Jutro cure, hvala vam puno na potpori što se tiče vježbanja. Mislila sam kak ću možda dobiti napad kao i u stvarnosti od većine cura. Doslovce se uvrštavaju u svakoj moram objašnjavati kak nejdem na vježbe da smrsavim nego da ojacam mišiće leda,zdjelice,noge ali i ruke. Bolje se osjećam nakon njih,imam puno manje bolova nego prije i nekako vjerujem da mi to sve može i pomoći na porodu,ako i ne pomogne sumnjam da će mi odmoći.
Danas smo navršili 29.t i u plusu 8kilica. Žgaravica mi sezadnjih dana pojavila ali ne tako sstrašno po izdrzim bez ičega,za sada.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro klokanice, kod mene danas 4d snimak da vidimo sta se desava unutra, da li dolazi do smanjenja plodne vode, naravno narucila se kod druge doktorice (privatno) da vidim i njeno misljenje zboog cijele situacije.
Za vjezbanje, ne treba nikad osudjivati dok ne steti trudnici i bebi :)
Ja sam na +11 kg :O Pokusavam ostati na tome makar ovaj mjesec, prosjek mi je 1 kg seedmicno, ali sad desetak dana drzim kilazu, pa se nadam da ce ostati tako :S
Jutric
Draga ti NMareN, zasto bi te itko napadao radi vjezbica. Pa naravno ako mozes i smijes da je to dobro. Beba je zasticena u trbuhu, a i kako se ti gibas tako i beba. Nastavi sve dok mozes. Lakse ces podnjeti bolove, a i izgon ce ti biti laksi nego nama sa opustenim misicima, oporavak brzi. Ma svaka cast, podrzavam. I ja bi kao i ti, ali ova druga trudnoca mi to ne dozvoljava.
Jeeeeej danas je taj dan....idem na kontrolu u bolnicu i nadam se da je sve kako treba biti. Spremila sam milijon pitanja za doktora i nadam se da me nece stjerat.
Piki sretno danas :)
Očito si i ti primjetila,da doktori ne vole kad imamo previše pitanja :D
Ja nekad od uzbuđenja zaboravim svašta nešto pitati,pa kasnije onda zovem...hehehe
Kikica javi nam kako je bilo na 4D..
Vjerujem da si uzbuđena,ipak je to drugačiji pregled.
Uživajte danas cure i javite nam lijepe vijesti :)
Dan cure.
Sretno danas i čekamo lijepe vijesti. :)
Ja sam htjela i planirala biti fit trudnica i raditi vježbe, ali sam završila na tome da ne smijem mrdnut iz kreveta...piši kući propalo. :P
Žgaravica me muči već i mjesec dana i više nisam znala što bi pa sam poslala muža u ljekarnu i kupio mi tablete za žvakanje koje smiju i trudnice (rupurut). Kada isprobam jesu djelotvorne javim vam.
Jučer me uhvatila panika, mislila sam da mi curka plodna voda, imala sam neki mokri iscjedak i svaki put kada bi se nakašljala iscurilo bi malo prozirne tekućine, pa sam se išla javit na hitnu i bila je lažna uzbuna. Ali ostala sam za svaki slučaj na promatranju i sutra bi trebala kući. Ovdje me već svi poznaju, pa kažu da ne mogu bez njih, da sam zato došla. Šalu na stranu, važno da je na kraju ipak sve u redu, jer sam jučer bila skoro sigurna da će me morat porodit.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Kriszta ja sam svoj u Adaxu i super mi je jer se nekak uvaljam u njega :)
Šta se tiče vježbanja..ništaa ne smijem samo lagana šetnja zasad +8
Tako je poisonivy najbitnije je da je sve u redu.I meni je znalo nekad curkati tako par dana,ali mi je rečeno da je to normalno.
Blizu si terminu,pa vjerujem da nije svejedno.Izdrži do sutra,pa onda kući. :)
A što se tiče planiranja općenito,u trudnoći sam naučila,da je sve moguće i ne treba baš toliko unaprijed planirati. Svašta sam nešto planirala..puno toga nije tako! :)
Kriszta primjetila ja...Gledam u doktora ko tele u sarena vrata pa kad krenem joj doktore samo da vas pitam...uf...hihihi
Ma idem na 3d/4d i color dopler i usput bi da mi opet potvrdi spol, velicinu bebe, a i tezinu uvijek zaboravim pitati...ma milijon glupih pitanja ali mi trudnjace takve.
Kiki_ca, mislim na tebe danas da sve bude ok na pregledu.
Poison, vazno da je sve dobro...I super si dogurala, jos samo malo. Izdrzat ces ti.
Sortiraj odgovore
Najstariji