ILoveCats možda sam krivo napisala,ja imam plavi amjenjala bi za bijeli s puno malih slonica.
Ja to mogu, ja to hoću....
Izgleda da samo ja nisam išla u Lidl danas
Super za preglede, nek ste sve zdrave i sretne, a i bebice, naravno!
Ja danas dobila nalaz onog testa senzibilizacije ili kako se to već zove, uglavnom, sve ok i više ne trebam kontrolirati. Sad samo čekamo porod.
Što se tiče Kegelovih vježbi, pričali su nam na tečaju dosta o tome, al sam ja lijena i neredovita s tim.
Kupila sam čaj lista maline, do sad sam tek jednu šalicu popila, čisto da probam i mogu reći da mi je super. Ne znam zašto se toliko žale da je odvratan. Sad čekam 35. tjedan pa ću ga redovito piti.
Sretno na pregledima koje idete ovaj tjedan!
Jutrooo :)) ogtt dobar i mene čeka sljedeći tjedan senzibilizacije jer sam 0- (mada prošla trudnoća nije završila dobro pa sam nešto dobila u bolnici,mislim da je rogan bio, moram to prekontrolirat ) Ja u lidl nisam išla a prek puta mi je, s bodićima smo se već opremili kupovala sam samo one kaj imaju po sebi kopčanje većinom nekak mi se čini lakšim sam to otkopčat nek prek glave prebacivat, a trenirkice imam nekak vremena za to. Najgore mi je što ne znam s kolko će se rodit pa da ne kupujem previše. Moj pregled 28.1.
Proljetnice pomagajteeeeeee
Znam da je netko pisao da pije onaj magnezij koji se topi u ustima, i da je okus odličan? Pleas ime, i gdje ga kupit? Tnx
ps. nemogu vjerovat kad gledam vaše tickere koliko je samo dana još nekim curama ostalo do dana D
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure :)
Ni ja nisam bila u lidlu..sto se tice robice, opremila sam se..i dekice sam rijesila, jos bi voljela kupiti jedan rucnik za kupanje i to je to..uz sitnice za rodiliste i higijenu za bebu, ali to cu ta nekih mjesec dana..ako ne bude indikacije za prije :D ja imam sad u cetvrtak pregled i jedva cekam..
Jutro cure, kako ste? Jeste se naspavale?
Nisam ni ja bila u Lidla, promaklo mi je...
Imam pitanje za one koje piju Donat, koliko čaša dnevno popijete i jel bitno doba dana u kojem ga pijete?
Pregled mi je 25.1., jedva čekam.
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sanjarka, magnezij direkt sa b kompleksom. Ja sam ga kupila u ljekarni.
Crna, i ja sam 0-, evo sve je dobro prošlo do sad, svi nalazi ok. I da.. isti dan imamo pregled
Jutric
Kod mene bebac luduje, svako malo sam letila sinoc u wc, kao da me nogom opali po mjehuru i iste sekunde trci u wc... tako sam sam sinoc bila dezurna :/
I sanjala sam da sam na 4d i doktorica veli da sam tek u 16-oj sedmici i da beba ima 2 kg lol
Sortiraj odgovore
Najstariji