Jutro klokanice :)
Te jednokratne sa ogromnim uloskom sam ja kupila u mileru, naletih na njih, pa hajd neka mi se nadju I one, posluzit ce makar na "spavanju"
Ja kigelove radim od pocetka trudnoce, ne redovno svaki dan, ali sam ih radila. A sada redovno svaki dan :)
A I tu masazu medjice cu uvesti od 30. sedmice, pa dok se naviknem :D
Ja nemam kontrakcije hB,ali zato kad me probode u desnom dijelu ledja, hocu pasti na pod odmah.
I mali mi je vec skoro 7 dana u poprecnom polozaju, glava lijevo a noge desno, I uziva kad sam na boku da nogama udara prema pupku
Ja sam primjetila da mi kod kontrakcija najvise pomogne donat... ako ujutro nataste popijem 2 dcl pa onda jos kasnije u danu 1 na prazan zeludac, dan prodje ok, bude ih i manje od 10... Mada moja ginekologica trubi da magnezij nije dokazan da pomaze, ja sam sebi dokazala vec u ovih 7-8 tjedana kolko ih osjecam, obzirom da je bilo dana kad me jako plasilo posto sam ih imala vise od 50...
Jutric curke....
Kiki_ca moram onda u miler...ma to sam i ja mislila za preko noci. Kak to izgleda? Ko pelena za odrasle? Kako ti se cine te gacice s uloskom?
Ivchi, ne znam sta tvoja dr prica, ali ja par dana nisam pila mg i uzasno mi se stvrdnjavao trbuh, jako cesto i bilo je neugodno. E onda sam opet pocela i uzela malo vecu dozu i smirilo se. Tako da, po meni je to barem kod mene dokazano :D nije da su nestale, ali su lakse i ne tako ceste. Pogotovo kod hodanja. Mg pijem popodne, najcesce idemo setati predvecer i stvarno mi bude ok.....
Ja za te gace ne znam, kupila sam one kao bokse iz ljekarne, cine mi se ok, a uloske imam odavno.
Ja redovno pijem magnezij odavno, mozda zbog toga nemam nikakve kontrakcije, doktorica mi nije preporucila ali sam ja sebi sama uvela
A te "gace", poput onog pampersa djecijeg sto je izasao u obliku gacica :D
Mozda sam trebala uzeti za broj manje, ali pricvrstit cu ih boksericama mrezastim.
Pozdrav cure, evo da vam se i ja pridružim
Termin mi je 26.3. i nosim curicu.
Lijepi pozdrav svima!
Bokic iv-ka, dobro dosla...
Definitivno magnezij treba pit, kad sam isla privatno na anomaly dr Kos mi je reko cak 600 i vise da se moze unjet, ako je tijelu previse izbacit ce ga proljevom...
Ja se vratila iz opustosenog Lidla; upecala sam samo poploncic, dvije plahte i nepropusnu podlogu, ostalog vise nije bilo a i to sam uzela predzadnje komade... sto se tice sastava plahtice su skroz pamucne i sve je made in germany, ja sam se bojala da ce bit nekakve kineske gluposti po tim cijenama...
Pozdrav cure!
Slazem se da mg treba definitivno piti. Ja ga pijem redovito od pocetka i sad od kad Imam bh tri put dnevno moram piti po 3 tabletice. I stvarno pomaze. A bogme i kod zatvora :)
Lidl ima stvarno super stvari. Kod nas ce biti u cet stvari za bebe pa cu poslati muza po plahtice. Sad za vikend smo skoro sve pripremili, oprali i muz ispeglao :) Te chico uloske nisam uspjela Naci, uzela sam paket nekih obicnih nocnih mekanih pa cu vidjeti. Frendica veli da tu ionako sve daju u bolnici pa cu ich pitati kaj da kupim za doma.
A vama cure Koje vec dugo mirujete stvarno vam se divim! Svaka cast. Ali sve za nase malene :)
Kad smo vec kod Lidla... A tek kakav izbor slatkisa imaju, pogotovo keksica hmm
Sortiraj odgovore
Najstariji