Napokon da uhvatim vremena za forum! :D
Također novim curkama želim dobrodošlicu, nadam se da cemo se ugodno družiti
PoisonIvy: ako mužu objasniš točno gdje u kojoj trgovini, u kojem redu, na kojoj polici možda pronađe, ahah :P Barem bi tako s mojim bilo da ide sam u kopovinu :P Ako ti ili on imate sestru pošalji nju s njim, da se ne pati jadničak toliko puno :P Inače, baš mi je drago da je sve okej :D ;)
LillaRose: I za tebe mi je drago da je sve okej, samo mi te žao što se moraš paziti, ali..brzo ce to proći ;) Spavacice mi je sve sestra dala jer ih je ona kupovala samo za bolnicu kada je isla roditi, kupila je 4 komada u nekoj nebitnoj trgovini na koju je nabasala u gradu po 50 kn, 2 za dojenje i 2 obicne, i kaze da je imala i previše.
mama102: Zar vi u bolnici smijete nositi piđame? U Sisku u bolnici isljkučivo spavaćice tijekom cijelog boravka :/
Curke ja sam jučer išla na pregled. 32+2, a curka mi je teška 2100 i okrenuta na zadak. Nadam se i molim ju sad lijepo da se okrene kako nebih morala na carski, ali doktor me nije puno utješio, kao velika je, teško baš da ce se sad u ovom stadiju okrenuti, ali nade ima i ja je se držim :D Inače ja sam na +14.5 kg i svi oko mene vidno šokirani jer imam samo lopticu naprijed, uopće ne znam gdje su te kile o.O
Sad tek po prvi put znam kako je vama koje mirujete, mene neka bol u trbuhu uhvatila, neugodno skroz, a baš sam mislila peglat..nadam se da je kratkotrajno :)
Da vam se pridruzim,termin mi je 29. 3. ( 28 +5 tt),decko! Iz Zagreba sam i rodit cu u Petrovoj! Vrlo rado bi se upustila s vama u razgovore,ali imam sineka od 15 mjeseci koji mi to ne dopusta,tako da samo kad uhvatim malo vremena(kad on spava,a ja ne peglam,cisitm,perem....)procitam vase postove! Cestitke svim buducim mamicama i zelim vam lijepu trudnocu,osobito jos ovo malo!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Poison i LillaRose, jako mi je drago da je sve ok. Nek tako ostane još ovih par tjedana, a onda ćemo sve uživati s bebicama. Poison, neznam za tvog muža, al mislim da bi se moj poprilično dobro snašao i da mora sam u shopping. Do sada me nikad nije razočarao hehe. Ako ništa drugo, već ćete naći nekog tko će uskočit ako zatreba.
Ja sam spavaćice posudila, obične pamučne, na kopčanje. Inače ih po doma rijetko nosim pa mi bilo bezveze kupovat.
Ninachh, iskreno se nadam i držim ti fige da se beba okrene. Iako kod nas u Kc i bebe na zadak porađaju vaginalno.. tako je barem rekla doktorica na tečaju. No, kod nas opet imaju običaj mučit žene 12 sati na dripu pa ako ni tad ne krene, aj na carski. Možete mislit koliko sam oduševljena.
Danas sam si naručila čaj od lista maline, nadam se da će stvarno pomoći. Puno pozitivnih komentara sam čitala pa ću probat.
