Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    17. Siječanj 2016. 13:56

Piki, raspitaj se za vir buduci da njih treba jako puno, svi stavljaju po par komada.ja sam citala da su zene nosile i po 10 paketa. Tako da, ne znam sta ti na kraju bude isplativo. 
    A chicco ti je dovoljan jedan paket.
    Al kazem, ja sam si uzela chicco, za vir se nisam raspitivala tak da su to mozda bezveze price.

kiki_ca
    17. Siječanj 2016. 15:22

Ne znam sta meni bi da sam mislila da mi je onoliki  AFI, ipak je 20.9, posteljica straga IIa, ne znam sta joj znaci ovo IIa

Ne bih ja vir koristila da je ne znam ti koliko jeftiniji, kad sam procitala koliko hvale ciko, i da se ne mora stavljati po par komada...

Pupa2
    17. Siječanj 2016. 15:32

Ja sam isto cula da nisu bas neki ulosci, pogotovo ako si sivana pa smeta. A i kazem, ne znam koliko to na kraju bude isplativije jer stvarno sam cula razlicite price. Tipa da je zenskoj trebalo 7-8 pakiranja. Kazem, mozda lazu, to ne znam, ali ja bih se raspitala da planiram uzeti vir.

• Piki83
    17. Siječanj 2016. 15:56

Curke ja vjerujem da ste u pravu...mozda i uzmem jedan paket,a sto se tice vir ima sa mrezicom i bez. Ja sam prvi put bila koristila bez i nisam puno trosila jer nisam ni krvarila jako,a i nikad mi nisu zapinjale, stavljala sam jedan ulozak sto ne znaci da mi ovaj put nece trebat i pelena mozda
    Vjerojatno cu uzeti jedan taj paket i par virovih ili sl.

• Piki83
    17. Siječanj 2016. 16:16

Eh a htjela pitat pa zaboravitis. A one kao jednokratne gacice s uloskom nakon poroda...jeste cule za to i di to ima? Gacice koje imaju u sebi ulozak od pupka do s...ka da prostite ali cini mi se ok

NMareN
    17. Siječanj 2016. 18:16

Bokic cure,citam sve redovito i zapisujem što mi treba što ne . Što se tiče uložaka vir ja sam npr cula samo pohvale ,e sad vjerujem da je to individualno,evo npr prije mjesec dana zadnje,prijateljica ih je potrošila 3paketa i bili su joj super. Ma to vam je ko i s ulošcima koje koristimo za mengu,neko veće neki manje,s krilcima,bez,tampone.... Mislim da ću i ja uzeti vir 5x pa ako bude trebalo odu mi po još. Za tetra pelene bi dodala da ih neću imati 20kom kak preporučaju na nekim stranicama jer mislim da mi toliko njih ne treba,a i tak sam cula od prijateljica koje su nedavno rodile. Uzet ću su gaze u pakiranju 5kom za 15kn i to mi bude čini mi se praktičnije. Za široko povijanje ću uzeti one gaćice za koje ne trebaju dodatno tetra,kom je 29,90. Netko je spomenuo bademovo ulje za kupanje i to mi se toliko svidjelo da mi je velikim slovima na popisu . Vlažne maramice imam jedan paket za pocetak,ali bi radije za pocetak guzu čistila s jednokratnim vatenim krpicama namocenima u običnu vodu. Cula sam da je odlična krema za bradavice Purelan,mala je i prucno skupa,80kn,ali da je se stavljamrvicu i da zbila zalijeci i pomogne da se bradavice oporave u jako kratkom periodu. Nisam znala ni za octanisept da pomaže,inače ga ja koristim kad osjetim peckanje u grlu,naspricam(užasan okus) i već godinama nisam imala upalu grla npr. Tako da je i octanisept na popisu. 
    Sutra se dizem rano i odlazimu Lidl,mislim da cću ga opustošiti .
    Cula sam da su jako dobre Kegelove vježbe za mišiće dolje i da pomognu kod nepucanja,ja ih radim pa eto možda koja još poželi. Idem redovito na vježbe i za sada sam u plusu 8kg. Iduca kontrola je 4.2. U 31.t i Pupa baš me zanima koliko će moja mrva tad biti velika.
    Doris draga u mislima si snama .

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    17. Siječanj 2016. 22:33

Nama su na tečaju rekli sto prije to bolje,ja radim od cca 20.t, masazu mmedice preporučuju od 35.t.

NMareN
    18. Siječanj 2016. 08:01

Jutro cure, kristza ako si planirala raditi te vježbe onda kreni,nemoj brinuti dal je kasno ili nije,možda ćeš roditi u 42.t,a to je punih 12t još,pa bolje i to nego nista,. Mozda da ih radiš 3puta na dan. Ja osobno radim vježbu piramida 60, znači 10x jednakim intenzitetom otpustam i zatezem mišiće i nakon toga 10sek drzim zategnuto pa lagano otpustom,zatim ponovno 10x zatezem i otpustam a onda 20sek drzim zategnuto,pa ponovno 10x zatezem-otpustam i 30sek drzim zategnuto,i tako sve do 60, nakon toga se vraćam na 50,40... Sve do 10 - 10. One koje zanima vježba nadam se da ste me shvatile .
    Cure Jel boli koju od vas dio oko pupka? Nije mi skroz iskočio ali je više izašao van nego nekad prije,i mene to zna boliti,pogotovo ako dotaknem. Nije to strašna bol ali me zanima Jel ima još koja da osjeća isto. Što se tiče kontrakcija imam ih svakodnevno i više od 15x na dan,kaže dr da je sve ok dok nisu u jednakim razmacima,zna biti prilično neugodno da.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.