Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garavica
    18. Siječanj 2016. 16:34

Pozdrav svima dobrodosle nove!
    Nisam cula za te gacice sa uloskom morat cu pogledat.
    mi sa pregleda tj.color doplera danas sve ok ,a teska je 2070g.
    Ja ko vodeni balon lagano hahaa.uzivajte cure cuvajte se i drago mi je vidjeti da smo sve sretne.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Ninachh12
    18. Siječanj 2016. 17:17

malamini-a čokolade s lješnjacima tek! :D apsolutni vrh, najviše lješnjaka imaju. Definitivno imaju najbolje slatkiše :D
    U jutro u 10 u Sisku i u Ivaniću niti jedne plahte nije bilo :( Kupih svašta nešto drugo i naravno 3 para trudničkih hlaca, jest da imam još mjesec i po trudnoce no neka..bit ce i za drugu trudnocu :D
    I meni je baš drago što smo sve dobro i nemamo nekih jako velikih problema :D

Garavica
    18. Siječanj 2016. 17:53

Eee mi naasle sto smo trazile zuto sive bodije i hlacice da bude komplet😊 iako me jakoo cudi da sam naletila.huraaa..

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

poisonivy2604
    18. Siječanj 2016. 17:53

I mi danas obavile ultrazvuk i shopping u lidlu...
    Sve je vise-manje u redu, Stela nam ima 2 kg, još uvijek je okrenuta na zadak i kažu da teško da ce se okrenuti jer imam manje plodne vode (AFI 9), ali još postoji sansa. Posteljica mi je po izgledu zrelija nego sto bi trebala biti, ali sam proguglala malo ove nalaze i ti neki protoci sto su ih provjeravali zbog te zrelosti odgovaraju 32.-34. tj, znaci to je sve u redu. 
    U lidlu smo ugrabili plahte, bodyje, hlačice, carapice, odjelce i onu dekicu preklopnu...sve u svemu ja zadovoljna ulovom 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

ILoveCats
    18. Siječanj 2016. 18:06

Hej :) Bila u Lidlu, uzela par stvarčica, majčica nije bilo :(
    Kaj se tiče vježbi... radila bi te kegelove, ima di video???Međicu budemo masirali kasnije.... nije baš najugodnija stvar, a??

:) ;)
    Kak ste mi?
    Moje dijete ja aktivno navečer, taman kad bi mamika spavala ona počne.. ludo moje malo.. i sad se javlja jer zna da pišem o njoj... mamino <3

• ines_m
    18. Siječanj 2016. 18:14

Bokic curke!

Evo da se javimo s pregleda, nasa curka je 1336g. Svi parametri odgovaraju tjednima. Tlak uobicajeno, malo povisen.

I ja sam nesto uspjela ugrabit u lidlu, bodice, hlacice, dekicu, plahte i trenerku za sebe. Jako velika navala je i kod nas bila, popodne vise skoro nista nije ostalo.

Pozz svima!!

ILoveCats
    18. Siječanj 2016. 18:23

Super ako vam paše njihova roba , ja mislila uzeti majicu i trenirku S ali meni je to preogromno :)

NMareN
    18. Siječanj 2016. 19:56

Ima koja cura da želi mijenjati bijeli bodi sa žuto sivim slonicima br 50\56 za jednobojni plavi s nosorogom i pričicama u sredini takoder je broj 50\56,govorim o današnjim bodijima iz lidla 

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    18. Siječanj 2016. 19:57

*ptičicama

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.