I.... Doris, ako čitaš, eto da znaš da mislim na tebe i to baš često ovih dana. Nadam se da si ok. 😙
poisonivy2604 znači ista nam je terapija samo ja imam utogestane 3x1 (normabele ni ne pomišljam)
Kako se vi sve spremate za bolnicu a još ništa, ni počela razmišljat o tome :( možda bi trebala počet :)
Crna123: ne moraš žuriti, mi koje se spremamo smo mnogo bliže porodu nego ti, stigneš ;) Još cu ti ja friške informacije dati kad rodim šta mi je trebalo, a šta ne :P
Halila: Paa..koliko ja znam eventualno se rađa na zadak ako je beba mala, ali je veliki rizik po bebu da se ne uguši, a isto tako ona vanjska rotacija je za mene jedno veliko ne jer se učini više štete nego koristi, a i to samo radi "stara garda" po bolnicama. Za bebu ako je na zadak je najbolji carski, po mamu normalno nije..ali čuj, važnija mi beba od oporavka tako da ono :) Ma nagovorit cu ja svoju curicu da se okrene, ima vremena :D :D
PROLJETNE BEBE 2016
1. Ninachh12 - 06.03. - cura
2. simal - 07.03. - dečko
3. Pupa2 - 12.03. - dečko
4. Garavica - 13.03. - cura
5. poisonivy2604 - 13.03. - cura
6. Halila - 14.03. - cura
7. Kamikazee - 15.03. - dečko
8. Damjana - 20.03. - cura
9. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
10. Aaislyn - 23.03. - cura
11. LillaRose - 24.03. - cura
12. Bambola - 27.03. - dečko
13. Boška2 - 29.03. - dečko
14. Lola29 - 01.04. - dečko
15. ines_m - 02.04. - cura
16. Mune - 06.04. - cura
17. NMareN - 07.04. - cura
18. Suneshine-ri - 11.04. - dečko
19. Minniee - 13.04. - dečko
20. kiki_ca - 16.04. - dečko
21. mama102 - 20.04. - dečko i dečko
22. Mamasita4 - 21.04. - cura
23. ILoveCats - 22.04. - cura
24. crna123 - 22.04. -
25. Ivchi87 - 02.05. - dečko
26. kokenzi - 02.05. - dečko
27. Bellagio - 15.05. - cura
28. Piki83 - 17.05. - cura
29. Malamimi - 20.05. - dečko i dečko
30. Starim - 23.05. -
31. Sanjarka88 - 30.05. -
32. MamaAzra - 02.06. -
33. viky96 - ? - dečko
34. mpetrica - ? - dečko
35. Miaa3 - ? - cura
ANĐELIĆ
doris1006 - (08.12.15.-8.12.2015.) - dečko Nikola :(
Pozdravić curke
crna123 ma ako ti je trudnoca u najboljem redu, a vjerujem da je pocnes se spremati polako oko tridesetog tjedna...
Cure bas mi je drago kad procitam da ste sve super i da su bebaci odlicno. Proljece nam se blizi, a i po popisu vidim da ce se neke mamice jos samo malo druziti sa nama. Blizi se trenutak upoznavanja beskrajne ljubavi.
Ninachh, sve je to meni jasno, pričala je na tečaju o tome ako je beba okrenuta na zadak i kako većinom u drugim gradovima obavezno idu na carski, ali kod nas ne. Da ne pričam o nekim drugim stvarima.. Stolček navodno imaju, ali ga ne koriste, rađa se isključivo u ležećem položaju iako imaju novi krevet koji se može posložit u 10 različitih položaja, ali ga ne koriste itd.. mi smo još u srednjem vijeku i tko ima mogućnost biranja, ide rodit u Varaždin npr. Samo se nadam da budem imala tu sreću da sve nekako čim lakše i čim brže prođe. Naravno, na kraju je najvažnije da je beba živa i zdrava.
Piki, vjerujem da ćemo se sve više ili manje družiti dok se i zadnja proljetna bebica ne rodi 😊
Halila ma naravno da cemo se nastaviti druziti nego sam mislila jos malo cemo se druziti kao trudnice. Uskoro ce poceti popis rodenih i upoznavanje nasih ljubavi.
Bas sam se vratila sa pregleda...Moja curka je odlicno i po velicini i po kilazi. Srceko bumba ko blesavo, pokretna, zivahna...Jedino mi je tlak mrvicu povisen, ali radi kave koju sam srknula prije pregleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji