Do nedelje, al ja jučer ujuto bila u 5 kozma u ZG-u i pola toga nema nekako, sve prorjeđeno...
Meni se sad ne vozi 20 km za dvije stvari :) :) a i nema svega :) jer su polovicu pospremili :)
U 10mjesecu kad je bila zadnji put mi se čini da je više toga bilo, ne znam
Mi kupili pelene, vl. maramice, tetra pelene, termometar za vodu, skarice s tupim vrhom, mekanu četku i cesljic za kosu, bočicu i dude aventove...uglavnom sabralo se 200 kn popusta
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison Ivy super si prošla :)
Ines_m i mene to zanima, ja nemam korišteni madrac, ali nije nov, stajao je koju godinu u ostavi, sad ne znam da li da ga koristim ili ne..
Zbog SIDS-a ja mijenjam madrac za novo dijete. (Tako me naučila moja sestra koja je rodila u UK, a tamo baš brinu oko toga).
Mi smo krevetić s madracem posudili.. korišten je, ali ima perivu navlaku pa ću ju oprat u mašini, a sam madrac malo "prozračit". Mislim da je to ok, jer je jako očuvan i dijete baš i nije htjelo spavat u njemu, nego radije s roditeljima.
Ajme, Pupa, pa to je stvarno već pravi frajer!! Drago mi je da tako lijepo napredujete!
Poison, još maaaalo do termina! Super ste vi to izdržale! Izgleda da je mala Stela pravi borac!
Sve ostale cure, sretno s pregledima!
Mi smo tek 28.1. na redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji