Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    14. Siječanj 2016. 11:46

Knjiznicarka, ajme sad si me uplasila! Ja imam bh, nekad prodje par dana da ih nemam, nekada par dana zaredom. Ne znam, sutra idem kod dr, hvala Bogu. Iako, znam da je jako puno cura imalo bh od 20.tjedna cak i sve je bilo ok, nisu se ni otvarale ni nista, cak su i prenijele! 
    Nadam se da ce beba odluciti da je jos uvijek najbolje biti u maminoj pupi!
    Piki, ja nemam pojma o cerviksu nista, meni to dr pregledava redovno. Do sada je sve bilo ok.

poisonivy2604
    14. Siječanj 2016. 11:53

Jutro.
    Ja znam samo da se kod skraćenog i smekšanog cerviksa mora mirovati, da ne dođe do otvaranja.
    Jel planirate vi cure nosit steznike nakon poroda?

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    14. Siječanj 2016. 11:59

Btw. kozmo ima vikend akciju, 30% na sve proizvode za bebe 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Knjiznicarka
    14. Siječanj 2016. 12:27

Pupa nemoj se plasiti! Kad sam mu rekla za bh rekao je da je to normalno i da pojacam magnezij. To je sve bilo prije samog pregleda. Za mg mi svaki put kaze i sad uzimam 3X3 tabletice i trcim na wc svakih par sati (toliko o mirovanju)
    Dal mi je omeksan cerviks ne znam. Na vaginalnom uzv je vidio da mi je skraceno. To mi inace do sad svaki put Radio i do prekjucer je bilo dobro. Kad me pregledavao prstom nije nis komentiral da je mekano. A kaj se tice bracnih duznosti... Kaj je to? :) muz se nije usudio prije a sad ni ne smijemo.

Knjiznicarka
    14. Siječanj 2016. 12:30

Ninach i ja sam za rodendan dobila susilicu :) cak je i masnica bila na njoj i mogu reci da je super jer smo do sad suslili sve u stanu a ljeti vani na balkonu

poisonivy2604
    14. Siječanj 2016. 13:07

https://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-18-1
    a od pon u lidlu super stvarčice i za bebe i za trudnice 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Ninachh12
    14. Siječanj 2016. 15:17

PoisonIvy-upravo mi je sestra poslala sliku, ima predivnih stvari i makar imam još samo mjesec i po trudnoće idem si kupiti pola lidla u ponedeljak :D I da, ja mislim nositi steznik čim izađem iz bolnice preko dana :)
    knjiznjicarka.sad cu ostatak godine maltretirat muža za sušilicu :P :D

Malamimi
    14. Siječanj 2016. 15:26

Pozdrav cure!
    Robicu cu prati neko vrijeme odvojeno, tekucim deterdzentom na 40° bez omeksivaca, susiti u susilici i peglati. I inace ne koristim omeksivac kad susim u susilici. Ako vidite da nesto smeta bebi, mijenjajte. 
    Poisonivy, steznik nisam nosila nakon prvog poroda. Sve se brzo vratilo u normalu uz lagane vjezbice. Sada ne znam, mislim da cu ga nositi. Kazu da nskon drugog poroda hoce misici ostati razdvojeni i mozda da ubrzam njihovo vracanje. A i bruha ce me biti strah jer uz dvije bebice i malenu, necu se stediti. Ali svakako u kombinaciji s vjezbicama. Najbolje je poslusati savjet svog ginekologa, on ce najbolje znati procijeniti tvoje stanje. Poslije poroda cu se raspitati u ljekarnama, valjda oni to imaju.

ILoveCats
    14. Siječanj 2016. 16:12

Hello :)
    Mi sutra idemo na pregled :)
    Nadam se da ste mi sve ok ...

Zavidim vama u Zg, danas opet išla u šoping i ljuta sam jer mi je Zg 75 km a ima tak lijepih stvari za bebu :) :)

kiki_ca
    14. Siječanj 2016. 20:48

Helou :)

Smirila sam se oko svega... za auto me bas briga, jer mi je u glavi bilo samo STA CE BITI NA OGGT
    No, ako bude los nalaz, sve cu prihvatiti, sta cu... ako budem isla u bolnicu na kontrolisanje (doktorica je spominjala), makar cu se odmoriti, ovako uvijek nesto radim, cistim, I navecer ledja me ubise :D
    Ako moradnem na dijetu, pa I to ce brzo proci :)
    Spominjete omeksalost, I meni je doktorica rekla da sam "mehka", I evo sad kako sam prehladjena pa cesto kisem nekad ne uspijem da zadrzim urin :(
    Grozno, jos kegelove stalno radim I tako me to spopalo. Mada kad kihnem, moram sav stomak pritisnuti, imam osjecaj da bi bebac odmah ispao xD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.