Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki_ca
    18. Siječanj 2016. 10:09

Jutro klokanice :)

Te jednokratne sa ogromnim uloskom sam ja kupila u mileru, naletih na njih, pa hajd neka mi se nadju I one, posluzit ce makar na "spavanju"
    Ja kigelove radim od pocetka trudnoce, ne redovno svaki dan, ali sam ih radila. A sada redovno svaki dan :)
    A I tu masazu medjice cu uvesti od 30. sedmice, pa dok se naviknem :D
    Ja nemam kontrakcije hB,ali zato kad me probode u desnom dijelu ledja, hocu pasti na pod odmah.
    I mali mi je vec skoro 7 dana u poprecnom polozaju, glava lijevo a noge desno, I uziva kad sam na boku da nogama udara prema pupku

ivchi87
    18. Siječanj 2016. 10:37

Ja sam primjetila da mi kod kontrakcija najvise pomogne donat... ako ujutro nataste popijem 2 dcl pa onda jos kasnije u danu 1 na prazan zeludac, dan prodje ok, bude ih i manje od 10... Mada moja ginekologica trubi da magnezij nije dokazan da pomaze, ja sam sebi dokazala vec u ovih 7-8 tjedana kolko ih osjecam, obzirom da je bilo dana kad me jako plasilo posto sam ih imala vise od 50...

• Piki83
    18. Siječanj 2016. 11:05

Jutric curke....
    Kiki_ca moram onda u miler...ma to sam i ja mislila za preko noci. Kak to izgleda? Ko pelena za odrasle? Kako ti se cine te gacice s uloskom?

Pupa2
    18. Siječanj 2016. 11:38

Ivchi, ne znam sta tvoja dr prica, ali ja par dana nisam pila mg i uzasno mi se stvrdnjavao trbuh, jako cesto i bilo je neugodno. E onda sam opet pocela i uzela malo vecu dozu i smirilo se. Tako da, po meni je to barem kod mene dokazano :D nije da su nestale, ali su lakse i ne tako ceste. Pogotovo kod hodanja. Mg pijem popodne, najcesce idemo setati predvecer i stvarno mi bude ok.....
    Ja za te gace ne znam, kupila sam one kao bokse iz ljekarne, cine mi se ok, a uloske imam odavno.

kiki_ca
    18. Siječanj 2016. 12:09

Ja redovno pijem magnezij odavno, mozda zbog toga nemam nikakve kontrakcije, doktorica mi nije preporucila ali sam ja sebi sama uvela

A te "gace", poput onog pampersa djecijeg sto je izasao u obliku gacica :D
    Mozda sam trebala uzeti za broj manje, ali pricvrstit cu ih boksericama mrezastim.

• iv-ka
    18. Siječanj 2016. 12:35

Pozdrav cure, evo da vam se i ja pridružim

Termin mi je 26.3. i nosim curicu.

Lijepi pozdrav svima!

ivchi87
    18. Siječanj 2016. 12:46

Bokic iv-ka, dobro dosla...

Definitivno magnezij treba pit, kad sam isla privatno na anomaly dr Kos mi je reko cak 600 i vise da se moze unjet, ako je tijelu previse izbacit ce ga proljevom... 

Ja se vratila iz opustosenog Lidla; upecala sam samo poploncic, dvije plahte i nepropusnu podlogu, ostalog vise nije bilo a i to sam uzela predzadnje komade... sto se tice sastava plahtice su skroz pamucne i sve je made in germany, ja sam se bojala da ce bit nekakve kineske gluposti po tim cijenama...

Knjiznicarka
    18. Siječanj 2016. 13:47

Pozdrav cure!
    Slazem se da mg treba definitivno piti. Ja ga pijem redovito od pocetka i sad od kad Imam bh tri put dnevno moram piti po 3 tabletice. I stvarno pomaze. A bogme i kod zatvora :)

Lidl ima stvarno super stvari. Kod nas ce biti u cet stvari za bebe pa cu poslati muza po plahtice. Sad za vikend smo skoro sve pripremili, oprali i muz ispeglao :) Te chico uloske nisam uspjela Naci, uzela sam paket nekih obicnih nocnih mekanih pa cu vidjeti. Frendica veli da tu ionako sve daju u bolnici pa cu ich pitati kaj da kupim za doma.

A vama cure Koje vec dugo mirujete stvarno vam se divim! Svaka cast. Ali sve za nase malene :)

Malamimi
    18. Siječanj 2016. 14:50

Kad smo vec kod Lidla... A tek kakav izbor slatkisa imaju, pogotovo keksica hmm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.