Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    16. Siječanj 2016. 18:26

Kakve su tetre iz Kozma? Šarene, bijele? Ja nisam otišla, nisam ni sigurna kakva im je situacija u Vž...

Kaj se tiče madraca, mi budemo dobili kinderbet i madrac, madrac sam mislila usisati i proluftati...
    Oprati krevetninu i to je to... Madrac je ravan, ... Da li ga treba podići lagano ili?

poisonivy2604
    16. Siječanj 2016. 19:54

Da, činilo mi se tako daleko kada su počeli problemi tamo u 21. tt, ali Stela je prava cura :)
    Tetre u kozmu su lolababy obične bijele, bez boje i uzoraka.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

kiki_ca
    16. Siječanj 2016. 22:58

@kriszta Ja sam 27+2, oggt mi je ok, ali sam na dijeti, moram provjeriti sutra koliki mi je afi, ne znam jel 22 ili 24 (karton mi u autu)... ona je crvenim slovima napisala OBILNO plodne vode

Ja se nadam da nije nista lose, da ce to proci... jer nacitala sam se svega na netu
    Jedva cekam 4d 
    Prvi dan u mom zivotu bez cokolade :O Jedva pregurah, a valja jos mnogo dana izdrzati :'(

Mi cemo dobiti i madrac uz krevetic, ali ja cu da kupim novi, moram prvo otici po krevetic da vidim tacnu dimenziju

• Piki83
    17. Siječanj 2016. 10:05

Jutric mamice i bebice
    Madracic sam i ja dobila,novi i jos u najlonu tako da cu ga samo prozracit.
    Jucer sam gledala one chico uloske u konzumu. 30 komada 50 kuna i meni je to ipak previse pa cem ostati prvi vir ili ona.
    A akcije,kolika je guzva bila ni ne cudim se da je sve nekako nestalo.
    Jedva cekam srijedu,kako me moja poslala u bolnicu na utz,pa su me narucili na 3d/4d i onaj color dopler.
    Poison ma bas mi je jako drago da ste hrabre i jake vas dvije i da ste dogurale toliko.

ILoveCats
    17. Siječanj 2016. 10:12

Ja bi rado koristila sling.. super je za smiriti bebu jer ti je blizu ( srca) a i ako želiš izbjeći da je svi u početku diraju, pipkaju i navlače...

ivchi87
    17. Siječanj 2016. 11:34

Curke, jel netko od vas možda bio u Martićevoj na ogtt, zanima me jel daju da se ulije limun i di provodiš ta dva sata, vani u čekaoni sa gripama i virozama koje vladaju il se može otić negdje?

Minniee
    17. Siječanj 2016. 11:55

Piki u kojem Konzumu si gledala chicco uloske??U toweru ih nije bilo,a ja bas te tražim...

• Piki83
    17. Siječanj 2016. 12:58

Minniee na skurinjama konzum. Dio di je sve za bebace,ispod bocica.Veliki bijeli paket 30 ulozaka.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.