Super, Piki, nek samo tak nastavi sve po planu i da sve bude kak treba!
Ostale koje imate preglede, također sretno!!!
Ja idem sutra na transfuziju provjerit antitijela, kad sam rh negativna.. nadam se da će sve bit ok.
Pregled tek 28. :( Još puna dva tjedna. Moja beba se jaaaako spustila, trbuh mi se objesil, kad sjedim, na nogama mi je, a nju osjetim baš jako nisko dolje, stvarno mislim da će se ona požuriti. Ne bi se čudila da se već u veljači upoznamo. Od 22.2. sam punih 37 tjedana ako se ne varam, pa ćemo vidjeti.
Pretpostavljam da je baš zabrinjavajuće, da bi te zadržali par dana na promatranju. Tako barem kod nas rade. Ne znam... Nemam s tim problema, meni tlak uvijek nizak.
crna123 bas tako i od uzbudenja. Ma otkucaji i onaj nizi tlak su mi odlicni, neg ovaj visi mi bio na 140 sto je meni prvi put jer sam sklona niskom tlaku.
Dobila sam citabu o prehrani, a udebljala sam se samo 4 kg od pocetka t. Kao kila je previse od zadnjeg pregleda prije 10 tjedana. Problem je jer sam za praznike bila pala 3 kile.
Halila ma sve ce biti ok sutra. A za nisko, ma to se samo bebac priprema, okrece i sl. Najvaznije da ste dobro.
Halila.gdje ces ti to roditi? Ne zvuči mi idealno ta bolnica :( Stvarno ti držim fige da naletiš na neku ultra dobru i dragu smjenu di ce te svi tetošiti i maziti i paziti i da ces imati sjajna iskustva :) A to za nisko je donekle normalno, sad se ona i počinje spuštati, ne sekiraj se, a možda i ti budeš prva, nije to nužno loše ako se koji tjedan ranije rodi ;)
ola,eto i mene na prijavak:
kilica 84,5,super ako sam počela sa 81....tlak školski,120/70...
sad do slijedećeg pregleda provjeriti kks,urin,glukozu....buaaaahhhh,glukozaaa :P
Helou klokanice, drago mi je da ste sve dobro I bebaci napreduju, okrecu se I sl.
Ja danas isla na kontrolu, bebac ok, no galamila doktorica za kile, dobila sam u 5 sedmica 4 kile :/
A pazim na ishranu... onda na uz I tamo se "zaprepastila", plodne vode skoro duplo vise nego sto treba biti... veli da je vjerovatno secer jer sam stalno gladna
A prosli mjesec mi secer bio ispod 3.5 :/
Tako da u petak idem na oggt, ako budr lose spomenula je hospitalozaciju... to me je sve sokiralo... I napravim manji udes na parkingu :fp: NA PARKINGU... van svake pameti
Do petka cu osijediti, ja mislim :'(
kiki_ca ljube pa ne zivciraj se toliko...Ki sisa auto,vazno da si ti dobro.Mozda nije nista strasno. Bitno je da je beba dobro,mozda je u tom trenutku to samo tako izgledalo sa plodnom vodom.
Drzim palceve da je sve u redu.
A za kilice ne brini. Neke natombaju i po 20 kila i nikom nista.
Ninachh, u Koprivnici. No, nije tu baš horor, ima i dobrih iskustva, ali eto... malo smo u srednjem vijeku po puno stvari. Nedavno mi frendica rodila i nakon tjedan dana doma, završila opet u bolnici i to u zadnji čas, već skoro sepsu dobila. Nije mi baš utješno čuti takva iskustva. Jedino se općenito malo tko žali na osoblje pa bar nešto pozitivno.
Kikica, znam da si zabrinuta, al probaj se malo manje nervirati. Auto je najmanji problem.. plodna voda... možda nije tako kako se čini, a kile... ja sam dobila u 4 tjedna 7 kg... šećer i sve ok.. Bit će to sve super, sigurna sam!
Drage proljetnice, ne uspjevam vas pratiti, uglavnom radim, pa kuham, pa se igram i crknem već u 20. Moliiiiiiiiiiiiiiiiiiiim vas utješite me - zna li neka od vas kako utječu vodene kozice na bebu. Jutros sam se intenzivno svrbila pred posao i vidjela da sam se osula po trbuhu, leđima, vratu, mislim da imaju tendencu pretvaranja u mjehuriće. Nemojte me pitati jesam li ih prebolila jer ne znam, niti imam koga pitati.
Sortiraj odgovore
Najstariji