Kada isprobam jesu djelotvorne javim vam.
    Jučer me uhvatila panika, mislila sam da mi curka plodna voda, imala sam neki mokri iscjedak i svaki put kada bi se nakašljala iscurilo bi malo prozirne tekućine, pa sam se išla javit na hitnu i bila je lažna uzbuna. Ali ostala sam za svaki slučaj na promatranju i sutra bi trebala kući. Ovdje me već svi poznaju, pa kažu da ne mogu bez njih, da sam zato došla. Šalu na stranu, važno da je na kraju ipak sve u redu, jer sam jučer bila skoro sigurna da će me morat porodit.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

crna123
    20. Siječanj 2016. 11:24

Kriszta ja sam svoj u Adaxu i super mi je jer se nekak uvaljam u njega :)
    Šta se tiče vježbanja..ništaa ne smijem samo lagana šetnja zasad +8

• Kriszta
    20. Siječanj 2016. 11:26

Tako je poisonivy najbitnije je da je sve u redu.I meni je znalo nekad curkati tako par dana,ali mi je rečeno da je to normalno. 
    Blizu si terminu,pa vjerujem da nije svejedno.Izdrži do sutra,pa onda kući. :)

A što se tiče planiranja općenito,u trudnoći sam naučila,da je sve moguće i ne treba baš toliko unaprijed planirati.  Svašta sam nešto planirala..puno toga nije tako! :)

• Piki83
    20. Siječanj 2016. 11:29

Kriszta primjetila ja...Gledam u doktora ko tele u sarena vrata pa kad krenem joj doktore samo da vas pitam...uf...hihihi
    Ma idem na 3d/4d i color dopler i usput bi da mi opet potvrdi spol, velicinu bebe, a i tezinu uvijek zaboravim pitati...ma milijon glupih pitanja ali mi trudnjace takve.

Kiki_ca, mislim na tebe danas da sve bude ok na pregledu.
    Poison, vazno da je sve dobro...I super si dogurala, jos samo malo. Izdrzat ces ti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.